КПК

Перегляд Повної Версії : рада відображення

max75
18-04-2014, 08:13
Привіт всім, я хотів би ради, як давати правильні кроком на grande punto 75 л. з..з fap....я знаю, що ви не можете? перестаратися, інакше з-за проблем з fap..., що мало тяги на пі?..де я можу діяти ....дякую

max75
18-04-2014, 08:17
Пу? досить, торкаючись лише обмежувачі..виняток egr...я бачив, що я повинен працювати тільки в 2d, чому? я не драйвер для ecm titanium...але не ? проблема

Backgroop
18-04-2014, 09:12
Пу? досить, торкаючись лише обмежувачі..виняток egr...я бачив, що я повинен працювати тільки в 2d, чому? я не драйвер для ecm titanium...але не ? проблема

Привіт, не має значення, що автомобіль має DPF можна того ж відмінні результати.. на inj-час будьте з часткою 8% на всю карту, інше ви можете робити, як ви хочете

max75
18-04-2014, 09:37
Спасибі.
Ти tranquillizzato. ..

jacktheripper2
03-06-2014, 12:01
Привіт, не має значення, що автомобіль має DPF можна того ж відмінні результати.. на inj-час будьте з часткою 8% на всю карту, інше ви можете робити, як ви хочете

Змінити на 8% всій карті, час вприскування, я вважаю, що дуже неправильно. Та й на цих ебу час вприскування можуть бути залишені оригінальні, якщо не турбо-плюс.

Backgroop
03-06-2014, 12:05
Змінити на 8% всій карті, час вприскування, я вважаю, що дуже неправильно. Та й на цих ебу час вприскування можуть бути залишені оригінальні, якщо не турбо-плюс.

Звичайно, ви можете тримати оригінальні, змінюючи інші речі на карту, можна? збільшити кількість? паливо впорскується маючи час оригінальні, неправильно, що c'? по-твоєму?

jacktheripper2
03-06-2014, 12:20
Що змінити їх не підняти посилання ебу не зможе вам у цьому? ніколи не реальна кількість? впорснути.

Backgroop
03-06-2014, 16:17
Що змінити їх не підняти посилання ебу не зможе вам у цьому? ніколи не реальна кількість? впорснути.
ви пі? ясно, як посилання ви маєте на увазі пробій?

jacktheripper2
03-06-2014, 16:37
Ви точно-точно. Не піднімаючи break point ебу не зможе вам у цьому? ніколи не реальна кількість? впорснути. Крім того, що ін'єкції більш довгий кінець же sar? ще далеко від вмт, і, отже, витрата палива буде більше, чому? екю взяти? посилаються на заздалегідь певну кількість? що насправді? ? більше для редагування проводитися в терміни, не змінюючи вісь. Замість того, залишаючи час оригінальні або, змінивши вісь ебу andr? також прийняти правильне посилання, щоб заздалегідь, залишаючи так що витрата палива без змін.

Backgroop
03-06-2014, 18:14
Ви точно-точно. Не піднімаючи break point ебу не зможе вам у цьому? ніколи не реальна кількість? впорснути. Крім того, що ін'єкції більш довгий кінець же sar? ще далеко від вмт, і, отже, витрата палива буде більше, чому? екю взяти? посилаються на заздалегідь певну кількість? що насправді? ? більше для редагування проводитися в терміни, не змінюючи вісь. Замість того, залишаючи час оригінальні або, змінивши вісь ебу andr? також прийняти правильне посилання, щоб заздалегідь, залишаючи так що витрата палива без змін.

Ваш аргумент ? правильно, але це по карті, soft, де ви хочете грати на споживання

jacktheripper2
03-06-2014, 18:26
Граю з енергоспоживанням і продуктивністю, у той же час насправді у мене 1.9 із 270 к. с., що, перейшовши на 120 стаціонарних тому 3.5-4 л/100км. :D

max75
04-06-2014, 09:50
Так що, якщо я хочу продовжити час без оновлення перерву роблю вигляд dinganno до ecu ...але в реальності? ви можете отримати результати.?

jacktheripper2
04-06-2014, 10:36
Так що, якщо я хочу продовжити час без оновлення перерву роблю вигляд dinganno до ecu ...але в реальності? ви можете отримати результати.?

Результати ви отримаєте їх того ж, звісно. ? завжди час вприскування вирішити справу? вводять тільки в тому, що у разі обману ебу в іншій-будь ласка повідомте

max75
04-06-2014, 11:31
Хороша карта, було б збільшити час, що відноситься до справи? дизель, оновивши break +тиск дизель, відкриваючи всі фільтри...cos? це карта раціонально. .
Правильно

jacktheripper2
04-06-2014, 12:11
Хороша карта, було б збільшити час, що відноситься до справи? дизель, оновивши break +тиск дизель, відкриваючи всі фільтри...cos? це карта раціонально. .
Правильно

Ви точно-точно. Не потрібно змінювати час вприскування, поки ви в принципі і оригінал, що, як правило ? у 80mm3. Справу? вводять в встає з-за Драйверів, хочу, і фільтри різні, і в цей момент ебу user? тільки час вприскування довше, піде справа? запит.

max75
04-06-2014, 12:49
ми говоримо, що шлях найбільш зручний для питання часу, і ви' перед обдурити ecu без робити багато розрахунків ? міркування...другий ? трохи більше, ніж оброблена, але ви отримуєте відмінні результати....у кожного свій вибір.

everyname
04-06-2014, 15:13
Потім час вприскування оригінальні йдуть добре до тих пір, поки кількість? вводять (плюс) не перевищує максимальне значення на осі карти часів?

max75
04-06-2014, 16:56
Потім час вприскування оригінальні йдуть добре до тих пір, поки кількість? вводять (плюс) не перевищує максимальне значення на осі карти часів?
мова ? що якщо ми даємо більшу кількість палива ми повинні побачити, якщо є час...і навпаки, якщо у нас є час ще довгі...

everyname
04-06-2014, 17:47
мова ? що якщо ми даємо більшу кількість палива ми повинні побачити, якщо є час...і навпаки, якщо у нас є час ще довгі...

Для потрібний час, ви маєте на увазі, не продовжити уприскування занадто багато, крім пмс і уникнути нераціонального використання дизельного палива і, як наслідок fumosit

max75
04-06-2014, 18:08
Для потрібний час, ви маєте на увазі, не продовжити уприскування занадто багато, крім пмс і уникнути нераціонального використання дизельного палива і, як наслідок fumosit??

точно....

everyname
05-06-2014, 17:52
Дуже добре, дякую за підтвердження!

Я роблю ще одне міркування, побачив, що карта часу уприскування "диктує"? правильно сказати, що фактичний тиск, до якого впорскується дизельне паливо ? визначається час вприскування і від кількості? вводили, і що, отже, карту тиску в рампі вказує лише на граничні значення?

max75
05-06-2014, 20:58
якщо ви хочете додати певну кількість? дизельного палива без збільшення строків та ризиків, мати підвищення температури....для тому, що це не відбудеться, можна збільшити тиск в магістралі rail...

jacktheripper2
06-06-2014, 12:07
якщо ви хочете додати певну кількість? дизельного палива без збільшення строків та ризиків, мати підвищення температури....для тому, що це не відбудеться, можна збільшити тиск в магістралі rail...

У разі збільшення кількості? вводять також залишаючи час оригінальні ці будуть якщо для того, щоб саме додати, що попросите. Звичайно, це відбувається до заслання максимум, на що ми на break point в iq в карту час. На 1.3 mjet наприклад вприскування, розраховані до 65mm3 і 1800 бар? оригінальне впроваджує 42mm3 приблизно вниз, щоб вийти на 35-40 на 4000 про. Не піднімаючи часи, вони можуть бути результати дійсно дивовижні. На 1.9 mjet максимальний iq ? 65-70mm3 приблизно вниз і 60-65mm3 до 4000 оборотів, для? час вже? обчислені для 80mm3, отже, їх можна мати хороші результати, не торкаючись час, чому? вводячи 80mm3 4000 обертів вже? майже 20mm3 в pi? що в оригіналі, і ви можете собі уявити, що резюме будуть вже? за кілька, якщо дається право заздалегідь.

asdone
06-06-2014, 13:50
Дуже добре, дякую за підтвердження!

Я роблю ще одне міркування, побачив, що карта часу уприскування "диктує"? правильно сказати, що фактичний тиск, до якого впорскується дизельне паливо ? визначається час вприскування і від кількості? вводили, і що, отже, карту тиску в рампі вказує лише на граничні значення?

Ні, почекайте, карту часу уприскування, таких як осі? дизель і тиску. Карту rail має в якості осі обертання і кількості? дизель. Якщо ви спробуєте зробити моделювання, щоб побачити, що відбувається за певних оборотах і в певних кількостях? ви помітили, що строк служби прагне до фіксованим значенням. Карта rail ? мета карта

everyname
06-06-2014, 16:55
У разі збільшення кількості? вводять також залишаючи час оригінальні ці будуть якщо для того, щоб саме додати, що попросите. Звичайно, це відбувається до заслання максимум, на що ми на break point в iq в карту час. На 1.3 mjet наприклад вприскування, розраховані до 65mm3 і 1800 бар? оригінальне впроваджує 42mm3 приблизно вниз, щоб вийти на 35-40 на 4000 про. Не піднімаючи часи, вони можуть бути результати дійсно дивовижні. На 1.9 mjet максимальний iq ? 65-70mm3 приблизно вниз і 60-65mm3 до 4000 оборотів, для? час вже? обчислені для 80mm3, отже, їх можна мати хороші результати, не торкаючись час, чому? вводячи 80mm3 4000 обертів вже? майже 20mm3 в pi? що в оригіналі, і ви можете собі уявити, що резюме будуть вже? за кілька, якщо дається право заздалегідь.

Пояснення дуже чітко.
Пару питань: якщо максимальний час планується уприскування не повинно бути достатньо, щоб надати динаміку? дизель запитом, ін'єкція порушить залишаючи блок "зіпсований" не знати, чим він насправді вводили?
Бачив два приклади, які ви зробили (1.3, 1.9) c'? спосіб визначення максимальної iq ? можна вводити строки, зазначені в оригінальній карті? або, навпаки, розрахувати час насправді потрібно додати певну iq?

Ні, почекайте, карту часу уприскування, таких як осі? дизель і тиску. Карту rail має в якості осі обертання і кількості? дизель. Якщо ви спробуєте зробити моделювання, щоб побачити, що відбувається за певних оборотах і в певних кількостях? ви помітили, що строк служби прагне до фіксованим значенням. Карта rail ? мета карта

Так ? тривалість впорскування бути визначена presione і справи, в consequenta мапу часу містить значення межі тривалості, ? правильно?

everyname
06-06-2014, 16:56

Якщо я граю добре, видно, що збільшення тиску дозволяє зменшити час вприскування, це означає, що в цілому підвищення температури ? викликано повторюється продовжений уприскування занадто більш вмт?

asdone
06-06-2014, 17:10
Карту час каже: Я-rail 1400 бар, водія просять 50 мм, а потім, щоб отримати це кількість? ви повинні тримати відкритим, інжектор за цей час.

everyname
07-06-2014, 16:36
Карту час каже: Я-rail 1400 бар, водія просять 50 мм, а потім, щоб отримати це кількість? ви повинні тримати відкритим, інжектор за цей час.

Ок, зрозумів. Коли ви говорите моделювання ви хочете сказати, що c'? програмне забезпечення x зробити?

max75
09-06-2014, 16:51
Якщо я граю добре, видно, що збільшення тиску дозволяє зменшити час вприскування, це означає, що в цілому підвищення температури ? викликано повторюється продовжений уприскування занадто більш вмт?

якщо ми збільшуємо занадто багато часу, і ми опиняємося надати занадто багато після вмт, то може дійсно через збільшення температури..

jacktheripper2
09-06-2014, 17:09
Він каже, що ? хороша ідея, не до кінця тиском більше 10 градусів Atdc. На мій погляд, для? то пу? поміститися на tdi чому? я на mjet я завжди бачив, що він робить краще закінчити ін'єкції pi? можна ближче до вмт. Просто бачити в оригіналі com'? в кінці уприскування, розуміючи. Не дати заздалегідь, машина стає більш скажений і менш лінійної, програвши? на високих оборотах якщо ін'єкції ? піднявши досить високу, ніж оригінал, даючи право заздалегідь, замість цього ви можете зробити його менш різким, але більш стрільба вгору.

Денні
09-06-2014, 17:23
А Джек.
Наприклад, авансові платежі, запас, заряд, навіть краще, ніж тиск турбо, але вгору прагне убувати набагато більше? швидко того, що може залишатися постійною, передбачаючи p?.

gionag
14-07-2014, 12:54
правило не перевищувати 2/3? заздалегідь ? діє при будь-яких оборотах ? вниз я міг би дати більше? ?