Перегляд Повної Версії : audi a4 2.5 tdi проблема вильоту в резерв
привіт всім, хлопці, я даю вам найкращі побажання всім d хороший pascqua х початку пишу х просити у вас допомоги x проблема на наступний автомобіль audi a4 2.5 6 циліндрів, v-автомобіль, коли він потрапляє в резерв і cn трохи dis****лло, то cn морда вниз не знаєте, см я можу вирішити цю проблему ?? я думаю, ke датчика d ****llo але, можливо, ви можете порадити краще, заздалегідь спасибі
Може бути тільки проблема подачі палива. Але потім, резервів, резерв, cio? дуже мало дизельного палива, або просто резерв? чому? якщо c'? дуже мало дизельного палива, я думаю це нормально.... тим не менше, коли ви знаходитесь в резерв подивитися динаміку? палива, які у вас є, щоб побачити, якщо ви дійсно повідомляє, добре плавати...
резерв cn приблизно 5 - 10-літровий дизель d
Я зрозумів, я просто запитав. У будь-якому випадку нічого не бере, що є проблема осаду....
cinqueturbo
18-04-2014, 00:32
резерв cn приблизно 5 - 10-літровий дизель d
5 - 10 л d дизель для автомобіля з подвійною ємності від 100-120L
як пляшка води в океан..
контролює два плаваючих..
він має один, тільки поплавок і більше в занурювальний насос
багато разів ці плавучі ви sregolano і заб'ють погано, перевірте, чи добре л, що є в баку, мені здається, що ми можемо навіть регулювати резерв діагноз, але ви повинні бути впевнені, що у вас всередині.
Gi?, я згоден з ugoboss.... ? те, що я говорив на самому початку, cio? бути впевнений, що є дизельне паливо....
змінюється датчик ****llo, що f? починаючи з електричним насосом, який в ці машини потрібно лише провести повну ємність для осаду насоса дизель...
до? переконайтеся в тому, що smontandolo і переміщенням вручну грушу електричної parta...
якщо не ? так перевірте запобіжники які живлять насос, а насос ж ? все ок....
два плаваючих c'? вони тільки версії з приводом на чотири колеса...
в а6 передній привід мають бак з унікальним унікальний плаваючий...
cinqueturbo
18-04-2014, 13:39
два плаваючих c'? вони тільки версії з приводом на чотири колеса...
в а6 передній привід мають бак з унікальним унікальний плаваючий...
Правильно просто плутати з A4 allroad..
проблема полягає в датчику d ****лло насправді, якщо відключаю штекер автомобіль, але продовжує горіти індикатор свічок розжарювання
hftdelta
19-04-2014, 09:13
ви і starato датчик, який показує, дизельне паливо, ви можете ritarare з diagniosi. я у мене така ж проблема, я вже резерв, коли він був майже сухий