КПК

Перегляд Повної Версії : Audi TT 1.8T 180cv, змінив motre auq з ajq, потрібна допомога

magi1984
12-09-2012, 11:14
привіт, хлопці,я викладу проблему

Клієнт майстерні, що я йду ? залишився ходьби в калабрії цього літа з його TT
механік місце, з діагнозом, що була проблема з двигуном, що все змінилося в блок, установивши двигун 1.8 T 180cv 1999 року з маркуванням AJQ замість свого первісного AUQ (завжди 1.8 T 180cv? 2002 року)
Двигун AJQ ? без фазер, варіатор оригінал ? був пов'язаний з хомутів і залишили їх в моторному відсіку...vabb?...

проблема ? це, авто частини і не має помилок. через деякий час дорога горить контрольна лампа несправності двигуна, помилка, ЗВИЧАЙНО, на педаль.

C'? так, читаючи карту автомобіля, видалення фазер?
може бути, порівняння файлів, AJQ з файлом, який я читав AUQ?
або видалити таблицю DTC cos? не включається-й? жодна індикаторна лампочка несправність?
або інше рішення, що я подумав ? це: якщо відновлення ебу є AJQ і scodifico має працювати всі без проблем, правда?

ми приймаємо поради, і якщо c'? платити якісь файли є проблеми, просто знати про це, і, щоб поміститися на цій проклятій машині

alfajtd
12-09-2012, 13:54
потрібно мати a2l, ніж автомобіль або аналогічний з іншого sw і йти і досліджувати всі елементи управління на варіатор...
виключаючи і не включається більше? індикатор...

giarras
12-09-2012, 14:57
привіт, хлопці,я викладу проблему

Клієнт майстерні, що я йду ? залишився ходьби в калабрії цього літа з його TT
механік місце, з діагнозом, що була проблема з двигуном, що все змінилося в блок, установивши двигун 1.8 T 180cv 1999 року з маркуванням AJQ замість свого первісного AUQ (завжди 1.8 T 180cv? 2002 року)
Двигун AJQ ? без фазер, варіатор оригінал ? був пов'язаний з хомутів і залишили їх в моторному відсіку...vabb?...

проблема ? це, авто частини і не має помилок. через деякий час дорога горить контрольна лампа несправності двигуна, помилка, ЗВИЧАЙНО, на педаль.

C'? так, читаючи карту автомобіля, видалення фазер?
може бути, порівняння файлів, AJQ з файлом, який я читав AUQ?
або видалити таблицю DTC cos? не включається-й? жодна індикаторна лампочка несправність?
або інше рішення, що я подумав ? це: якщо відновлення ебу є AJQ і scodifico має працювати всі без проблем, правда?

ми приймаємо поради, і якщо c'? платити якісь файли є проблеми, просто знати про це, і, щоб поміститися на цій проклятій машині

якщо вам необхідна консультація дуже професійно, я можу зв'язатися з моїм другом, який працював у ferrari f1 і зараз працює, як****семінар у audi дозвольте мені знати, що я даю вам на стільниковий.

magi1984
21-09-2012, 11:46
проблема ? вирішена шляхом таблиці DTC з вихідного файлу автомобіля.

:D

klajdin
21-09-2012, 11:56
проблема ? вирішена шляхом таблиці DTC з вихідного файлу автомобіля.

:D
вибачте curiosit?, але машина йде добре, з такою ж ебу ? як знайти таблицю DTC

magi1984
21-09-2012, 12:20
машина не працює нормально, я не думаю навіть, що коли-те, що двигун 180cv
власник автомобіля ? пішов у audi і audi ? відмовився чіпай, йому сказали, що він повинен був встановити оригінальний двигун і просто.
очевидно, цей хлопець після того, як попалися і витратили тут гроші за двигун, не ? його не хоче витрачати гроші на інший двигун...

cos? я зв'язався з людиною, яка мене видалив з таблиці DTC з вихідного файлу.
я пояснив йому проблему, і я послав файл, вчора ввечері я спробував, і індикатор несправності двигуна був відключений
також, потягнувши за машину, індикатор вимкнеться, а якщо відключаю датчики, індикатор буде вимкнено
не ? то правильно, але власник автомобіля ? щасливим і проблема ? вирішена

хлопець, який зробив мені цей файл ? дійсно монстр в цій області.
не скажу хто ? чому? не знаю, не ? російська, і там я спілкуюся тільки з ****

klajdin
21-09-2012, 16:22
vabb? якщо він ? радий, cos? !...але s? якщо щось відбувається, і не будете обережні, ви опинитеся машина зупиняється і відповідальність? ? тільки його ?! а я б хотіла заглиблюватися в цю тему.

манро
06-10-2012, 16:21
волхви, але при підключенні діагностики, що дає вам?? або ви ще не пробували?мені незрозуміло, чому? я вважаю, що, видаливши таблицю DTC практично ecu, також і з іншими несуттєва segnaler? ще що-небудь чи ні?

magi1984
06-10-2012, 18:12
точно, клієнт s?, задоволений він, задоволені всі

манро
08-10-2012, 00:17
? вибачте, але, дізнавшись цих небажаних продуктів, зроблених іншими, змушує мене майже покаятися, щоб бути в бізнесі... без образи для вас, заради бога....

mecdoc
08-10-2012, 00:43
обидві версії TT гірський bosch ME7.5, слід порівняти дві карти з і без варіатора, щоб зрозуміти, чи є ? можна втрутитися, я ніколи не зробив для вас? ця робота мене заінтригувала !!!!!!!!!!

mecdoc
08-10-2012, 00:47
повідомлення помірний, тому що не дотримується правил (msport)

magi1984
08-10-2012, 08:44
є карти, додані до цієї дискусії, тому я не можу нічого passarti

mecdoc
08-10-2012, 13:57
я бачу, що не існує ніяких вкладень!
я думав, що ти читав ecu автомобіля питання

msport (exil77grande)
08-10-2012, 17:38
повідомлення помірний, тому що не дотримується правил

регламент суворо забороняє подібну річ, тому давайте дотримуватися простих правил.

mecdoc
08-10-2012, 18:39
вибачте, але я не знав!

rego88
24-10-2012, 03:35
але ми впевнені, що хлопець, який зробив вам файл видалила всі dtc?? чи тільки ті, властивих фазер???

magi1984
24-10-2012, 11:05
поглянувши на карту з відстані часу і з p? досвід роботи в pi? я можу сказати, що видалили тільки dtc, що я повідомив, що я-фазер