Перегляд Повної Версії : Audi TT 1.8T 180cv, змінив motre auq з ajq, потрібна допомога
magi1984
12-09-2012, 11:14
привіт, хлопці,я викладу проблему
Клієнт майстерні, що я йду ? залишився ходьби в калабрії цього літа з його TT
механік місце, з діагнозом, що була проблема з двигуном, що все змінилося в блок, установивши двигун 1.8 T 180cv 1999 року з маркуванням AJQ замість свого первісного AUQ (завжди 1.8 T 180cv? 2002 року)
Двигун AJQ ? без фазер, варіатор оригінал ? був пов'язаний з хомутів і залишили їх в моторному відсіку...vabb?...
проблема ? це, авто частини і не має помилок. через деякий час дорога горить контрольна лампа несправності двигуна, помилка, ЗВИЧАЙНО, на педаль.
C'? так, читаючи карту автомобіля, видалення фазер?
може бути, порівняння файлів, AJQ з файлом, який я читав AUQ?
або видалити таблицю DTC cos? не включається-й? жодна індикаторна лампочка несправність?
або інше рішення, що я подумав ? це: якщо відновлення ебу є AJQ і scodifico має працювати всі без проблем, правда?
ми приймаємо поради, і якщо c'? платити якісь файли є проблеми, просто знати про це, і, щоб поміститися на цій проклятій машині
потрібно мати a2l, ніж автомобіль або аналогічний з іншого sw і йти і досліджувати всі елементи управління на варіатор...
виключаючи і не включається більше? індикатор...
привіт, хлопці,я викладу проблему
Клієнт майстерні, що я йду ? залишився ходьби в калабрії цього літа з його TT
механік місце, з діагнозом, що була проблема з двигуном, що все змінилося в блок, установивши двигун 1.8 T 180cv 1999 року з маркуванням AJQ замість свого первісного AUQ (завжди 1.8 T 180cv? 2002 року)
Двигун AJQ ? без фазер, варіатор оригінал ? був пов'язаний з хомутів і залишили їх в моторному відсіку...vabb?...
проблема ? це, авто частини і не має помилок. через деякий час дорога горить контрольна лампа несправності двигуна, помилка, ЗВИЧАЙНО, на педаль.
C'? так, читаючи карту автомобіля, видалення фазер?
може бути, порівняння файлів, AJQ з файлом, який я читав AUQ?
або видалити таблицю DTC cos? не включається-й? жодна індикаторна лампочка несправність?
або інше рішення, що я подумав ? це: якщо відновлення ебу є AJQ і scodifico має працювати всі без проблем, правда?
ми приймаємо поради, і якщо c'? платити якісь файли є проблеми, просто знати про це, і, щоб поміститися на цій проклятій машині
якщо вам необхідна консультація дуже професійно, я можу зв'язатися з моїм другом, який працював у ferrari f1 і зараз працює, як****семінар у audi дозвольте мені знати, що я даю вам на стільниковий.
magi1984
21-09-2012, 11:46
проблема ? вирішена шляхом таблиці DTC з вихідного файлу автомобіля.
:D
проблема ? вирішена шляхом таблиці DTC з вихідного файлу автомобіля.
:D
вибачте curiosit?, але машина йде добре, з такою ж ебу ? як знайти таблицю DTC
magi1984
21-09-2012, 12:20
машина не працює нормально, я не думаю навіть, що коли-те, що двигун 180cv
власник автомобіля ? пішов у audi і audi ? відмовився чіпай, йому сказали, що він повинен був встановити оригінальний двигун і просто.
очевидно, цей хлопець після того, як попалися і витратили тут гроші за двигун, не ? його не хоче витрачати гроші на інший двигун...
cos? я зв'язався з людиною, яка мене видалив з таблиці DTC з вихідного файлу.
я пояснив йому проблему, і я послав файл, вчора ввечері я спробував, і індикатор несправності двигуна був відключений
також, потягнувши за машину, індикатор вимкнеться, а якщо відключаю датчики, індикатор буде вимкнено
не ? то правильно, але власник автомобіля ? щасливим і проблема ? вирішена
хлопець, який зробив мені цей файл ? дійсно монстр в цій області.
не скажу хто ? чому? не знаю, не ? російська, і там я спілкуюся тільки з ****
vabb? якщо він ? радий, cos? !...але s? якщо щось відбувається, і не будете обережні, ви опинитеся машина зупиняється і відповідальність? ? тільки його ?! а я б хотіла заглиблюватися в цю тему.
волхви, але при підключенні діагностики, що дає вам?? або ви ще не пробували?мені незрозуміло, чому? я вважаю, що, видаливши таблицю DTC практично ecu, також і з іншими несуттєва segnaler? ще що-небудь чи ні?
magi1984
06-10-2012, 18:12
точно, клієнт s?, задоволений він, задоволені всі
? вибачте, але, дізнавшись цих небажаних продуктів, зроблених іншими, змушує мене майже покаятися, щоб бути в бізнесі... без образи для вас, заради бога....
обидві версії TT гірський bosch ME7.5, слід порівняти дві карти з і без варіатора, щоб зрозуміти, чи є ? можна втрутитися, я ніколи не зробив для вас? ця робота мене заінтригувала !!!!!!!!!!
повідомлення помірний, тому що не дотримується правил (msport)
magi1984
08-10-2012, 08:44
є карти, додані до цієї дискусії, тому я не можу нічого passarti
я бачу, що не існує ніяких вкладень!
я думав, що ти читав ecu автомобіля питання
msport (exil77grande)
08-10-2012, 17:38
повідомлення помірний, тому що не дотримується правил
регламент суворо забороняє подібну річ, тому давайте дотримуватися простих правил.
але ми впевнені, що хлопець, який зробив вам файл видалила всі dtc?? чи тільки ті, властивих фазер???
magi1984
24-10-2012, 11:05
поглянувши на карту з відстані часу і з p? досвід роботи в pi? я можу сказати, що видалили тільки dtc, що я повідомив, що я-фазер