Прагляд Поўнай Версіі : Audi TT 1.8T 180cv, змяніў motre auq з ajq, патрэбна дапамога
magi1984
12-09-2012, 11:14
прывітанне, хлопцы,я выкажу праблему
Кліент майстэрні, што я прытрымліваюся ? застаўся хады ў калабрыі гэтым летам з яго TT
механік месца, з дыягназам, што была праблема з рухавіком, усе змянілася ў блок, усталяваўшы рухавік 1.8 T 180cv 1999 года з маркіроўкай AJQ замест свайго першапачатковага AUQ (заўседы 1.8 T 180cv? 2002 года)
Рухавік AJQ ? без фазовращатель, варыятар арыгінал ? быў звязаны з хамутоў і пакінулі іх у маторным адсеку...vabb?...
праблема ? гэта, аўто часткі і не мае памылак. праз некаторы час дарога гарыць кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка, памылка, ВЯДОМА, на фазовращатель.
C'? так, чытаючы карту аўтамабіля, выдаленне фазовращатель?
можа быць, параўнанне файлаў, AJQ з файлам, які я чытаў AUQ?
або выдаліць табліцу, DTC cos? не ўключаецца-й? ні адна індыкатарная лямпачка няспраўнасць?
ці іншае рашэнне, што я падумаў ? гэта: калі аднаўленне эбу есць AJQ і scodifico павінна працаваць усе без праблем, праўда?
мы прымаем парады, і калі c'? плаціць нейкія файлы есць праблемы, проста ведаць аб гэтым, і, каб змясціцца на гэтай праклятай машыне
трэба мець a2l, чым аўтамабіль або аналагічны з другога sw і ісці і даследаваць усе элементы кіравання на вариатор...
выключаючы і не ўключаецца больш? індыкатар...
прывітанне, хлопцы,я выкажу праблему
Кліент майстэрні, што я прытрымліваюся ? застаўся хады ў калабрыі гэтым летам з яго TT
механік месца, з дыягназам, што была праблема з рухавіком, усе змянілася ў блок, усталяваўшы рухавік 1.8 T 180cv 1999 года з маркіроўкай AJQ замест свайго першапачатковага AUQ (заўседы 1.8 T 180cv? 2002 года)
Рухавік AJQ ? без фазовращатель, варыятар арыгінал ? быў звязаны з хамутоў і пакінулі іх у маторным адсеку...vabb?...
праблема ? гэта, аўто часткі і не мае памылак. праз некаторы час дарога гарыць кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка, памылка, ВЯДОМА, на фазовращатель.
C'? так, чытаючы карту аўтамабіля, выдаленне фазовращатель?
можа быць, параўнанне файлаў, AJQ з файлам, які я чытаў AUQ?
або выдаліць табліцу, DTC cos? не ўключаецца-й? ні адна індыкатарная лямпачка няспраўнасць?
ці іншае рашэнне, што я падумаў ? гэта: калі аднаўленне эбу есць AJQ і scodifico павінна працаваць усе без праблем, праўда?
мы прымаем парады, і калі c'? плаціць нейкія файлы есць праблемы, проста ведаць аб гэтым, і, каб змясціцца на гэтай праклятай машыне
калі вам неабходная кансультацыя вельмі прафесійна, я магу звязацца з маім сябрам, які працаваў у ferrari f1 і зараз працуе, як****семінар у audi дазвольце мне ведаць, што я даю вам на сотавы.
magi1984
21-09-2012, 11:46
праблема ? вырашана шляхам табліцы DTC з зыходнага файла аўтамабіля.
:D
праблема ? вырашана шляхам табліцы DTC з зыходнага файла аўтамабіля.
:D
прабачце curiosit?, але машына ідзе добра, з такой жа эбу ? як знайсці табліцу DTC
magi1984
21-09-2012, 12:20
машына не працуе нармальна, я не думаю нават, што калі-то, што рухавік 180cv
уладальнік аўтамабіля ? пайшоў у audi і audi ? адмовіўся чапай, яму сказалі, што ен павінен быў ўсталяваць арыгінальны рухавік і проста.
відавочна, гэты хлопец пасля таго, як трапіліся і выдаткавалі тут грошы за рухавік, не ? яго не хоча марнаваць грошы на іншы рухавік...
cos? я звязаўся з чалавекам, які мяне выдаліў з табліцы DTC з зыходнага файла.
я растлумачыў яму праблему, і я паслаў файл, учора ўвечары я паспрабаваў, і індыкатар няспраўнасці рухавіка быў адключаны
таксама, пацягнуўшы за машыну, індыкатар будзе выключаны, а калі адключаю датчыкі, індыкатар будзе выключаны
не ? гэта правільна, але ўладальнік аўтамабіля ? шчаслівым і праблема ? вырашана
хлопец, які зрабіў мне гэты файл ? сапраўды монстар ў гэтай галіне.
не скажу хто ? чаму? не ведаю, ці не ? беларуская, і там я размаўляю толькі па ****
vabb? калі ен ? рады, cos? !...але s? што калі што-то адбываецца, і не будзеце асцярожныя, вы апынецеся машына спыняецца і адказнасць? ? толькі яго ?! а я б хацела паглыбляцца ў гэтую тэму.
вешчуны, але пры падключэнні дыягностыкі, што дае вам?? ці вы яшчэ не спрабавалі?мне незразумела, чаму? я лічу, што, выдаліўшы табліцу DTC практычна ecu, таксама і з іншымі неістотная segnaler? яшчэ што-небудзь ці не?
magi1984
06-10-2012, 18:12
сапраўды, кліент s?, задаволены ен, задаволеныя ўсе
? прабачце, але, даведаўшыся гэтых непажаданых прадуктаў, зробленых іншымі, прымушае мяне амаль пакаяцца, каб быць у бізнэсе... без крыўды для вас, дзеля бога....
абедзве версіі TT горны bosch ME7.5, варта параўнаць дзве карты з гэтай і без вариатора, каб зразумець, ці есць ? можна ўмяшацца, я ніколі не зрабіў для вас? гэтая праца заінтрыгаваў мяне!!!!!!!!!!
паведамленне ўмераны, таму што не выконвае правілы (msport)
magi1984
08-10-2012, 08:44
есць карты, прыкладзеныя ў гэтай дыскусіі, таму я не магу нічога passarti
я бачу, што не існуе ніякіх укладанняў!
я думаў, што ты чытаў ecu аўтамабіля ў пытанне
msport (exil77grande)
08-10-2012, 17:38
паведамленне ўмераны, таму што не выконвае правілы
рэгламент строга забараняе падобную рэч, таму давайце выконваць простыя правілы.
прабачце, але я не ведаў!
але мы ўпэўненыя, што хлопец, які зрабіў вам файл выдаліла ўсе dtc?? ці толькі тыя, уласцівых фазовращатель???
magi1984
24-10-2012, 11:05
зірнуўшы на карту з адлегласці часу і p? вопыт працы ў pi? я магу сказаць, што выдалілі толькі dtc, што я паведаміў, што я-фазовращатель