Перегляд Повної Версії : Golf V 105л.с. - DTC P2002 - Bosch, EDC16U31
emilground
16-04-2014, 16:06
Привіт, хлопці, на цьому автомобілі я намагаюся знайти в hex DTC P2002, що б "ефективність пастки твердих частинок нижче порогу (банк 1) ". Помилка ? періодично, та іноді не з'являється тижнями. Автомобіль при виникненні помилки спалахує на мить індикатор двигуна, що відразу зникає без n? мінімальне падіння продуктивності, n? інші проблеми. Переглядаючи файл з допомогою WinHex я виділив занадто багато 2002.. хто мене знає, вкажіть який ? (завжди, якщо є серед тих, які я знайшов) в карті, що місце, разом з тим орі?
Дякую Всім :)
Backgroop
16-04-2014, 16:34
Привіт, хлопці, на цьому автомобілі я намагаюся знайти в hex DTC P2002, що б "ефективність пастки твердих частинок нижче порогу (банк 1) ". Помилка ? періодично, та іноді не з'являється тижнями. Автомобіль при виникненні помилки спалахує на мить індикатор двигуна, що відразу зникає без n? мінімальне падіння продуктивності, n? інші проблеми. Переглядаючи файл з допомогою WinHex я виділив занадто багато 2002.. хто мене знає, вкажіть який ? (завжди, якщо є серед тих, які я знайшов) в карті, що місце, разом з тим орі?
Дякую Всім :)
Мабуть, проблема ? фільтром твердих часток?', але ви не повинні видалити його повністю
emilground
16-04-2014, 17:05
Фільтр фізично не з'? pi? про автомобілі, а не відбуваються-й? у postiniezioni чому? були ліквідовані. Єдина проблема ? що вони час від часу з'являється P2002, і я хотів би знайти його, щоб видалити його. Я не хочу, щоб видалити всю таблицю помилок, але тільки той P2002. Якщо хто знає, який ? було б ідеально, в іншому випадку мені доведеться спробувати chiss? скільки разів
Backgroop
16-04-2014, 17:08
Фільтр фізично не з'? pi? про автомобілі, а не відбуваються-й? у postiniezioni чому? були ліквідовані. Єдина проблема ? що вони час від часу з'являється P2002, і я хотів би знайти його, щоб видалити його. Я не хочу, щоб видалити всю таблицю помилок, але тільки той P2002. Якщо хто знає, який ? було б ідеально, в іншому випадку мені доведеться спробувати chiss? скільки разів
З, що програмне забезпечення видалений фільтром твердих частинок, безумовно, де з'являється ця помилка SW не зробив гарну роботу
emilground
16-04-2014, 17:31
З раз, але без видалення DTC. Все добре, за винятком спорадичної шпигун, який зникає одразу. Mod файл додається тільки до 2002 року, що я знайшов з winhex, і я хотів би зрозуміти, яка ? знайти ті (якщо є)
По-моєму, тобі слід зробити це з sw або запропонуєте послуги on-line, форум, cos? ви впевнені, що видаляється цей код несправності...
перш ніж читати ecu машини, на запитання ви обнуляється параметри fap?
якщо ви не зробили, навіть скидання dtc в питанні після "p"? якщо у ripresenter? інший...
зазвичай p2003....
однак, якщо ви так зробите cos?....поверніть файл золотими екю...
azzeri діагноз значення параметрів, fap, навіть не поставити в рух машини....
перечитайте все і повернути dpf off з раз, коли ви побачите, що служить...
а якщо дійсно хочете видалити dtc, знайте, що більш ніж в p-code, ви повинні також видалити розгляд vag-код dtc 5-значний...
а якщо дійсно хочете видалити dtc, знайте, що більш ніж в p-code, ви повинні також видалити розгляд vag-код dtc 5-значний...
мені здається, повинна бути 18484 або щось подібне....
зробіть пошук з ******...
ой я помилково відправив два рази один і той же відповідь...
вибачте.... :P
emilground
16-04-2014, 21:50
Ви мені зробили свої обнулення і справді, автомобіль ходив пару місяців без проблем, то тепер час від часу відбувається те, P2002, а то з'являється на секунду і спалахує контрольна лампа несправності гасне відразу.
з, коли видаляється частина занадто серйозним таблиці помилок, я хотів би обмежувати себе в ліжко P2002. Я знаю, що вам треба? видаляти по одному-розрядної таблиці, поки не знайдете правильний. Я хотів уникнути цього, чому? в іншому машина в порядку. Я думаю, що 2002 рік буде де діє раз, проблема ? що скинути занадто багато речей, серед яких-відмова свічок розжарювання наприклад.
blackwolf76
16-04-2014, 23:07
На ці автомобілі, просто натисніть один біт для відключення fap без неприємностей, завжди, що зонди і датчики були на місці.
emilground
16-04-2014, 23:19
звичайно ? краще один біт, для? у разі, якщо якийсь датчик починає давати проблеми пу? бути, допоможе видалення DTC ( за умови, що датчик не працює не призводить до recovery). В моєму випадку решта йде добре, я повинен не тільки визначити, біт, 2002 року. Проблема ? що я не машина, щоб зробити випробувань, коли я можу, і що тоді ? у 30 км від мене, і тому я повинен спробувати зараз. Потім запишіть його, можливо, 10 - 20 разів..
blackwolf76
16-04-2014, 23:24
При видаленні fap на такий автомобіль з soft тип Раз зачіпає так багато речей, які потім дізнатися**** якщо дефект, як це ? таємниця. В один біт, в нормальних випадках, не приносить вам дороги, і в гіршому випадку ви можете вирішити шляхом встановлення датчика, а також використовувати не заблукати за подібні помилки.
emilground
16-04-2014, 23:52
Ви ? правда, крім видалення DTC також з датчиком зламав не ти контрольні лампи горять.
привіт emilground ви пробували використовувати формулу, про яку йдеться в цій темі https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3242-EDC16-Elimiazione-DTC-Formula-vera-o-falsa&highlight=formula для видалення dtc на edc 16 і я зробив деякі випробування не зрозумів нічого, але я менше ніж новачок, можливо, ви там проводів щось, щоб перехопити ваш dtc. якщо не працює посилання написати в поле пошуку "формули-tdc", що перебуваєте зараз.з повагою
emilground
17-04-2014, 00:38
Привіт, спасибі за інформацію, завтра з цим впоратися? якийсь тест на файлі, в надії знайти рішення!
безумовно, не ? просто, насправді,...
sportknight
17-04-2014, 10:56
роби раз повністю, а потім і прости нам борги dtc оригінальні фінч? не знайшли те, що вам потрібно...
baraldino
17-04-2014, 15:21
я намагався виправити помилку, але не можу знайти початок таблиці dtc
за моїми підрахунками, має бути 14 біт після початку більшістю останнім призвести до 0 (8bit)
якщо у вас є бажання і час, спробуйте
emilground
17-04-2014, 15:55
cawadany
18-04-2014, 09:57
Я намагався б зробити defap з його вимкнути і завантажити. І потім подивитися, що відбувається.
emilground
18-04-2014, 14:37
бо, якщо вимикач знаходиться перед обмежувачі крутного моменту і ? біт, потрібно привести до 0 в порівнянні з величиною 256 ?
baraldino
18-04-2014, 16:46
ви трохи раніше, фільтрів
Я зламав гарбуза з sti DTC off.... але і дуже важко визначити точку відліку. Тому я заплатив рішення...