Прагляд Поўнай Версіі : Golf V 105л.с. - DTC P2002 - Bosch, EDC16U31
emilground
16-04-2014, 16:06
Прывітанне, хлопцы, на гэтым аўтамабілі я спрабую знайсці ў hex DTC P2002, што б "эфектыўнасць пасткі цвердых часціц ніжэй парога (банк 1) ". Памылка ? перыядычна, і часам не з'яўляецца тыднямі. Аўтамабіль пры ўзнікненні памылкі на імгненне загараецца індыкатар рухавіка, што адразу знікае без n? мінімальнае падзенне прадукцыйнасці, n? іншыя праблемы. Праглядаючы файл з дапамогай WinHex я выдаткаваў занадта шмат 2002.. хто мяне ведае, пакажыце які ? (заўседы, калі есць сярод тых, якія я знайшоў) у карце, што месца, разам з тым врі?
Дзякуй Усім :)
Backgroop
16-04-2014, 16:34
Прывітанне, хлопцы, на гэтым аўтамабілі я спрабую знайсці ў hex DTC P2002, што б "эфектыўнасць пасткі цвердых часціц ніжэй парога (банк 1) ". Памылка ? перыядычна, і часам не з'яўляецца тыднямі. Аўтамабіль пры ўзнікненні памылкі на імгненне загараецца індыкатар рухавіка, што адразу знікае без n? мінімальнае падзенне прадукцыйнасці, n? іншыя праблемы. Праглядаючы файл з дапамогай WinHex я выдаткаваў занадта шмат 2002.. хто мяне ведае, пакажыце які ? (заўседы, калі есць сярод тых, якія я знайшоў) у карце, што месца, разам з тым врі?
Дзякуй Усім :)
Мабыць, праблема ? фільтрам цвердых часціц?', але вы не павінны выдаліць яго цалкам
emilground
16-04-2014, 17:05
Фільтр фізічна не c'? pi? пра аўтамабілі, а не адбываюцца-й? у postiniezioni чаму? былі ліквідаваныя. Адзіная праблема ? што яны час ад часу з'яўляецца P2002, і я хацеў бы знайсці яго, каб выдаліць яго. Я не хачу, каб выдаліць усю табліцу памылак, але толькі той P2002. Калі хто ведае, які ? было б ідэальна, у адваротным выпадку мне прыйдзецца паспрабаваць чисс? колькі разоў
Backgroop
16-04-2014, 17:08
Фільтр фізічна не c'? pi? пра аўтамабілі, а не адбываюцца-й? у postiniezioni чаму? былі ліквідаваныя. Адзіная праблема ? што яны час ад часу з'яўляецца P2002, і я хацеў бы знайсці яго, каб выдаліць яго. Я не хачу, каб выдаліць усю табліцу памылак, але толькі той P2002. Калі хто ведае, які ? было б ідэальна, у адваротным выпадку мне прыйдзецца паспрабаваць чисс? колькі разоў
З тым,, што праграмнае забеспячэнне выдалены фільтрам цвердых часціц, безумоўна, дзе з'яўляецца гэтая памылка SW не зрабіў добрую працу
emilground
16-04-2014, 17:31
З раз, але без выдалення DTC. Усе добра, за выключэннем спарадычны шпіен, які знікае адразу ж. Mod файл прыкладаецца толькі да 2002 годзе, што я знайшоў з winhex, і я хацеў бы зразумець, якая ? знайсці тыя (калі есць)
Па-мойму, табе варта зрабіць гэта з sw або прапануеце паслугі on-line, форум, cos? вы ўпэўненыя, што выдаляецца гэты код няспраўнасці...
перш чым чытаць ecu машыны, на пытаньне вы абнуляецца параметры fap?
калі вы не зрабілі, нават скід dtc ў пытанні пасля "p"? калі ў ripresenter? іншы...
звычайна p2003....
аднак, калі вы так зробіце cos?....вярніце файл залатымі экю...
azzeri дыягназ значэння параметраў, fap, нават не паставіць у рух машыны....
перачытайце ўсе і вярнуць dpf off з раз, калі вы ўбачыце, што служыць...
а калі сапраўды хочаце выдаліць dtc, ведайце, што больш чым у p-code, вы павінны таксама выдаліць разгляд vag-код dtc 5-значны...
а калі сапраўды хочаце выдаліць dtc, ведайце, што больш чым у p-code, вы павінны таксама выдаліць разгляд vag-код dtc 5-значны...
мне здаецца, павінна быць 18484 або што-то падобнае....
зрабіце пошук з ******...
ой я па памылцы адправіў два разы адзін і той жа адказ...
прабачце.... :P
emilground
16-04-2014, 21:50
Вы мне зрабілі свае абнуленне і на самай справе, аўтамабіль хадзіў пару месяцаў без праблем, то цяпер час ад часу адбываецца тое, P2002, а то з'яўляецца на секунду і загараецца кантрольная лямпа няспраўнасці гасне адразу.
з, калі выдаляецца частка занадта сур'езным табліцы памылак, я хацеў бы абмяжоўваць сябе ў ложак P2002. Я ведаю, што вам трэба? выдаляць па адным-разраднай табліцы, пакуль не знойдзеце правільны. Я хацеў пазбегнуць гэтага, чаму? у астатнім машына ў парадку. Я думаю, што 2002 год будзе дзе дзейнічае раз, праблема ? што скінуць занадта шмат рэчаў, сярод якіх-адмова свечак напальвання напрыклад.
blackwolf76
16-04-2014, 23:07
На гэтыя аўтамабілі, проста націсніце адзін біт для адключэння fap без непрыемнасцяў, заўседы, што зонды і датчыкі былі на месцы.
emilground
16-04-2014, 23:19
вядома ? лепш адзін біт, для? у выпадку, калі які-то датчык пачынае даваць праблемы пу? быць, дапаможа выдаленне DTC ( пры ўмове, што датчык не працуе не прыводзіць да recovery). У маім выпадку астатняе ідзе добра, я павінен не толькі вызначыць, біт, 2002 года. Праблема ? што я не машына, каб зрабіць выпрабаванняў, калі я магу, і што тады ? у 30 км ад мяне, і таму я павінен паспрабаваць цяпер. Затым запішыце яго, магчыма, 10 - 20 разоў..
blackwolf76
16-04-2014, 23:24
Пры выдаленні fap на такі аўтамабіль з soft тып Раз закранае так шмат рэчаў, якія потым даведацца**** калі дэфект, як гэта ? таямніца. У адзін біт, у нармальных выпадках, не прыносіць вам дарогі, і ў горшым выпадку вы можаце вырашыць шляхам ўстаноўкі датчыка, а таксама выкарыстоўваць не заблудзіцца за падобныя памылкі.
emilground
16-04-2014, 23:52
Вы ? праўда, акрамя выдалення DTC таксама з датчыкам зламаў не ты кантрольныя лямпы гараць.
прывітанне emilground вы спрабавалі выкарыстоўваць формулу, аб якой гаворыцца ў гэтай тэме https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3242-EDC16-Elimiazione-DTC-Formula-vera-o-falsa&highlight=formula для выдалення dtc на edc 16 і я зрабіў некаторыя выпрабаванні не зразумеў нічога, але я менш чым пачатковец, магчыма, вы там правадоў што-тое, каб перахапіць ваш dtc. калі не працуе спасылка напісаць у поле пошуку "формулы-tdc", што знаходзіцеся зараз.з павагай
emilground
17-04-2014, 00:38
Прывітанне, дзякуй за інфармацыю, заўтра з гэтым справіцца? які-небудзь тэст на файле, у надзеі знайсці рашэнне!
безумоўна, не ? проста, на самай справе...
sportknight
17-04-2014, 10:56
рабі раз цалкам, а затым і даруй нам даўгі dtc арыгінальныя фінч? не знайшлі тое, што вам трэба...
baraldino
17-04-2014, 15:21
я спрабаваў ліквідаваць памылку, але не магу знайсці пачатак табліцы dtc
па маіх падліках павінна быць 14 біт пасля пачатку большасцю апошні прывесці да 0 (8bit)
калі ў вас есць жаданне і час, паспрабуйце
emilground
17-04-2014, 15:55
cawadany
18-04-2014, 09:57
Я спрабаваў бы зрабіць defap з яго выключыць і загрузіць тое. І затым паглядзець, што адбываецца.
emilground
18-04-2014, 14:37
бо, калі выключальнік знаходзіцца перад абмежавальнікі крутоўнага моманту і ? біт, які трэба прывесці да 0 па параўнанні з велічыней 256 ?
baraldino
18-04-2014, 16:46
вы крыху раней, фільтраў
Я зламаў гарбузы з sti DTC off.... але і вельмі цяжка вызначыць кропку адліку. Таму я заплаціў рашэнне...