Перегляд Повної Версії : egr lancia musa cc 1,6 тип двигуна 350 a2000 з dpf 88 квт edc16c39
Як назву після чищення egr для цієї машини видалені помилки, на наступний день після того, як ви ? включення контрольна лампа перевірки двигуна, навіть якщо автомобіль це добре, не було recoveri.
З читання dct здавалося б, електричною частиною системи egr не працює, я прошу експертів, якщо ? у разі, якщо його замінити, дякую, з повагою.
Помилки у пам'яті тканини p0487 p 0490
Backgroop
15-04-2014, 10:20
Якщо проблема ? електричної частини, я пропоную вам замінити його, чому? якщо виключіть управління та електричної частини та несправність-відмова простоїть однаково..
Infatto я був узяв з бажання видалити картку і видалити всі dtc, але я волію, щоб замінити його, а потім вийміть карту спасибі привіт.
Alfiuccio
15-04-2014, 14:03
бачив, що автомобіль належить fap краще замінити, що б видалити, ecu може мати проблеми регенерації.....
michele30
15-04-2014, 14:09
муза збирає навіть з 1.6 ? думаєте, ви це знали, зараз,..
однак може або видалити або замінити, але карту, але ви повинні відключити dtc сіна? вам одні і ті ж помилки.
Alfa159 q4
15-04-2014, 16:11
бачив, що автомобіль належить fap краще замінити, що б видалити, ecu може мати проблеми регенерації.....
Я ці проблеми ніколи раніше не бачив, і egr, закритих з dpf активний у мене зроблено так багато
Спасибі всім, хороша робота
замініть її картою є ori немає конкуренції і ви побачите, що вирішити