Прагляд Поўнай Версіі : Прэзентацыя абраду
fabioefra44
12-09-2012, 08:39
Прывітанне карыстальнікі форума
Дзякуй адміністратарам, што прадастаўлены правы доступу да сайту.
Я карыстальнік з майстэрні.
У salutone усе
msport (exil77grande)
12-09-2012, 14:33
прывітанне і дабро/чаму? мне здаецца, што вы-два,то мне прыйшлося змяніць свае ўяўленне, чаму? вы не ўваходзіце ў дом яшчэ і зрабіць вам рэкламу за кошт нашых таму я раю вам прачытаць правілы, cos? усе, што вы sar? pi? ясна, калі я хачу прымусіць вас рэклама есць раздзел, дзе гэта можна рабіць, вядома, вы павінны спачатку звязацца са мной або іншы адмін за дазвол,акрамя таго, я прашу вас, каб завяршыць сваю прэзентацыю з імя,узрост і localita' дзякуй загадзя.
sa80libero
12-09-2012, 18:33
прывітанне знаходжання добра
fabioefra44
24-09-2012, 12:25
прывітанне і дабро/чаму? мне здаецца, што вы-два,то мне прыйшлося змяніць свае ўяўленне, чаму? вы не ўваходзіце ў дом яшчэ і зрабіць вам рэкламу за кошт нашых таму я раю вам прачытаць правілы, cos? усе, што вы sar? pi? ясна, калі я хачу прымусіць вас рэклама есць раздзел, дзе гэта можна рабіць, вядома, вы павінны спачатку звязацца са мной або іншы адмін за дазвол,акрамя таго, я прашу вас, каб завяршыць сваю прэзентацыю з імя,узрост і localita' дзякуй загадзя.
Мая, аднак, не было рэкламы? але зрабіць мы? мае веды,калі карысна. А я не разумею, чаму? Яна сцвярджае, што мы двума карыстальнікамі?
Я не хачу, што б абмяняць на каго-то іншага,улічваючы, што ен яшчэ не ўключаны мой рахунак для прагляду ўсіх укладанняў на форуме. Скажыце, калі ласка, а калі есць праблемы, каб паспрабаваць вырашыць іх разам. З павагай
fabioefra44
24-09-2012, 12:26
Акрамя таго, я таксама хацеў бы паставіць яе на бягучы завяршэння ўдзельнічаць з недастаючай інфармацыяй;зноў прывітанне
tecnoracing
24-09-2012, 13:53
добры дзень, сардэчна запрашаем фабіа
Прывітанне і дабро былі б вы так ласкавы распавесці нам, па меншай меры, як цябе клічуць ?
Я думаю, што гэта добрая адукацыя з'явіцца правільна, так што ўсе маглі ведаць, хто вы.
калі тычыцца "яна" тут не выкарыстоўваецца, мы ўсе адна вялікая сям'я
Дзякуй
dvdtuning
24-09-2012, 14:24
Мая, аднак, не было рэкламы? але зрабіць мы? мае веды,калі карысна. А я не разумею, чаму? Яна сцвярджае, што мы двума карыстальнікамі?
Я не хачу, што б абмяняць на каго-то іншага,улічваючы, што ен яшчэ не ўключаны мой рахунак для прагляду ўсіх укладанняў на форуме. Скажыце, калі ласка, а калі есць праблемы, каб паспрабаваць вырашыць іх разам. З павагай
Сардэчна запрашаем..***** unque ўключэнне бачыць ўкладанні, не ? абмежаванне толькі для вас, калі чытаць правілы, і вы зразумееце, што вам трэба атрымаць 50 паведамленняў карысных актыўны ўдзел у форуме, каб праглядзець усе.
Прыемнага вам знаходжання!
msport (exil77grande)
24-09-2012, 23:47
прывітанне,табе на ты, таму што яна тут не звычайнага,ну дапусцім, што ваша прэзентацыя была больш, чым рэклама, павінна быць, зразумела, гэта я спытаў, калі вы два бачыў гэты нік не для чаго іншага,акрамя таго, як вам ужо прапанавалі, я прапаную вам прачытаць regolamente так вы разумееце, чаму да гэтага часу не паглядзець ўкладанні,гільдыі і чаму вы не можаце запатрабаваць пропуск, так што нічога супраць цябе,я спадзяюся, добры працяг.