Перегляд Повної Версії : я уявляю
привіт всім мене звати Ласкаво просимо в апулії, живу в Бельгії, де й моя майстерня ентузіастів електроніки я б хотіла дізнатися, зіставити і взяти участь в деяких курсів
Привіт і ласкаво просимо ! Скажіть нам вашу et? ?
Так як в відображення qu? безумовно, ви знайдете багато матеріалу вивчити, і форум також організовує курси .
Приємного вам перебування !
motorsport
16-04-2014, 15:52
привіт і ласкаво просимо!! :)
Привіт і ласкаво просимо, com ? що тебе звуть?
Привіт ласкаво просимо , я тільки що написав цей форум, щоб знати, на курси, якщо я перший відповідь я знаю
msport (exil77grande)
21-04-2014, 23:16
привіт всім мене звати Ласкаво просимо в апулії, живу в Бельгії, де й моя майстерня ентузіастів електроніки я б хотіла дізнатися, зіставити і взяти участь в деяких курсів
або 52 років, інші курси будуть переробив в римі?
msport (exil77grande)
22-04-2014, 09:41
або 52 років, інші курси будуть переробив в римі?
на даний момент ми закриваємо тур курси в сицилії, і ми в очікуванні ще курси,але для тих, хто хоче скористатися, щоб зробити хороший уїк-енд в наших районах може бути хороший шанс, можливо, призведе товариша, з, якщо.
tecnoracing
22-04-2014, 14:10
привіт і ласкаво між нами
Доброго ранку всім, коли вітайте Visben зверніть увагу, що для тих, хто не буде ? зрозумів, Прийом ? навіть прізвище.
або навпаки Апулії
rdponline
29-06-2014, 07:13
Ласкаво просимо в апулії, приємно бачити вас на форумі разом з нами
Backgroop
29-06-2014, 19:30
Хлопці, зазначу, що ця дискусія сходить до 2014 року
rdponline
29-06-2014, 20:04
Сходить? Тому що ми не в 2014 році? Можливо, ви мали на увазі сказати, що і квітень, я особисто тільки зараз я зміг бути більше на форумі, я зустрів людину, що він приєднався в квітні, я думаю, я не зробив нічого поганого...