КПК

Перегляд Повної Версії : Delphi та інші SW

Зак
14-04-2014, 22:29
привіт всім!!!!!! як назва..... хтось має досвід використання sw тип autocom або esitronic або ще на обладнанні delphi ? дякую

blackwolf76
14-04-2014, 22:49
У цьому сенсі обладнання delphi?? Якщо ви маєте на увазі автомобілі з системою delphi ми впишіть діагностика без проблем.

Зак
14-04-2014, 22:52
вибачте, я погано пояснив, я мав на увазі використовувати ds 150 та іншого програмного забезпечення....

blackwolf76
14-04-2014, 23:06
Ds 150 працює з soft сумісні з вашою інтерфейс, тобто autocom і відповідні клони. Тобто він працює, напевно з whurt wow, delphi. autocom, motorscan, opus eclipse едіс, meko, діагностичний. Крім whurt, яка відрізняється м'якою і прошивки трохи відрізняються, в іншому всі вони однакові, міняється тільки колір екрану.

Не пу? працювати на bosch або інших...

Зак
14-04-2014, 23:26
Велике спасибі за відповідь так вчасно !!! отже, для підтвердження,я міг би знайти відмінності, тільки з wow, але " я повинен оновлювати прошивку, а потім ds 150 не буде більше використовуватися з версією delphi, чи не так ? в цьому випадку гра варта свічок ? тобто wow самі функції, що і 2013.3 ?

blackwolf76
14-04-2014, 23:46
На жаль, дві програми не сумісні з тієї ж прошивки, то або ви використовуєте whurt або delphi, якщо не хочете оновлювати прошивку кожен раз при використанні. Між ними функцій діагностики повинні бути мінімальні відмінності, якщо не whurt ? інтегрований банк даних тип автомобіля-дата і процедура встановлення pi? складним, щоб змусити все це працювати.

Зак
14-04-2014, 23:56
дякую !!! я capito. в цьому випадку я думаю, rimarro' з, мій дорогий delphi, які досі мене ніколи не зрадить.... а ви і показали хороший діагноз, принаймні, досі....

klajdin
16-04-2014, 09:39
Я використовував як для Delphi і Autocom Wurth і крім інтегрованої бази даних, що має wurth, я не бачив суттєвої різниці, дійсно, wurth мене ? здавалося, що це p? pi? складний у використанні, і між Autocom і Delphi я віддаю перевагу останнім, тому що пі? легкий і pi? стабільний.

Зак
01-05-2014, 22:28
і між Autocom і Delphi я віддаю перевагу останнім, тому що пі? легкий і pi? стабільний.

так, і навіть дуже швидко !! у минулому я також використовував texa, але і збільшення....у порівняння

Росс
12-05-2014, 14:26
Крім того, що графіка + приємний