КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Delphi і іншыя SW

Зак
14-04-2014, 22:29
прывітанне ўсім!!!!!! як назва..... хто-то мае вопыт выкарыстання sw тып autocom або esitronic ці яшчэ на абсталяванні delphi ? дзякуй

blackwolf76
14-04-2014, 22:49
У гэтым сэнсе абсталявання delphi?? Калі вы маеце на ўвазе аўтамабілі з сістэмай delphi мы ўпішыце дыягностыка без праблем.

Зак
14-04-2014, 22:52
выбачайце, я дрэнна растлумачыў, я меў на ўвазе выкарыстаць ds 150 і іншага праграмнага забеспячэння....

blackwolf76
14-04-2014, 23:06
Ds 150 працуе з soft сумяшчальныя з вашай інтэрфейс, то есць autocom і адпаведныя клоны. Гэта значыць ен працуе, напэўна, з whurt wow, delphi. autocom, motorscan, opus eclipse эдис, meko, дыягнастычны. Акрамя whurt, якая адрозніваецца мяккай і прашыўкі трохі адрозніваюцца, у астатнім усе яны аднолькавыя, змяняецца толькі колер экрана.

Не пу? працаваць на bosch або іншых...

Зак
14-04-2014, 23:26
Вялікі дзякуй за адказ так своечасова !!! такім чынам, для пацверджання,я мог бы знайсці адрозненні, толькі з wow, але " я павінен абнаўляць прашыўку, а затым ds 150 не будзе больш выкарыстоўвацца з версіяй delphi, ці не так ? у гэтым выпадку гульня варта свеч ? гэта значыць wow самыя функцыі, што і 2013.3 ?

blackwolf76
14-04-2014, 23:46
На жаль, дзве праграмы не сумяшчальныя з той жа прашыўкі, то або вы карыстаецеся whurt або delphi, калі не хочаце абнаўляць прашыўку кожны раз пры выкарыстанні. Паміж імі як функцый дыягностыкі павінны быць мінімальныя адрозненні, калі не ў whurt ? інтэграваны банк даных тып аўтамабіля, дата і працэдура ўстаноўкі pi? складаным, каб прымусіць усе гэта працаваць.

Зак
14-04-2014, 23:56
дзякуй !!! я capito. у гэтым выпадку я думаю, rimarro' з, мой дарагі delphi, якія да гэтага часу мяне ніколі не здрадзіць.... а вы і паказалі добры дыягназ, па крайняй меры, да гэтага часу....

klajdin
16-04-2014, 09:39
Я выкарыстаў як для Delphi і Autocom Wurth і акрамя інтэграванай базы дадзеных, што мае wurth, я ня бачыў істотных адрозненняў, сапраўды, wurth мяне ? здавалася, што гэта p? pi? складаны ў выкарыстанні, і паміж Autocom і Delphi я аддаю перавагу апошні, таму што пі? легкі і pi? стабільны.

Зак
01-05-2014, 22:28
і паміж Autocom і Delphi я аддаю перавагу апошні, таму што пі? легкі і pi? стабільны.

ды, і нават вельмі хутка !! у мінулым я таксама выкарыстоўваў texa, але і павелічэння....у параўнанне

Рос
12-05-2014, 14:26
Акрамя таго, што графіка + прыемны