Прагляд Поўнай Версіі : Delphi і іншыя SW
прывітанне ўсім!!!!!! як назва..... хто-то мае вопыт выкарыстання sw тып autocom або esitronic ці яшчэ на абсталяванні delphi ? дзякуй
blackwolf76
14-04-2014, 22:49
У гэтым сэнсе абсталявання delphi?? Калі вы маеце на ўвазе аўтамабілі з сістэмай delphi мы ўпішыце дыягностыка без праблем.
выбачайце, я дрэнна растлумачыў, я меў на ўвазе выкарыстаць ds 150 і іншага праграмнага забеспячэння....
blackwolf76
14-04-2014, 23:06
Ds 150 працуе з soft сумяшчальныя з вашай інтэрфейс, то есць autocom і адпаведныя клоны. Гэта значыць ен працуе, напэўна, з whurt wow, delphi. autocom, motorscan, opus eclipse эдис, meko, дыягнастычны. Акрамя whurt, якая адрозніваецца мяккай і прашыўкі трохі адрозніваюцца, у астатнім усе яны аднолькавыя, змяняецца толькі колер экрана.
Не пу? працаваць на bosch або іншых...
Вялікі дзякуй за адказ так своечасова !!! такім чынам, для пацверджання,я мог бы знайсці адрозненні, толькі з wow, але " я павінен абнаўляць прашыўку, а затым ds 150 не будзе больш выкарыстоўвацца з версіяй delphi, ці не так ? у гэтым выпадку гульня варта свеч ? гэта значыць wow самыя функцыі, што і 2013.3 ?
blackwolf76
14-04-2014, 23:46
На жаль, дзве праграмы не сумяшчальныя з той жа прашыўкі, то або вы карыстаецеся whurt або delphi, калі не хочаце абнаўляць прашыўку кожны раз пры выкарыстанні. Паміж імі як функцый дыягностыкі павінны быць мінімальныя адрозненні, калі не ў whurt ? інтэграваны банк даных тып аўтамабіля, дата і працэдура ўстаноўкі pi? складаным, каб прымусіць усе гэта працаваць.
дзякуй !!! я capito. у гэтым выпадку я думаю, rimarro' з, мой дарагі delphi, якія да гэтага часу мяне ніколі не здрадзіць.... а вы і паказалі добры дыягназ, па крайняй меры, да гэтага часу....
Я выкарыстаў як для Delphi і Autocom Wurth і акрамя інтэграванай базы дадзеных, што мае wurth, я ня бачыў істотных адрозненняў, сапраўды, wurth мяне ? здавалася, што гэта p? pi? складаны ў выкарыстанні, і паміж Autocom і Delphi я аддаю перавагу апошні, таму што пі? легкі і pi? стабільны.
і паміж Autocom і Delphi я аддаю перавагу апошні, таму што пі? легкі і pi? стабільны.
ды, і нават вельмі хутка !! у мінулым я таксама выкарыстоўваў texa, але і павелічэння....у параўнанне
Акрамя таго, што графіка + прыемны