Прагляд Поўнай Версіі : сумневы файла множны
прывітанне ўсім я прачытаў у bdm адзін множнага Bosch edc16+c39 прыйшлося выдаліць fap....пасля, адкрыўшы файл з ecm не можа знайсці драйвер, але гэта не ? праблема ..параўноўваючы яго з іншым файлам, крычы ўсе ж сям'я..але з рознымі нумарамі, чаму? у крычы не знайшоў, вядома, што ў некаторых раенах ужо? ен зменены,....можа быць, што gi? есць provato.........
файл, які я параўнаў ? з fap...сябар хацеў выдаліць яго, але ў мяне есць сумневы, чаму? здаецца, ужо? што было зменена, пакідаючы што-то....ці гэта не мае множнага сур'езных fap.....на жаль, я не з мяне аўтамабіль, каб убачыць, калі c'? fap я толькі эбу..вы кажаце, што....
cinqueturbo
12-04-2014, 17:40
файл, які я параўнаў ? з fap...сябар хацеў выдаліць яго, але ў мяне есць сумневы, чаму? здаецца, ужо? што было зменена, пакідаючы што-то....ці гэта не мае множнага сур'езных fap.....на жаль, я не з мяне аўтамабіль, каб убачыць, калі c'? fap я толькі эбу..вы кажаце, што....
І на самай справе быў выдалены fap..
якая праблема гэтага аўтамабіля?
ці было рогне я таксама з гэтага аўтамабіля і гэтак жа, з той жа SW..
файл крычы, можна знайсці тут:
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=7366&d=1394620817
EGR не круглы год зачынены talaltro..
Дзякуй ...пасля гэтай праверкі, я апрацоўкі файла з толькі цяпер, што я выключаю таксама egr...l' адзін механік сказаў мне, што аўто было не вельмі добра. Я таксама зрабіў чытаць картирования. Сумневы, быў fap...
усе ок, зараз у мяне вырашана, безумоўна, у дадатак да фап была праблема на egr....
msport (exil77grande)
13-05-2014, 23:15
перанесці абмеркаванне ў раздзел падыходзіць,цікава карыстальніку, max75, каб быць больш асцярожным у наступны раз.
Прашу прабачэння. ...трохі адцягнуцца