КПК

Перегляд Повної Версії : Suzuki Splash 1.3 DDIS

Машиніст
11-04-2014, 21:41
Привіт всім. Сьогодні я прочитав, Suzuki Splash 1.3 DDIS 16V 75Cv, з galletto V53.

Можливо, що як тільки 448 Kb " і " Titanium " мені не розпізнає?

radd7
26-11-2014, 21:40
вибачте, у мене проблема, я читав, Suzuki wagon 1300 mjet ебу marelli з mag pro 4.2, використовуючи помилково протокол для opel agila. я змінив flash і намагався переписати його без успіху з msg, сигнал з ебу відсутня, зв'яжіться з magpro etc. etc. зараз, але горить контрольна лампа двигуна. я зробив діагностику і viaso з неправильного програмування ебу, машина, але " вмикається ? - все в порядку. Щоб вимкнути індикатор, я намагався переписати оригінал 448 kb протокол точного Suzuki wagon, але в орі, що я вже був прочитаний протокол агіла, але в жодному разі не змушує мене писати. поради?

пристрасть двигунів
26-11-2014, 23:10

Mikigor
27-11-2014, 07:50
Не ? сказав, що кожен раз, коли вставити файл ori titanium тебе розпізнає автоматично.
У будь-якому випадку пі? пізніше я дам вам один погляд на файл. У мене зроблено кілька таких пам'ятаю, що для читання інструмент займає близько години.ваш, скільки він працівник?

radd7
27-11-2014, 15:56
точно, я хотіла відкрити посаду чи інше обговорення. як ви це робите?

пристрасть двигунів
27-11-2014, 18:40
https://www.professionalchiptuning.net/principianti-vf9.html і на початку , то в додатку покладіть файл, який ви прочитали, і, якщо можливо, навіть ecu id, і ми починаємо розуміти, що автомобіль, ви говорите.............

Exelion1986
28-11-2014, 21:19
70 л. с. є файл, 448 kb, 75 здається дивним, навіть мені

пристрасть двигунів
28-11-2014, 23:42
легко, що він зробив плутанини з протоколами Suzuki Spash ? тільки 75cv без або з dpf

Машиніст
02-12-2014, 21:54
Не ? сказав, що кожен раз, коли вставити файл ori titanium тебе розпізнає автоматично.
У будь-якому випадку пі? пізніше я дам вам один погляд на файл. У мене зроблено кілька таких пам'ятаю, що для читання інструмент займає близько години.ваш, скільки він працівник?

Не пам'ятаю, як він поклав прочитати, але менше, ніж зараз, мені здається, близько 20 хвилин.

легко, що він зробив плутанини з протоколами Suzuki Spash ? тільки 75cv без або з dpf

пристрасть двигунів
03-12-2014, 00:25
Привіт, Машиніст, добре те, що ви робите з інструментом, автоматично не змінює нічого, півень, потім інший, що Suzuki Splash і Opel Agila з 2008 року, тобто ідентичні, виробляються обидва від Suzuki з невеликими відмінностями аксесуари і зовнішньої обробки, механіка та електроніка ідентичні.........

legendaryslave
03-12-2014, 00:35
галочка читання всього і не tabbellare може бути їхні проблеми

Машиніст
03-12-2014, 13:23
галочка читання всього і не tabbellare може бути їхні проблеми

Але те, галочка не стоїть тільки для програмування? У всякому разі, я пробував так і так, що в інший, і файл завжди має той же розмір, якщо я читаю з протоколом suzuki

Привіт, Машиніст, добре те, що ви робите з інструментом, автоматично не змінює нічого, півень, потім інший, що Suzuki Splash і Opel Agila з 2008 року, тобто ідентичні, виробляються обидва від Suzuki з невеликими відмінностями аксесуари і зовнішньої обробки, механіка та електроніка ідентичні.........

пристрасть двигунів
03-12-2014, 13:59
Від матвія, ви працюєте на 75 к. с? продовжити зосередитися на цьому, показання k-line читає флеш і мікро разом, замість читання can, і в деяких випадках virtual read зчитує flash 2Mb......п'яті розмір файлу і зробити там? що ви хочете..........Повертаючись до suzuki splash ? тільки 75 к. с і тільки kline, то файл читав ? ок...........

Exelion1986
03-12-2014, 14:52
насправді програмне забезпечення півник вказує на читання/запис файлів, 448 kb
очевидно, монтує 6jf і не 6f3, як я думав,
не ? якщо у вас є діагноз?

Машиніст
03-12-2014, 19:39
Від матвія, ви працюєте на 75 к. с? продовжити зосередитися на цьому, показання k-line читає флеш і мікро разом, замість читання can, і в деяких випадках virtual read зчитує flash 2Mb......п'яті розмір файлу і зробити там? що ви хочете..........Повертаючись до suzuki splash ? тільки 75 к. с і тільки kline, то файл читав ? ок...........

Ви на машині ? 75 Резюме і справді, я читав, k-line. У будь-якому випадку, після вашої поради, я розрізав файл на 2 Мб, і справді зараз складається, і все. Тоді я просто riconcatenarlo і писати завжди в k-line і повинно йти, вірно?

насправді програмне забезпечення півник вказує на читання/запис файлів, 448 kb
очевидно, монтує 6jf і не 6f3, як я думав,
не ? якщо у вас є діагноз?

Може бути, ви хотіли написати навпаки? Монтує 6f3 anzik? один 6jf!! У будь-якому випадку ви, як діагноз я texa і autocom!

пристрасть двигунів
03-12-2014, 20:49
Добре від Матвія, виконайте дії, записи з класичній техніці безпеки, пк, блок живлення, батарея, блок живлення, booster або одна батарея з кабелями, краще запобігти, ніж лікувати.............

Машиніст
03-12-2014, 21:42
Ідеально, дякую за поради. :)

takaok
14-12-2014, 23:39
Привіт всім. Сьогодні я прочитав, Suzuki Splash 1.3 DDIS 16V 75Cv, з galletto V53.

Можливо, що як тільки 448 Kb " і " Titanium " мені не розпізнає?

я читав swift ddis в послідовний (я думаю змін мало), поклавши на v "flash" і "весь" у програмі півня