Прагляд Поўнай Версіі : Suzuki Splash 1.3 DDIS
Машыніст
11-04-2014, 21:41
Прывітанне ўсім. Сення я прачытаў, Suzuki Splash 1.3 DDIS 16V 75Cv, з galletto V53.
Магчыма, што як толькі 448 Kb " і " Titanium " мне не распазнае?
прабачце, у мяне праблема, я чытаў, Suzuki wagon 1300 mjet эбу marelli з mag pro 4.2, выкарыстоўваючы памылкова пратакол для opel agila. я змяніў flash і паспрабаваў перапісаць яго без поспеху з msg, сігнал з эбу адсутнічае, звяжыцеся з magpro etc. etc. зараз, але гарыць кантрольная лямпа рухавіка. я зрабіў дыягностыку і viaso з-за няправільнага праграмавання эбу, машына, але " ўключаецца і ? - усе ў парадку. Каб выключыць індыкатар, я паспрабаваў перапісаць арыгінал 448 kb пратакол дакладнага Suzuki wagon, але ў крычы, што я ўжо быў прачытаны пратакол агіла, але ў любым выпадку не прымушае мяне пісаць. парады?
запал рухавікоў
26-11-2014, 23:10
Не ? сказаў, што кожны раз, калі ўставіць файл ori titanium цябе распазнае аўтаматычна.
У любым выпадку пі? пазней я дам вам адзін погляд на файл. У мяне зроблена некалькі такіх памятаю, што для чытання інструмент займае каля гадзіны.ваш, колькі ен работнік?
сапраўды, я хацела адкрыць пост ці іншае абмеркаваньне. як вы гэта робіце?
запал рухавікоў
27-11-2014, 18:40
https://www.professionalchiptuning.net/principianti-vf9.html і ў пачатку , то ў дадатку пакладзеце файл, які вы прачыталі, і, калі магчыма, нават ecu id, і мы пачынаем разумець, што аўтамабіль, вы кажаце.............
Exelion1986
28-11-2014, 21:19
70 л. с. есць файл, 448 kb, 75 здаецца дзіўным, нават мне
запал рухавікоў
28-11-2014, 23:42
легка, што ен зрабіў блытаніны з пратаколамі Suzuki Spash ? толькі 75cv без або з dpf
Машыніст
02-12-2014, 21:54
Не ? сказаў, што кожны раз, калі ўставіць файл ori titanium цябе распазнае аўтаматычна.
У любым выпадку пі? пазней я дам вам адзін погляд на файл. У мяне зроблена некалькі такіх памятаю, што для чытання інструмент займае каля гадзіны.ваш, колькі ен работнік?
Не памятаю, як ен паклаў прачытаць, але менш, чым цяпер, мне здаецца, каля 20 хвілін.
легка, што ен зрабіў блытаніны з пратаколамі Suzuki Spash ? толькі 75cv без або з dpf
запал рухавікоў
03-12-2014, 00:25
Прывітанне, Машыніст, добра тое, што вы робіце з інструментам, аўтаматычна не змяняе нічога, певень, затым іншы, што Suzuki Splash і Opel Agila з 2008 года, то есць ідэнтычныя, вырабляюцца абодва ад Suzuki з невялікімі адрозненнямі аксэсуары і знешняй аздаблення, механіка і электроніка ідэнтычныя.........
legendaryslave
03-12-2014, 00:35
птушка чытанне за ўсе і не tabbellare можа быць іх праблемы
Машыніст
03-12-2014, 13:23
птушка чытанне за ўсе і не tabbellare можа быць іх праблемы
Але тое птушка не стаіць толькі для праграмавання? Ва ўсякім выпадку, я спрабаваў так і так, што ў іншы, а файл заўседы мае той жа памер, калі я чытаю з пратаколам suzuki
Прывітанне, Машыніст, добра тое, што вы робіце з інструментам, аўтаматычна не змяняе нічога, певень, затым іншы, што Suzuki Splash і Opel Agila з 2008 года, то есць ідэнтычныя, вырабляюцца абодва ад Suzuki з невялікімі адрозненнямі аксэсуары і знешняй аздаблення, механіка і электроніка ідэнтычныя.........
запал рухавікоў
03-12-2014, 13:59
Ад матфея, вы працуеце на 75 л. з? працягнуць засяродзіцца на гэтым, паказанні k-line чытае флэш і мікра разам, замест чытання can, і ў некаторых выпадках virtual read счытвае flash 2Mb......пятыя памер файла і зрабіць там? што desideri..........Вяртаючыся да suzuki splash ? толькі 75 л. з. і толькі kline, то файл чытаў ? ok...........
Exelion1986
03-12-2014, 14:52
на самай справе праграмнае забеспячэнне пеўнік паказвае на чытанне/запіс файлаў, 448 kb
відавочна, мантуе 6jf і не 6f3, як я думаў,
не ? што калі ў вас есць дыягназ?
Машыніст
03-12-2014, 19:39
Ад матфея, вы працуеце на 75 л. з? працягнуць засяродзіцца на гэтым, паказанні k-line чытае флэш і мікра разам, замест чытання can, і ў некаторых выпадках virtual read счытвае flash 2Mb......пятыя памер файла і зрабіць там? што desideri..........Вяртаючыся да suzuki splash ? толькі 75 л. з. і толькі kline, то файл чытаў ? ok...........
Вы на машыне ? 75 Рэзюмэ і ў самай справе, я чытаў, у k-line. У любым выпадку, пасля вашага савета, я разрэзаў файл у 2 Мб, і на самай справе цяпер складваецца, і ўсе. Тады я проста riconcatenarlo і пісаць заўседы ў k-line і павінна ісці, дакладна?
на самай справе праграмнае забеспячэнне пеўнік паказвае на чытанне/запіс файлаў, 448 kb
відавочна, мантуе 6jf і не 6f3, як я думаў,
не ? што калі ў вас есць дыягназ?
Можа быць, вы хацелі напісаць наадварот? Мантуе 6f3 anzik? адзін 6jf!! У любым выпадку вы, як дыягназ я texa і autocom!
запал рухавікоў
03-12-2014, 20:49
Добра ад Матфея, пачніце з запісу з класічнай меры бяспекі, кампутар з блокам харчавання, і батарэя або блок харчавання, бустер ці іншай батарэі, кабелі, лепш прадухіліць, чым лячыць.............
Машыніст
03-12-2014, 21:42
Ідэальна, дзякуй за парады. :)
Прывітанне ўсім. Сення я прачытаў, Suzuki Splash 1.3 DDIS 16V 75Cv, з galletto V53.
Магчыма, што як толькі 448 Kb " і " Titanium " мне не распазнае?
я прачытаў swift ddis у паслядоўны (я думаю, мала зменаў), паклаўшы v "flash" і "увесь" у праграме пеўня