КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Тэст scodifica частковай EDC16C8

GPoint
10-04-2014, 22:14
Прывітанне ўсім, некаторы час таму я купіў BDM100, каб вырашыць праблему на маей машыне, якая, на шчасце, я зафіксаваў. Улічваючы, што ў мяне BDM дома пыліцца я адноўлены ECU EDC16C8 ад падрыўніка, каб зрабіць некаторыя выпрабаванні. Практычна пасля адкрыцця ECU пытанне я запампаваў E2PROM, каб паспрабаваць зрабіць scodifica часткова.

Я запампаваў файл у 4 кб, што я спрабаваў апрацоўваць з дапамогай праграмнага забеспячэння, толькі што я адказваў на паведамленне пра памылку на памер файла. Чытаў тут, і я зразумеў, што файл трэба апрацаваць, павінна быць 2Kb, на форуме, у раздзеле "спампаваць" я знайшоў поўнае чытанне з ecu падобны на некаторыя выпрабаванні і E2PROM загрузіць з форуму было 2Kb. Параўноўваючы з чытачом, hex-мой файл, з таго форуму я ўбачыў, што гэта была менавіта палова. Таму я вырашыў адкрыць E2PROM ў ECM і падзяліць файл з функцыяй для сняданкаў пасля гэтага? я судзімы 2 файла выканана паспяхова, і пасля я іх сабраліся ў адну, каб яго можна было папоўніць з дапамогай BDM100.

Я не ведаю, калі ? правільныя дзеянні, і ў мяне былі некаторыя сумневы з гэтай нагоды.

egs
11-04-2014, 09:33
Прывітанне.. як правіла, каб зрабіць scodifica або любое змяненне на E2Prom, ? заўседы рэкамендуецца dissaldarla і прачытаць да школы індывідуальна, а не BDM. Такім чынам, вы правільнае пашырэнне файла і sw не даюць памылку....

GPoint
12-04-2014, 18:27
Прывітанне.. як правіла, каб зрабіць scodifica або любое змяненне на E2Prom, ? заўседы рэкамендуецца dissaldarla і прачытаць да школы індывідуальна, а не BDM. Такім чынам, вы правільнае пашырэнне файла і sw не даюць памылку....

Дзякуй за адказ, але ўсе роўна, бачачы ў сеткі нейкі тэст, я думаю, што няправільна пры вялікай. Але, пачынаючы з файла ў 4 кб ? у любым выпадку, можаце паспрабаваць зрабіць частковы ці я памыляюся?

egs
13-04-2014, 22:01
Але, як правіла, на edc 16c8/9 c'? адзін 95160, што чытаў экскурсійнае d? пашырэнне 2 mb, таму, калі на праграме выбраць пратакол edc 16c8/9, а ты чытаў файл у bdm 4 кб, ен дае памылку памеру файла. На маю думку, калі вы павінны працаваць на e2p трэба чытаць у школе, і перайсці спакойна.