Перегляд Повної Версії : Peugeot 207 1,4 54квт
Привіт всім мене ? вхід в майстерню peugeot 207 1,4 54квт cod. двигун KFV, що не частина, діагностика двигуна, мені p0602 і мій діагноз мені каже помилка programazzione. Перші елементи управління, які я зробив наступні, я перевірив, все харчування присутні в ебу двигуна( valeo J34P), я 3 маси і 3 +15 у мене немає +30. Хто-небудь знає, дати мені кілька порад?
Ви зробили діагноз в інших системах...?
Я також зробив діагностику на bsi, а результат ? наступний код не несправностей, читання параметрів, l-мітка транспондер розпізнає ключі, запрограмовані 2. Єдине, що мені каже ? що ебу двигуна ? заблокований
Дивіться іноді це може бути просто помилка вирівнювання блоків управління, що інструмент оригінальний ви можете вирішити. Але автомобіль, вона низької напруги батареї? Моя порада, у будь-якому випадку ? щоб зробити діагностики і вихідний інструмент, чому? закону зазначено інструментів заявила, що марка...
Привіт egs діагноз l я зробив з оригіналу, ми також спробували зробити telecodifica але не пройшов
Ах, як я думав, був діагноз родова....
Доказів того, що я можу зробити? Або ебу ? туди?
переконайтеся, що транспондера і його bsi відправляти код правильно в ecu...
входить в параметри, і подивитися, якщо ecu саме отримує код dia компонентів, згаданих...
той код ? про неправильної програмування ecu....
зокрема що ? було зроблено у машини?
перш, ніж я приїхала в майстерню?
На машини я не знаю, що ? було зроблено. Ключ мене визнає, блок управління двигуна, каже що ? блокувати, і єдиний недолік, який я ? P0602
Мм.....? дефект дивний, контрольна лампа двигуна загоряється..? У будь-якому випадку, якщо вам не важко зробіть тест іншого ебу, в іншому випадку в кінці кінців ви йдете в оману...
дуже дивно, індикатор двигуна горить, на діагностиці двигуна ми? я з-за цієї помилки програмування зараз contatter? один на ебу, якщо не я mander? машина peugeot. Спасибі всім за відповіді, які ви мені дали хорошу роботу