Перегляд Повної Версії : Smart розряду батареї
ducati83
09-04-2014, 20:33
Привіт всім, хлопці у мене проблема з smart 600 до серії: практично просто, що він зупиняється тільки на один день, чому? butti giu la батарея; я намагався побачити, якщо генератор змінного струму зарядки ? ок, я спробував від'єднати стерео, думаючи, що assorbisse в авто відключити, але нічого.
Тепер єдиним доказом того, що він дав результат ? був один від'єднати акумулятор на позитивний....звичайно, акумулятор ? новий, але навіть завантажити, якщо не встановлено спокійно тримає заряд і запускає автомобіль.
тепер хтось сказав мені, щоб перевірити поглинання на запобіжник 10А замість 12, що має бути приладовій привід, обмін etc etc.....але як ? можна?картина ? завжди живиться окунь? приносить kmetraggio але ? завжди була і в минулому не давав проблем.....
у вас є поради або доказів?
Звичайно, за винятком генератора, акумулятора та аксесуарів на борту,які всі були видалені і перевірена машини без....
Backgroop
09-04-2014, 20:39
Привіт проблеми, які приносили ці автомобілі, для розрядки акумулятора є:
1: проникнення води на лобовому склі або передньої панелі, які йдуть на блок запобіжників і BSI, викликаючи короткий всередині і розряду батареї.
2:блок управління фідера під сидіння довідка, що вона повинна бути короткою і причини проникнення води або перегріву реле, які залишаються приклеєні
hftdelta
09-04-2014, 21:21
Переконайтеся, що assirbimento вас машина вимкнена і вогні, щоб побачити, якщо у вас є розсіювання. Заряд artenatore з чого ви пробували?
ducati83
09-04-2014, 22:23
то поглинання їх вже пробував,генератора я був тільки один фахівець біля майстерні, яка не тільки робить генератори змінного струму...так що все в порядку....
таким чином, за винятком генератора,також, що стосується пластини діодів бачили, що я зробив це перевірити...блок запобіжників і bsi є рішення?
блок управління під сидінням потрібні які-небудь кодування або іншої такої ж машині я можу встановити?у мене є, працює.
blackwolf76
09-04-2014, 23:04
Спробуйте відключити на час всі блоки управління incriminabili і перевіряє, чи який ? скачати batt.
ducati83
09-04-2014, 23:32
факт ? що поглинання немає...зараз відкрию все, щоб побачити ситуацію окислення....і ми бачимо,
cinqueturbo
09-04-2014, 23:47
факт ? що поглинання немає...зараз відкрию все, щоб побачити ситуацію окислення....і ми бачимо,
Чи можу я запитати, що метод прийміть, щоб побачити поглинання?
Якщо не з'? поглинання, як ви говорите, як тому, щоб кинутися вниз батарея. Як і виміряйте поглинання? Де його виміряти?
ducati83
10-04-2014, 11:14
тоді поглинання я виміряв за допомогою мультиметра паралельно на акумуляторної батареї і час від часу на позитивну кілька споживачів електроенергії автомобіля: практично єдиний малюк поглинання я знайшов його на позитивне, що виходить за рамки....але їх c'? звичайно, невеликий дисплей з км завжди включений і ? завжди було так.
я знаю, що якщо не з'? поглинання ? дивно, що butti giu la батареї, для цього з'? проблема.....
тепер в п'ятницю або в суботу я можливість? перевірити питання окислення....вчора я залишив її без електричного сервоприводу зчеплення напали і акумулятора, новий, ? туди-мар....але поглинання ні, я виявив...
Вибачте, але тестер ж у вас використовується в якості амперметра? якщо ви ,не підключається паралельно до клеми +30, але в серії, таким чином, ви можете побачити, якщо є ? поглинання привіт і хорошої роботи.
cinqueturbo
10-04-2014, 11:33
тоді поглинання я виміряв за допомогою мультиметра паралельно на акумуляторної батареї і час від часу на позитивну кілька споживачів електроенергії автомобіля: практично єдиний малюк поглинання я знайшов його на позитивне, що виходить за рамки....але їх c'? звичайно, невеликий дисплей з км завжди включений і ? завжди було так.
я знаю, що якщо не з'? поглинання ? дивно, що butti giu la батареї, для цього з'? проблема.....
тепер в п'ятницю або в суботу я можливість? перевірити питання окислення....вчора я залишив її без електричного сервоприводу зчеплення напали і акумулятора, новий, ? туди-мар....але поглинання ні, я виявив...
Слухайте, зробіть так..
візьми тестер, вольтметр покладіть його на функції Ампер і покладіть між мінусовій клемою акумуляторної батареї, а затиск
і скажіть мені, що цінність з закритими дверима і все вимкнути, звичайно, від pure ' хвилину для стабілізації напруги..
"Я здогадався, що ви помиляєтеся метод"....
7651
hftdelta
10-04-2014, 11:46
скільки років батареї? не та, що він втратив ефективність?
cinqueturbo
10-04-2014, 11:53
скільки років батареї? не та, що він втратив ефективність?
може бути..
але тим не менш, новий Акумулятор, в наявності також триває 10 років..
Гарантовані..
ducati83
10-04-2014, 12:04
п'ять ви sapr? сказати завтра ввечері....а завдяки ви dir? відразу значення.....
немає акумулятора ? нова, bosch silver від великий склад...це smerciano багато старих, не думаю, що вони на час їх, а не мене ніколи не було проблем з ними....тоді мені є pi? для доказу....так що...я впевнений, що батарея йде, чому? якщо встановлювати на інший автомобіль, я не від проблем.....
ок, завтра з цим впоратися? тест, і ви r? сказати....звичайно, краще відкрити всі блоки управління,....
дотримуйтесь раді cinqueturbo якщо у вас є мультиметр, ви завжди можете використовувати лампи завжди пов'язані між негативною клемою і негативний полюс батареї ,якщо такі поглинання лампа включається inzi вийняти і riiserire i fuibili для того, щоб знайти лінії, що створює поглинання
hftdelta
10-04-2014, 20:13
Я з п'яти turbo батарея в наявності також триває 10 років, все, що не перейдуть кислота всередині.але я сумніваюся, що salla smart має акумулятор, без кислоти,якщо використовувати автомобіль metia після 4-5 років batt і більше, то є також випадки, що ви приїжджаєте в 6 років або що batt через рік, і кидали, як я he випадково. Тому, якщо є 3-4 років я расклассифицировал б, що може бути змінити
ducati83
10-04-2014, 23:35
хлопці, дякую вам всім, але якщо я кажу вам, що ? виключити акумулятор ? виключити....очевидно, що я кажу, чому? я зробив з тестів....не треба так зрозуміти, що батарея ? надія....якщо я відчуваю так само, як використовується автомобіль, який не має проблем з акумулятором і мене кидає на землю....ergo проблема, не ? акумулятор....
єдине ? знайти поглинання де, а потім що ? довелося...будете бачити? у ці дні, як каже п'ять....
hftdelta
11-04-2014, 09:01
тестер на ампери з'єднані послідовно і від'єднайте компонент, у той час, щоб зрозуміти, яка поглинає. він також перевіряє, чи добре маси вам порада відриваючи їх, чистити їх і riattaccarle. те, що IMPORLANTISSIMA, коли тяга і riattacchi компоненти збройних багато, але багато-багато терпіння
ducati83
15-04-2014, 22:03
тоді я відкрив блок управління під сидінням і двигуном ecu...я, звичайно, все окислених...добре...тепер все виправлено
спасибі всім за вашу інформацію
franco1971
25-04-2014, 22:35
якщо кидає чер' акумулятор в один день поглинання значною, вибачте, але, скільки, але і поглинання?,не можете моніторі з інструментом управління протягом ночі, так добре подивитися, що відбувається.Що я знаю, як вже сказав, єдина проблема проникнення води з боку водія.
ducati83
25-04-2014, 22:46
привіт, як подивитися в першому пості, я вирішив, витираючи різні блоки управління, окислених....
дякую__________________
franco1971
26-04-2014, 23:17
вибачте, що так багато, але я не зрозумів, що він вже вирішена
Backgroop
27-04-2014, 00:16
тоді я відкрив блок управління під сидінням і двигуном ecu...я, звичайно, все окислених...добре...тепер все виправлено
спасибі всім за вашу інформацію
Як я сказав, я.. я випадково кілька з цією проблемою :)
ducati83
27-04-2014, 17:20
я зрозумів, додаткові дані можуть служити комусь.
на жаль, я не розумію, як вони можуть окислюватися....ущільнення було чудово, і я поклав на їх відкриття....а краще, cos? було, дійсно, стала одним реєстраційної цієї машини.....
cinqueturbo
27-04-2014, 18:17
я зрозумів, додаткові дані можуть служити комусь.
на жаль, я не розумію, як вони можуть окислюватися....ущільнення було чудово, і я поклав на їх відкриття....а краще, cos? було, дійсно, стала одним реєстраційної цієї машини.....
мені 307 вода проходила всередині мідних проводів, що ніколи не бачив раніше...