КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема з Lancia Y 2008 1,2 8v

cinqueturbo
08-04-2014, 22:13
Хлопці, скажіть мені, що є вже? наткнувся па щось подібне...
на практиці руки, приніс Lancia Y 1,2 8v 2008 року
до 4500 оборотів тахометр сходить з розуму, і світло включається генератор і блимає-відмова двигуна, і заглушає двигун, як відключення електрики
на хвилину, якщо я приходжу на фіксований ноги в цих оборотів він завжди так робить ..
чи зробила кілька тестів, але чи не знайшов влучень з дефектом..
Блок-Котушки-Датчики Фази Контрольованої Фази Двигуна-Стаккато генератор змінного струму-Панель-Перевірив Маси-Харчування..
де я повинен битися головою? скажіть, вас..

blackwolf76
08-04-2014, 22:24
... Свічки монтує конкретну модель, яка монтується на джерело. Деякі моделі випускають в короткий і відправляють в безумство ебу.

beppe.c
09-04-2014, 00:04
Хлопці, скажіть мені, що є вже? наткнувся па щось подібне...
на практиці руки, приніс Lancia Y 1,2 8v 2008 року
до 4500 оборотів тахометр сходить з розуму, і світло включається генератор і блимає-відмова двигуна, і заглушає двигун, як відключення електрики
на хвилину, якщо я приходжу на фіксований ноги в цих оборотів він завжди так робить ..
чи зробила кілька тестів, але чи не знайшов влучень з дефектом..
Блок-Котушки-Датчики Фази Контрольованої Фази Двигуна-Стаккато генератор змінного струму-Панель-Перевірив Маси-Харчування..
де я повинен битися головою? скажіть, вас..

що несправність у блоці управління?

манро
09-04-2014, 00:26
перевірте провід маси, який від акумулятора йде на обмін....
на практиці наконечники від 8мм, що він напав біля селектора передач на коробці передач іноді lesiona і пішли всі в тільт.....

манро
09-04-2014, 00:28
gi? успіх на 16v?....л? навіть приходили, не вистачає світла вночі на рівному місці...

alexracing
09-04-2014, 08:04
цей дефект і типова несправність генератора,регулятора зарядки на високих оборотах може йти в нахил, і від напруги не підходить,потрібно зробити діагностику активна на вулиці і перевірити заряд dell генератора, якщо піки занадто високі.

cinqueturbo
09-04-2014, 10:36
Свічки або gi? замінені..

cinqueturbo
09-04-2014, 10:37
Ніякої аномалії...

cinqueturbo
09-04-2014, 10:39
перевірте провід маси, який від акумулятора йде на обмін....
на практиці наконечники від 8мм, що він напав біля селектора передач на коробці передач іноді lesiona і пішли всі в тільт.....

чи пробував дроти між батареєю і корпус та акумулятор, двигун-нічого не робити..
приношу двигун 4500giri і тому дефект..

cinqueturbo
09-04-2014, 10:40
цей дефект і типова несправність генератора,регулятора зарядки на високих оборотах може йти в нахил, і від напруги не підходить,потрібно зробити діагностику активна на вулиці і перевірити заряд dell генератора, якщо піки занадто високі.

або зняв ремінь і запобіжник ba 80А дефект повториться..

cinqueturbo
09-04-2014, 10:42
або зняв ремінь і запобіжник ba 80А дефект повториться..

у pi? з діагнозом і voltimetro руки не від стрибків залишається стабільною до 13,7 v

ugoboss
09-04-2014, 12:01
не, що ви залишилися так багато речей, ви перевірили все, в цей момент я хотів спробувати з акумулятора, замінивши його, знаю, що це здається абсурдним, але спробуйте ви покладете мало.

bytebyte
09-04-2014, 13:38
ви можете спробувати також і з датчиком фази, деякий час тому я tribulato з mercedes, який 2500giri перерізав. був провід датчика, який був появі тріщин

cinqueturbo
09-04-2014, 14:20
не, що ви залишилися так багато речей, ви перевірили все, в цей момент я хотів спробувати з акумулятора, замінивши його, знаю, що це здається абсурдним, але спробуйте ви покладете мало.

Абсурдне єс тільки проблеми.. спробує? понеділок? у вівторок? що повертає мене машина..

cinqueturbo
09-04-2014, 14:22
ви можете спробувати також і з датчиком фази, деякий час тому я tribulato з mercedes, який 2500giri перерізав. був провід датчика, який був появі тріщин

Дорогий мій намагався як датчик положення колінчастого валу, що діапазони..

fuorigiri12000
09-04-2014, 15:14
Ви пробували подивитися з осцилографом сигнали з датчиків: Обороти, Ділянки, в схемі, де дефект.

манро
10-04-2014, 01:16
тоді, я думаю, це ecu....
? достатньо відомо, що marelli iaw 59f відсутня hw....
іноді ви записали кінцевих потужності, які керують котушками, крім проблеми, яка скаржиться на машини...

cinqueturbo
10-04-2014, 06:16
тоді, я думаю, це ecu....
? достатньо відомо, що marelli iaw 59f відсутня hw....
іноді ви записали кінцевих потужності, які керують котушками, крім проблеми, яка скаржиться на машини...

Великий манро!!..
я радий, що ти втрутився, так само, як ти,
чи пробував інший ECU з іммо загальної перероблений і давав інші проблеми, але мій дефект зберігається, навіть з цією..
тепер на наступного тижня, мені потрапляє автомобіль ne я працює, і я бачу краще..