Перегляд Повної Версії : презентація
Добрий вечір, марк, і я зареєстрований на цьому форумі, чому? я хотів би вступити в цю нову діяльність? у моїй майстерні. Я повинен починати майже з нуля, тому, якщо ви знаєте до кого я можу звернутися, щоб зробити хороший курс, я був би радий це зробити, дякую, і гарного вечора
привіт і ласкаво між нами
biondo83
08-04-2014, 20:15
Ласкаво просимо.
В даний час з'? теми висвітлені в спеціальному розділі, і ви зможете отримати всю інформацію, яка потрібна по -**** адміністраторам.
Хороший перебування.
Backgroop
08-04-2014, 20:38
Привіт, олег bemvenuto на форумі, розкажіть, скільки вам років і де написати?
Якщо ви починаєте і хочете intrapprendere цієї діяльності? я пропоную вам покластися на когось, то з часом все приходить, якщо
Привіт Backgroop мені 28 років, у мене є майстерня, в 40 км від Риму, мені електрики з моїм батьком,
привіт, олег ласкаво просимо
msport (exil77grande)
10-04-2014, 19:58
Добрий вечір, марк, і я зареєстрований на цьому форумі, чому? я хотів би вступити в цю нову діяльність? у моїй майстерні. Я повинен починати майже з нуля, тому, якщо ви знаєте до кого я можу звернутися, щоб зробити хороший курс, я був би радий це зробити, дякую, і гарного вечора
carlo abarth
10-04-2014, 22:54
привіт, олег!