Перегляд Повної Версії : думку карта ford focus 1.6 110 л. с.
marco_hdi
05-04-2014, 17:51
привіт, хлопці...я хотів би мати думки на першу карту країни...я хотів залишити оригінальні, так prex rail, обмежувачі крутного моменту, cos? cme в prex turbo...чекаю вашої думки спасибі
marco_hdi
05-04-2014, 17:54
7538 ось вкладення не міг вставити
ducati83
05-04-2014, 18:52
файл ori статтю читати в банк даних і мод тут....
marco_hdi
05-04-2014, 18:55
Ви, як тільки я можу я...тепер я з cell
marco_hdi
05-04-2014, 20:00
я вставив картку на банк даних (принаймні, я думаю, що я зробив розгляду, справедливо), я додаю посилання
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?6150-parere-prima-mappa-ford-focus-1-6-110-cv&p=88634#post88634
привіт на карту, що ви зробили йому ви вже закрита egr?
marco_hdi
05-04-2014, 22:43
Якщо я не помиляюся, ви-чесно кажучи не пам'ятаю XD
мапу по-моєму не v? добре...
для початку ви торкнулися карти педаль починаючи з 1000 оборотів і 50% педалі з кроком ситні, що тоді вони йдуть до піднятися як мінімум на 20% більше,....надходження зайняти 330 нм крутного моменту, але потім не відповідати обсягом замітки обмеження, щоб отримати те, що ви питаєте у педаль....
карта "фаза уприскування" ? властива гістерезис в egr поверніть його грі не потрібно нічого, так що, якщо не змусити вас включити несправності двигуна..
час вприскування я не piaccioni нічого...боку, навіть тут, з незначною тиску в магістралі rail збільшити 130 точок, які потім йдуть труїти...
turbo, ти торкнувся його, обмежувач у функції прес-атмосферний...
крім того, я не розумію сенс цієї зміни 1C4360....
по-моєму ви не там...
marco_hdi
06-04-2014, 00:01
Гаразд, принаймні, у мене посилання з чого почати, і це мене дуже цікавило...карти педаль, де я повинен почати???1500 обертів???я не розумію, чому? при збільшенні відсоток, я вважаю, що у вр менше значення, ніж попередні...для стадії уприскування, що мені пропонуєте робити?час упорскування, а???cos? принаймні, я знаю, де взяти приклади
Машиніст
06-04-2014, 00:04
По-моєму, не має сенсу цю карту. У EGR не ? виключаючи, по-моєму, ви зробили це з якоюсь програмою? Для інших я, здається, не слідувати логіці цих збільшень даних cos?. Обмежувачі крутного моменту не були знищені, як і багато карти супутніх товарів.
marco_hdi
06-04-2014, 00:28
Я не використовував ніяких програм, щоб закрити egr...кілька днів, що використовую цю програму, і я повинен спробувати зрозуміти логіку...карти однодумців і багато інші карти не я хотів торкнутися я просто, щоб побачити, якщо тих небагатьох, що я торкнувся я робив добре...
marco_hdi
06-04-2014, 13:35
ось я з новою step повністю перероблено від 0
7544
Машиніст
06-04-2014, 19:20
По мені, ви-учасник, як і раніше занадто низько, як "Навантаження", то все кроком, який ви дали мають фіксованих процентних ставках, що може йти добре, щоб тиск в магістралі rail при макс. Тиск турбо зробити у відсотках? Як правило, збільшується в очок. Карту педаль не ви знову торкнувся карти супутніх товарів. Карту фаза уприскування ти знову змінений, в той час, як вже? запропонував перед користувачем манро, повинен бути оригінал, чому? не центрувати з фазою уприскування. Карту час, overboost, я не виробництво, збитки.
marco_hdi
06-04-2014, 19:46
Для overboost я був налаштований скептично, я теж щиро...крім того, я хотів би знати, якщо egr-я закрито чи ні...для turbo, врешті-решт, я думаю, що як тиск можуть піти добре (?) карти суміжних безумовно, я біг бачив, що я закритий вже сьогодні в 4 XD для розрядників, а?для навантаження я помітив, що після того, як я пішов теж вниз, але тепер я вже? розміщена ( я gi? взяв до уваги), щоб мапу фаза уприскування не розумію, чому? повинен залишити її, п...ще раз спасибі
Машиніст
06-04-2014, 20:17
Карту уприскування, що Титан (я думаю, що ви використовуєте це, щоб змінити файл) називається Фаза Уприскування на цих ecu, в реальності? це картки, які керують роботою системи EGR, як вже? ви, сказав мунро. Для виключення РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог, по мені, не ? виключена, але я не впевнений, чому? я, коли-небудь зроблених на цій ecu, зокрема. Обмежувачі зроблені cos? частка фисс? мені не йдуть дуже добре. Ви повинні зробити що поступове залізти оборотів, а також для карт упорскування.
marco_hdi
06-04-2014, 20:33
Добре, повільно смакуючи? форма...для fap замість цього він виключений чи ні?
немає.
ні фапу, ні egr виключені...
er інше я згоден, як каже машиніст і вам я б порекомендував зробити краще мапу час вприскування...
що tita називається "уприскування parzializzato", як це робите ви-софт мати тільки піки неконтрольованих прес-turbo і диму....
кроком йдуть зважених уважно на цю картку, чому ? "карту кран дизель"? ще час від більш дизель введіть з управління ecu, який вважає, що надати малюк iq, а не впорскує іншого...
вам пропоную залишити його в спокої на час, час вприскування і rail....
зосередьтеся на карти педаль, lim крутного моменту(фоли краще),і обмежувачами iq в тому числі карти, лямбда...і прес-turbo і його обмежувачі...вже cos? ви можете витягти гарну карту.....
marco_hdi
06-04-2014, 23:01
Добре :)
marco_hdi
07-04-2014, 00:53
І де вони іпсш благословенні управління egr fap?
marco_hdi
12-04-2014, 19:27
зима...від ppremettere, що цей файл мені потрібен, тільки в якості вивчення...я переробив іншого...може бути, і я кажу, може бути я знайшов адреси egr fap, і я переробив карту...дайте мені знати, якщо все в порядку тепер, спасибі ;)
7674
Машиніст
12-04-2014, 19:41
Я не розумію, чому? на цей раз ви не торкнулися карту, що ecm називається "Уприскування Parzializzato", що, якщо я не помиляюся, то є час уприскування. Карти turbo, на мій погляд, не має сенсу, зроблено cos?. Я б збільшення точок в тому ж районі, в якому ви змінюєте інші карти, щоб зробити карту однорідними з ними, що до редагувати. Тиску в рампі можна було зробити більше.
marco_hdi
12-04-2014, 20:10
я не прийняв натисніть я, час вприскування...prex rail я хотів залишити більше? оригінал можна (треба робити аналізи, щоб зрозуміти, і зараз не можу)...prex turbo я віддав в окуляри, але насправді ? все відносно (якщо не спробуйте, ви не можете бачити як іде) на жаль цей файл мені потрібно тільки, щоб спробувати зрозуміти, як вони працюють..., коли я arriver? обладнання підходить спробує? всі...egr fap закриті добре чи ні???я не розумію, чому? цей фокус, порівняно з іншими edc16c34 має різні вигини для egr...з fap я знаю, що я повинен бути на місці, cos?...хоча мені передній сумніви...просто з собою біти в 0, щоб зняти з fap або зробити щось ще, як карта???(очевидне виключення фізичною ж...)
marco_hdi
15-04-2014, 21:29
Можливо, що ніхто не може сказати мені, якщо egr FAP виключені?????
cinqueturbo
16-04-2014, 05:06
Можливо, що ніхто не може сказати мені, якщо egr FAP виключені?????
EGR не закритий..
FAP? важко сказати.. з, що південно-лай судимий?
може бути, і краще покластися на послуги інтернет-файлу або якого-небудь професіонала з ваших частин..
cinqueturbo
16-04-2014, 05:09
Вибачте, просто забув управління EGR..
18D4DC-18D4F2
18D52E-18D548
marco_hdi
16-04-2014, 07:23
При відсутності програмного забезпечення...я зробив це вручну
marco_hdi
16-04-2014, 07:35
Завдяки п'яти turbo ;)