КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Прывітанне ўсім egrazie сапраўды, што прынялі мяне

pesceautoservice
05-04-2014, 17:08
Асаблівая падзяка Даніілу, што ? заўседы даступна і, што avr? каб ведаць, на 18-у Рыме.

Вось я тут, што сказаць, мяне клічуць Джон і мне 32 гады, электронікі ? мая запал, прыхаваная, я падышоў занадта позна, у гэтым свеце, з-за супрацоўнікаў tentennanti і спалохаўшыся ад гэтай галіны, але, калі я кірую маей майстэрні, я змяніў "p"? рэчы. Гэта дрэнна, што будзе дрэнна, але запал ? шмат, і гэта прымушае мяне ісці наперад.Я з рэальнасці? у officna механіка ў падпарадкаванні майго бацькі, і майго дзядзькі, хлопчыкі некалькі гадоў таму справы ішлі нават ад мяне, яны выдатна дапаўняюць, але не маюць магчымасці? расці іх сем'яў. Рэчы сення р? розныя. Arranco прыехаць у канцы гэтага месяца, кліенты без грошай, але, нягледзячы на ўсе, я стараюся mettercela ўсе, асабліва я стараюся, каб развіваць свой бізнэс і жыў у маей сям'і, у мяне 2 дзяцей і 2 чорныя ,3 і 2 гадоў, даюць ад нягоды, але ? радасць бачыць іх, я не ведаю, калі вы мяне разумееце, і калі вы вернецеся дадому з "праблемы працы" і паглядзець іх шчаслівымі, вы будзеце шчаслівыя, нават ты, нават калі потым ноч не спіш!!!! але ? страсці, якія мы павінны прынесці ўсе больш і больш? наперад!!! у мой маленькі я працую на gpl і метан, механіка ,пнеўматычныя і электронныя. Я адрамантаваў маю майстэрню з год, нягледзячы на крызіс? запал!!!!,ад клонаў son мінулым арыгіналы slave рахункі і перайсці да майстар-на працягу 1 года. Па крайняй меры, я спадзяюся, і я імкнуся. Мала на форуме з-за невялікіх bramanti іх тат? і праблемы ў сям'і цесьця, што хутка мы saluter?, жыцце р? непаважлівыя часам!!!! не з маімі праблемамі. Рабіце разумею, што ўсе, што я даступны, дзеці і сям'я дазваляе, я ў Rivello, Магутнасць, Лукания паўднева-заходняя. Дзякуй усім яшчэ раз за ўвагу і да хуткай сустрэчы.

яшчэ адзін вялікі вітаю ўсіх адміністратараў.

Джон Рыбы

carlo abarth
05-04-2014, 21:06
віншую жамчужына прэзентацыі ...калі яны бачаць, што мала і так...вітаю цябе..augurandoti добры знаходжання!!!

lombian
07-04-2014, 22:53
прывітанне і дабро запрашаем

msport (exil77grande)
10-04-2014, 19:48
прывітанне, джон,і дабро запрашаем, убачымся ў бліжэйшы час.