Перегляд Повної Версії : R6 2006 карті YEC
Привіт, хлопці, карту yec для R6 2006 року..
зробив трек з autotune...
cicciogsr
11-09-2012, 20:30
вибачте моє невігластво, це ? карту мод для ecu оригінальний або додаткового типу power commander?
Жодна з двох блоків управління YEC
cicciogsr
11-09-2012, 21:22
c'? є спеціальний інтерфейс для цих ecu?
У нас sar? впевнений, хотів би знати, навіть мені...
motorcyclechiptuning
19-11-2014, 09:04
Я можу дати вам інфо, якщо вас цікавить щось! я clono ці ecu
Якби я міг, я був би дуже зацікавлений...
motorcyclechiptuning
19-11-2014, 09:34
Що вам потрібно знати?
як читати і записувати їх без їх відкриття r6 r1
або якщо ти файл, і ви все це записати..
motorcyclechiptuning
19-11-2014, 12:48
Читати не ? нічого, просто,я, звичайно, у мене є файл,який я заплатив хороші гроші,а потім, коли йде напис змінив код доступу до мікро-і тому якщо ви не знаєте, ви не можете прочитати
Читати не ? нічого, просто,я, звичайно, у мене є файл,який я заплатив хороші гроші,а потім, коли йде напис змінив код доступу до мікро-і тому якщо ви не знаєте, ви не можете прочитати
Але пу? запишіть його безпосередньо..., якщо ви надаєте файл орі з piasini...
motorcyclechiptuning
19-11-2014, 15:03
Ви, звичайно. Просто мати потрібний файл, і знати, що і де писати. має два micro цієї ecu
ви можете бути р? більш явно, який інструмент ви використовуєте, і, якщо файли ви не можете поділитися ним говорю, але продати його?
Наприклад, з piasini ви можете написати мікро -, але і служать файли і х читати їх мені collegarmo на двері aud, але особисто я ніколи не робив і не знаю, з чим з'єднатися. Ти файли oroginali спробувати написати? X файл yec, як би ви хотіли?
motorcyclechiptuning
19-11-2014, 20:41
Я файли yec я заплатив їм 2000 євро. тому я залишаю собі!
Я можу дати вам інфо, якщо вас цікавить щось! я clono ці ecu
Я не розумію тоді, чому? ти втрутився, сказавши, що зможу дати інфо... Якщо так можна сказати/поділитися, нічого.. Сподіваюся, не тільки для збільшення кількості ваших повідомлень...
Завдяки вашої допомоги.
Ми, однак, відправною точкою, перш ніж ви intervenissi на цей пост років.
Хороша робота, привіт
Я не розумію тоді, чому? ти втрутився, сказавши, що зможу дати інфо... Якщо так можна сказати/поділитися, нічого.. Сподіваюся, не тільки для збільшення кількості ваших повідомлень...
Завдяки вашої допомоги.
Ми, однак, відправною точкою, перш ніж ви intervenissi на цей пост років.
Хороша робота, привіт
Я повністю згоден з вами, я не розумію, що таке втрутитися, щоб зробити користувач motorcyclechiptuning ах, тепер я зрозумів, фарсі реклама'