Прагляд Поўнай Версіі : autocom cdp дапамогу
прывітанне ўсім ...хто мяне ведае, дапамагчы з устаноўкай autocom ...? казіно....дзякуй
raffaell0
03-04-2014, 11:32
Прывітанне. ? "казіно", ці не ? ключ для таго, каб пачаць дапамагаць вам.Лепш за ўсе тлумачыць пераход, дзе нараджаецца праблема.Што вы спрабавалі і што спрабуе зрабіць .
Усе autocom, калі вы ўжо спрабавалі ўсталяваць яго і riprovi не va.Devi выдаліць некаторыя дадзеныя з registry.Lo вы павінны выдаліць яго ў аўтаматычны, а затым дзейнічаць на некаторыя дадзеныя, што застаецца і, што назад, так, каб стварыць problemi.C і кіраўніцтва ці кіраўніцтва па гэтым пытанні.
ecuboost
04-04-2014, 08:58
калі адмін даюць мне дазвол, я магу размясціць яго кіраўніцтвам, але я думаю, што не так пі? дазволу.
hftdelta
09-04-2014, 21:25
Клавішы правай кнопкай мышы і " адкрыць як адміністратар на файл ўстаноўкі
вы патлумачылі б лепш, калі ласка....кампутар ? яшчэ што-то трохі груба для мяне ...або, па крайняй меры, некаторыя рэчы.
hftdelta
10-04-2014, 11:44
мы ў вас win 7, верагодна, трэба даць яму доступ у якасці адміністратара і зрабіце так:
перайсці на значок ўстаноўкі праграмы, клікніце па ей правай кнопкай мышы і ў выпадальным меню знаходзіцеся напісаў " запуск ад імя адміністратара" scchiacci левую кнопку мышы. на запыт аб пацверджанні вы кажаце яму, што вы