КПК

Перегляд Повної Версії : Шукаю Терміново Вихідний Файл Opel Astra 101 К.с. Boschedc15M

eobdexpression
Привіт всім, шукаю оригінал файлу для opel astra 2001 року з ecu bosch edc15m................... Я докладаю дані ecu

Всім заздалегідь дякую

Backgroop

ось, хороша робота

eobdexpression

ось, хороша робота

Спасибі велике, backgroop

ось, хороша робота

Вибачте backgroop дані ecu ці дійсно могли б ви, може бути, якщо c'? ти мені файл орі ??Велике спасибі ще

Ви знаєте, чому? я кажу саме з тієї причини, що ви можете? зробити запис тільки з галло v2 v53 я написав завантажений файл в базу даних з апаратної одно все чудово, з того, запис ок, але машина не заводиться, на діагностиці погано працює насос форсунка, але, по-твоєму, чому? якщо файл мені пише ? правильно???? Контрольна titanium мене впізнає і, чесно кажучи, я не розуміючи, чому, чому? не повинен піти прямо зараз, однак, замість файлів, які я написав, де з першого і не з тим, що ви дали мені ви навіть Як ніколи, по-твоєму,???? Я не розуміючи навіть, чому? я повторюю, записи все ок і працює добре, чому? не хоче відправлятися

sno74
03-04-2014, 00:43
Завжди є ризик, записати файл взято з бази даних був краще, ніж розгортали і робили bk у bdm перш, прямо зараз я бачу, триває.........

eobdexpression
Проблема ? у мене зроблено кілька таких машин, але не я ? коли-небудь траплялося щось подібне то напишіть спокійно файл, але машина не заводиться........Миха sar? проблема контрольної суми??? Хоча, сказати по щоправда, я зробив тест, пише два файлу з тим же обладнанням, але нічого не робити, і я не розуміючи, чому, для якого не потрібно далеко

Backgroop
Проблема ? у мене зроблено кілька таких машин, але не я ? коли-небудь траплялося щось подібне то напишіть спокійно файл, але машина не заводиться........Миха sar? проблема контрольної суми??? Хоча, сказати по щоправда, я зробив тест, пише два файлу з тим же обладнанням, але нічого не робити, і я не розуміючи, чому, для якого не потрібно далеко

Файл, який я послав вам, і справедливо, проблема для мене полягає в півник, що дуже, безсумнівно, чекає, різних розмірів, я цей файл я читав з k-tag і писав, з kess v2 орі і ? все йшло добре.

eobdexpression
Файл, який я послав вам, і справедливо, проблема для мене полягає в півник, що дуже, безсумнівно, чекає, різних розмірів, я цей файл я читав з k-tag і писав, з kess v2 орі і ? все йшло добре.

Так, але не ? перше, що я роблю, це не хочу знати, а півень відмінно працює як в даних ecu, що в записі я повторюю..

eobdexpression

І потім, вибачте, він же і ідентичні коди, які я написав я перше читання файлу, який ти написав ???

Backgroop
І потім, вибачте, він же і ідентичні коди, які я написав я перше читання файлу, який ти написав ???

код bosch та код програмного забезпечення є ідентичними

eobdexpression
код bosch та код програмного забезпечення є ідентичними

Ви для? якщо гарненько в даних ecu там написано код 010505.kT7M3040_S..B01013 Y20DTH, а після того як я написав свій файл, навіть якщо ви не частина мене в даних ecu 010505.HT7M3040_S..B01013 Y20DTH тобі за це кажу.............Ось різниця в даних ecu у фотографії і більше на відміну від букв, які ви побачите, на докази, на двох фото є код після письмового D3, який коливається, як ніколи?

Backgroop
03-04-2014, 21:11
це ? значення цих кодів

ECUHardwareNumber PB 24417167.
vehicleManufacturerECUHardwareNumber 24417167 PB
systemSupplierECUHardwareNumber: BOS 010505
systemSupplierECUHardwareVersionnumber: FF
systemSupplierECUSoftwareNumber: HT7M3040_S
systemSupplierECUSoftwareVersionnumber: 0004
exhaustRegulationOrTypeApprovalNumber: B01013

eobdexpression
це ? значення цих кодів

ECUHardwareNumber PB 24417167.
vehicleManufacturerECUHardwareNumber 24417167 PB
systemSupplierECUHardwareNumber: BOS 010505
systemSupplierECUHardwareVersionnumber: FF
systemSupplierECUSoftwareNumber: HT7M3040_S
systemSupplierECUSoftwareVersionnumber: 0004
exhaustRegulationOrTypeApprovalNumber: B01013

Добре, бо на перше читання даних ecu змінюються ці коди виділено, що це таке??? Не ? з вини файлу не працює???

Backgroop
Добре, бо на перше читання даних ecu змінюються ці коди виділено, що це таке??? Не ? з вини файлу не працює???

Файл, який ви написали, що ви коди є??
у самому справі, ви праві, тепер, що я пам'ятаю ? довелося ж проблема колезі написав (а) файл, а машина, не ? гру, маючи той же код ecu і той же програмний код і тип двигуна рівним, він вирішив, знайшовши такий же файл з даними, рівні, чому? не взаємодіє з ecu насоса дизельного палива,ці цифри свідчать про те, hw і sw насоса, ваші проблеми і знайти файл, що має ті ж ваші дані, я можу перевірити, і подивимося, що я вважаю.

eobdexpression
у самому справі, ви праві, тепер, що я пам'ятаю ? довелося ж проблема колезі написав (а) файл, а машина, не ? гру, маючи той же код ecu і той же програмний код і тип двигуна рівним, він вирішив, знайшовши такий же файл з даними, рівні, чому? не взаємодіє з ecu насоса дизельного палива,ці цифри свідчать про те, hw і sw насоса, ваші проблеми і знайти файл, що має ті ж ваші дані, я можу перевірити, і подивимося, що я вважаю.

Для це вам кажу, щоб fovore допоможіть мені, якщо можна, я не знаю, pi? як у мене опухли з цією капустою машини я зробив 4 ніколи не було проблем з цим, а не (Ніколи не трапилося в моєму житті) фактичні дані, ті, що розміщені на фото в додатку з назвою Даних ecu до lettura.jpg

Ось тобі дані ecu реальних першого читання до того, як написав свій файл

Backgroop що ви порадите мені робити ти???

Backgroop
Backgroop що ви порадите мені робити ти???

Ви повинні знайти файл орі з тими ж даними, в іншому випадку автомобіль не то..

eobdexpression
Ви повинні знайти файл орі з тими ж даними, в іншому випадку автомобіль не то..

Але ти намагався побачити, якщо він у вас є, що може зробити в моєму випадку???

Backgroop
Але ти намагався побачити, якщо він у вас є, що може зробити в моєму випадку???

я їх кілька для одного і того ж коду Hw і Sw, але і змінюють дані для насоса.. якщо хочете їх місце

eobdexpression
я їх кілька для одного і того ж коду Hw і Sw, але і змінюють дані для насоса.. якщо хочете їх місце

Ок, спасибі, чим менше я намагаюся, спасибі

Якщо я за доброту кожного файлу місць, що ви могли помістити дані насоса?? Дякую

Backgroop
Ось вони посаду 38 і 39

eobdexpression

eobdexpression
І ще одна річ, я забув сказати, що після запису першого файлу даних ecu а також змінити код після напису D3 і лист HT73040_S..B01013 відмінність? KT73040_S..B01013 ви ? змінено номер шасі автомобіля, який замість того, щоб бути W0L0TGF0815163440 ? у минулому W0L0JBF3511159548 ось вам в додатку відмінності даних ecu до і після запису

cinqueturbo
Я вважаю, що проблема і в зв'язку з тим, що на читання, зчитується також e2p, і таким чином змінили Шасі Код Іммо і т. д. і т. п..
поправте мене, якщо сказав, na лайно...
Meucci в сколково? зробити небайдужий до 24C04..
подивіться читаю, або намагається скоротити ваш файл для estrapolarlo...
P.s.
Напишіть те, що ви читаєте..
s? не закон, не писати..
не читати з інструментом не писати з іншого..
І т. д. і т. д. paratevi дупу..

eobdexpression
Я вважаю, що проблема і в зв'язку з тим, що на читання, зчитується також e2p, і таким чином змінили Шасі Код Іммо і т. д. і т. п..
поправте мене, якщо сказав, na лайно...
Meucci в сколково? зробити небайдужий до 24C04..
подивіться читаю, або намагається скоротити ваш файл для estrapolarlo...
P.s.
Напишіть те, що ви читаєте..
s? не закон, не писати..
не читати з інструментом не писати з іншого..
І т. д. і т. д. paratevi дупу..

Привіт Макс зробити? ця проба ? ви з цим впоратися? sapere...................У 24c04, що dmensioni???

Хлопці, а що ви знали, файл ключ вмісту в flash? Я пробував шукати з допомогою програми hex ті ж адреси файлу 2404c opel для andarmi знайти шасі і код насоса і насправді є, але я не вважаю його на флеш-хтось може допомогти мені люб'язно, якщо знає??? Однак сьогодні нічого зробити, на жаль

Привіт, я пробував писати в файл, змушуючи його зробити закриття чекає-й? часу, ніж зазвичай, але нічого не робити, коли я написав перший файл, якщо подивитися в пост вкладення, раніше, я змінив код корпусу код в даних ecu 010505.KTM3040S..B01013 в 010505.HTM4010S..B01013 маючи ж hw і sw ? що-ї? дивно, і з'являється звичайна жовта лампочка з вентилятором надруковано, що не йде, хоча і висмикуванням ecu з автомобіля і включивши запалювання і діагноз я помилково 17 Багатофункціональний з діагностики autocom категорії вентилятор охолодження-ECU - Діагностика, код помилки n 17 Сигнал Повороту Mancante.................... Зараз з файлом, даною мені, друже мій, у даних ecu, принаймні, єдине, що ви ? змінено повертаючись, як це було спочатку ? був напис 010505.HTM4010S..B01013 що ? повернувся до 010505.KTM3040S..B01013...............Таємниці електронних bohhhhh я не знаю, що й думати тепер opto, ймовірно, переглянути датчик фази обертання може бути ? його проблеми...... Voiche ви думаєте? Ви спосіб отримати кілька файлів орі хороші з таким же hw і sw мені спробувати?? Спасибі велике заздалегідь всім, хто буде звертати інтерес у моїх confronti.................

Хлопці дуже радий все виправити, нерозумно, але правда він спустошив весь завод дизель і так як ця машина була друга, і я від нього я редагував зіставленні і riprogrammazzione ecu, але він файл йому написав, між тим, що робив роботи у форсунки і їх cannucce........................L'важливо, що ви ? вирішена таким чином файл орі, що я взяв на початку було точно на 100 %

Backgroop
Я радий за вас.. я зробила все можливе, щоб допомогти вам, але головне, що ви розібралися

msport (exil77grande)
hahaahahah,речі, щоб убити їх, я, здавалося, все одно дивно.