Прагляд Поўнай Версіі : Шукаю Тэрмінова Зыходны Файл Opel Astra 101 Л.с. Boschedc15M
eobdexpression
02-04-2014, 21:03
Прывітанне ўсім, шукаю арыгінал файла для opel astra 2001 года з ecu bosch edc15m................... Я прыкладаю дадзеныя ecu
Усім загадзя дзякуй
Backgroop
02-04-2014, 21:23
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?93-Astra&p=88280&viewfull=1#post88280
вось, добрая праца
eobdexpression
02-04-2014, 21:39
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?93-Astra&p=88280&viewfull=1#post88280
вось, добрая праца
Дзякуй вялікі, backgroop
вось, добрая праца
Прабачце backgroop дадзеныя ecu гэтыя сапраўды маглі б вы, можа быць, калі c'? ты мне файл врі ??Вялікі дзякуй яшчэ
Вы ведаеце, чаму? я кажу менавіта па той прычыне, што вы можаце? зрабіць запіс толькі з гала v2 v53 я напісаў загружаны файл у базу дадзеных з апаратнай роўна ўсе выдатна, з таго, запіс ок, але машына не заводзіцца, на дыягностыцы дрэнна працуе помпа фарсунка, але, па-твойму, чаму? не, калі файл мне піша ? правільна???? Кантрольная titanium мяне пазнае і, шчыра кажучы, я не разумеючы, чаму, чаму? не павінен сысці прама цяпер, аднак, замест файлаў, якія я напісаў, дзе з першага і не з тым, што вы далі мне вы нават Як ніколі, па-твойму,???? Я не разумеючы нават, чаму? я паўтараю, запісы ўсе ок і працуе добра, чаму? не хоча выпраўляцца
Заўседы есць рызыка, запісаць файл узяты з базы дадзеных быў лепш, чым разгортвалі і рабілі bk ў bdm перш, прама цяпер я бачу, дурніца.........
eobdexpression
03-04-2014, 02:38
Праблема ? у мяне зроблена некалькі такіх машын, але не я ? калі-небудзь здаралася што-то падобнае, то напішыце спакойна файл, але машына не заводзіцца........Міха sar? праблема кантрольнай сумы??? Хоць, сказаць па праўда, я зрабіў тэст, піша два файла з тым жа абсталяваннем, але нічога не рабіць, і я не разумеючы, чаму, для якога не трэба далека
Backgroop
03-04-2014, 08:14
Праблема ? у мяне зроблена некалькі такіх машын, але не я ? калі-небудзь здаралася што-то падобнае, то напішыце спакойна файл, але машына не заводзіцца........Міха sar? праблема кантрольнай сумы??? Хоць, сказаць па праўда, я зрабіў тэст, піша два файла з тым жа абсталяваннем, але нічога не рабіць, і я не разумеючы, чаму, для якога не трэба далека
Файл, які я паслаў вам, і справядліва, праблема для мяне заключаецца ў пеўнік, што вельмі, несумненна, чакае, розных памераў, я гэты файл я чытаў з k-tag і пісаў, з kess v2 врі і ? усе ішло добра.
eobdexpression
03-04-2014, 13:43
Файл, які я паслаў вам, і справядліва, праблема для мяне заключаецца ў пеўнік, што вельмі, несумненна, чакае, розных памераў, я гэты файл я чытаў з k-tag і пісаў, з kess v2 врі і ? усе ішло добра.
Так, але ці не ? першае, што я раблю, гэта не хачу ведаць, а певень выдатна працуе як у дадзеных ecu, што ў запісе я паўтараю..
eobdexpression
03-04-2014, 18:51
І потым, прабачце, ен жа і ідэнтычныя коды, якія я напісаў, я першае чытанне файла, які ты напісаў ???
Backgroop
03-04-2014, 20:41
І потым, прабачце, ен жа і ідэнтычныя коды, якія я напісаў, я першае чытанне файла, які ты напісаў ???
код bosch і код праграмнага забеспячэння з'яўляюцца ідэнтычнымі
eobdexpression
03-04-2014, 20:58
код bosch і код праграмнага забеспячэння з'яўляюцца ідэнтычнымі
Вы для? калі добра у дадзеных ecu там напісана код 010505.kT7M3040_S..B01013 Y20DTH, а пасля таго як я напісаў свой файл, нават калі вы не частка мяне ў дадзеных ecu 010505.HT7M3040_S..B01013 Y20DTH табе за гэта dico.............Вось розніца ў дадзеных ecu ў фатаграфіі і больш у адрозненне ад літар, якія вы ўбачыце, на доказы, на двух фота есць код пасля пісьмовага D3, які вагаецца, як ніколі?
Backgroop
03-04-2014, 21:11
гэта ? значэнне гэтых кодаў
ECUHardwareNumber PB 24417167.
vehicleManufacturerECUHardwareNumber 24417167 PB
systemSupplierECUHardwareNumber: BOS 010505
systemSupplierECUHardwareVersionnumber: FF
systemSupplierECUSoftwareNumber: HT7M3040_S
systemSupplierECUSoftwareVersionnumber: 0004
exhaustRegulationOrTypeApprovalNumber: B01013
eobdexpression
03-04-2014, 21:17
гэта ? значэнне гэтых кодаў
ECUHardwareNumber PB 24417167.
vehicleManufacturerECUHardwareNumber 24417167 PB
systemSupplierECUHardwareNumber: BOS 010505
systemSupplierECUHardwareVersionnumber: FF
systemSupplierECUSoftwareNumber: HT7M3040_S
systemSupplierECUSoftwareVersionnumber: 0004
exhaustRegulationOrTypeApprovalNumber: B01013
Добра, бо на першае чытанне дадзеных ecu мяняюцца гэтыя коды вылучаныя, што гэта такое??? Не ? па віне файла не працуе???
Backgroop
03-04-2014, 21:27
Добра, бо на першае чытанне дадзеных ecu мяняюцца гэтыя коды вылучаныя, што гэта такое??? Не ? па віне файла не працуе???
Файл, які вы напісалі, што вы есць коды??
на самай справе, вы маеце рацыю, цяпер, што я памятаю ? давялося ж праблема калегу напісаў (ла) файл, а машына, не ? гульню, маючы той жа код ecu і той жа праграмны код і тып рухавіка роўным, ен вырашыў, знайшоўшы такі жа файл з дадзенымі, роўныя, чаму? не ўзаемадзейнічае з ecu помпы дызельнага паліва,гэтыя лічбы сведчаць аб тым, hw і sw помпы, вашыя праблемы і знайсці файл, які мае тыя ж дадзеныя вашы, я магу праверыць, і паглядзім, што я лічу.
eobdexpression
03-04-2014, 21:35
на самай справе, вы маеце рацыю, цяпер, што я памятаю ? давялося ж праблема калегу напісаў (ла) файл, а машына, не ? гульню, маючы той жа код ecu і той жа праграмны код і тып рухавіка роўным, ен вырашыў, знайшоўшы такі жа файл з дадзенымі, роўныя, чаму? не ўзаемадзейнічае з ecu помпы дызельнага паліва,гэтыя лічбы сведчаць аб тым, hw і sw помпы, вашыя праблемы і знайсці файл, які мае тыя ж дадзеныя вашы, я магу праверыць, і паглядзім, што я лічу.
Для гэта вам кажу, каб fovore дапамажыце мне, калі можна, я не ведаю, pi? як у мяне апухлі з гэтай капустай машыны я зрабіў 4 ніколі не было праблем з гэтым, а не (Ніколі не здарылася ў маім жыцці) фактычныя дадзеныя, тыя, што размешчаны на фота ў дадатку з назвай Дадзеных ecu да lettura.jpg
Вось табе дадзеныя ecu рэальных першага чытання да таго, як напісаў свой файл
Backgroop што вы параіце мне рабіць ты???
Backgroop
04-04-2014, 15:25
Backgroop што вы параіце мне рабіць ты???
Вы павінны знайсці файл врі з тымі ж дадзенымі, у адваротным выпадку аўтамабіль не тое..
eobdexpression
04-04-2014, 15:38
Вы павінны знайсці файл врі з тымі ж дадзенымі, у адваротным выпадку аўтамабіль не тое..
Але ты спрабаваў убачыць, калі ен у вас есць, што можа зрабіць у маім выпадку???
Backgroop
04-04-2014, 16:19
Але ты спрабаваў убачыць, калі ен у вас есць, што можа зрабіць у маім выпадку???
я іх некалькі для аднаго і таго ж кода Hw і Sw, але і мяняюць дадзеныя для помпы.. калі хочаце іх месца
eobdexpression
04-04-2014, 16:37
я іх некалькі для аднаго і таго ж кода Hw і Sw, але і мяняюць дадзеныя для помпы.. калі хочаце іх месца
Ок дзякуй, чым менш я стараюся, дзякуй
Калі я за дабрыню кожнага файла месцаў, што вы маглі таксама змясціць звесткі помпы?? Дзякуй
Backgroop
04-04-2014, 17:33
Вось яны пасаду 38 і 39
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?93-Astra&p=88483&viewfull=1#post88483
eobdexpression
05-04-2014, 01:27
eobdexpression
05-04-2014, 02:42
І яшчэ адна рэч, я забыўся сказаць, што пасля запісу першага файла ў дадзеных ecu а таксама змяніць код пасля надпісы D3 і ліст HT73040_S..B01013 адрозненне? KT73040_S..B01013 вы ? зменены нумар шасі аўтамабіля, які замест таго, каб быць W0L0TGF0815163440 ? у мінулым W0L0JBF3511159548 вось вам у дадатку адрозненні дадзеных ecu да і пасля запісу
cinqueturbo
05-04-2014, 05:06
Я лічу, што праблема і ў сувязі з тым, што на чытанне, счытваецца таксама e2p, і такім чынам змянілі Шасі Код Иммо і г.д. і да т.п..
папраўце мяне, калі або сказаў, na дзярмо...
Meucci у сколкава? зрабіць неабыякавы да 24C04..
паглядзіце чытаю, або спрабуе скараціць ваш файл для estrapolarlo...
Ps.
Напішыце тое, што вы чытаеце..
s? не закон, не пісаць..
не чытаць з прыладай не пісаць з другога..
Ecc.ecc. paratevi азадак..
eobdexpression
05-04-2014, 11:25
Я лічу, што праблема і ў сувязі з тым, што на чытанне, счытваецца таксама e2p, і такім чынам змянілі Шасі Код Иммо і г.д. і да т.п..
папраўце мяне, калі або сказаў, na дзярмо...
Meucci у сколкава? зрабіць неабыякавы да 24C04..
паглядзіце чытаю, або спрабуе скараціць ваш файл для estrapolarlo...
Ps.
Напішыце тое, што вы чытаеце..
s? не закон, не пісаць..
не чытаць з прыладай не пісаць з другога..
Ecc.ecc. paratevi азадак..
Прывітанне Макс зрабіць? гэтая спроба ? вы з гэтым справіцца? sapere...................У 24c04, што dmensioni???
Хлопцы, але што вы ведалі, файл ключ змесціва ў flash? Я спрабаваў шукаць з дапамогай праграмы hex тыя ж адрасу файла 2404c opel для andarmi знайсці шасі і код помпы і на самай справе есць, але я не лічу яго на флэш-хто-то можа дапамагчы мне ласкава, калі ведае??? Аднак сення нічога зрабіць, да жаль
Прывітанне, я спрабаваў пісаць у файл, прымушаючы яго зрабіць закрыцце чакае-й? часу, чым звычайна, але нічога не рабіць, калі я напісаў першы файл, калі паглядзець у пост ўкладанні, раней, я змяніў код корпуса код у дадзеных ecu 010505.KTM3040S..B01013 ў 010505.HTM4010S..B01013 маючы ж hw і sw ? што-ы? дзіўна, і з'яўляецца звычайная жоўтая лямпачка з вентылятарам надрукавана, што не сыходзіць, хоць і выдергиванием ecu з аўтамабіля і уключыўшы запальванне і ў дыягназ я па памылцы ў 17 Шматфункцыянальны з дыягностыкі autocom катэгорыі вентылятар астуджэння-ECU - Дыягностыка, код памылкі n 17 Сігнал Павароту Mancante.................... Цяпер з файлам, дадзенай мне, сябар мой, у дадзеных ecu, па меншай меры, адзінае, што вы ? зменены вяртаючыся, як гэта было першапачаткова ? была надпіс 010505.HTM4010S..B01013 што ? вярнуўся да 010505.KTM3040S..B01013...............Таямніцы электронных bohhhhh я не ведаю, што і думаць цяпер opto, верагодна, перагледзець датчык фазы кручэння можа быць ? яго праблемы...... Voiche вы думаеце? Вы спосаб атрымаць некалькі файлаў крычы добрыя з такім жа hw і sw мне паспрабаваць?? Дзякуй вялікі загадзя ўсім, хто будзе звяртаць цікавасць у маіх confronti.................
Хлопцы вельмі рады ўсе выправіць, па-дурному, але праўда ен спустошыў увесь завод дызель і так як гэтая машына была аднаго, і я ад яго я рэдагаваў супастаўленні і riprogrammazzione ecu, але ен файл-то яму напісаў, між тым, што рабіў працы ў фарсункі і іх cannucce........................L'важна і тое, што вы ? вырашана такім чынам файл крычы, што я ўзяў у пачатку было дакладна на 100 %
Backgroop
11-04-2014, 21:08
Я рады за вас.. я зрабіла ўсе магчымае, каб дапамагчы вам, але галоўнае, што вы разабраліся
msport (exil77grande)
13-04-2014, 09:14
hahaahahah,рэчы, каб забіць іх, я, здавалася, усе роўна дзіўна.