Перегляд Повної Версії : власники дитяче ліжечко renault сценічного II 2005 120cv
привіт всім, сьогодні я перевірив швидко-кари на питання для сильної гри в колесо ant sx я бачив, що гра ? довелося в підтримку колиски,я повинен був відразу ridarla клієнтів, що було в минулому "на льоту", щоб знати, чи він може повернути,тому я не міг бачити добре, якщо для справив заміну я повинен зняти, ліжечко або замінити, відкрутивши тільки гайку.дайте мені квест info?мені потрібно знати, щоб організувати себе по часу, що потрібно для заміни.
дякую
Але голова сфері або gommi......все змінюється руку
може бути, я не spiegto добре.в колисці є прокладки,важелі і все інше в нормі c? гра в ці прокладки.
Тоді, щоб замінити їх, вам потрібен прес і ви прикріплені
Тоді, щоб замінити їх, вам потрібен прес і ви прикріплені
прес?cio? я повинен покласти всю колиска на прес, щоб увійти?мммммм
ви ніколи не замінити'
привіт всім, сьогодні я перевірив швидко-кари на питання для сильної гри в колесо ant sx я бачив, що гра ? довелося в підтримку колиски,я повинен був відразу ridarla клієнтів, що було в минулому "на льоту", щоб знати, чи він може повернути,тому я не міг бачити добре, якщо для справив заміну я повинен зняти, ліжечко або замінити, відкрутивши тільки гайку.дайте мені квест info?мені потрібно знати, щоб організувати себе по часу, що потрібно для заміни.
graziefino в якийсь період назад не було silent-block (для люльки), щоб ці машини потрібно було змінити колиска цілком і тільки оригінал
Ні, я їх або зробити візи і весело......
cinqueturbo
03-04-2014, 19:34
Я Зробив втулки з тефлону, щоб видалити їх все ті silentblock..
Тоді не потрібно його зняти, scessi змінюються також відмінно під..
завдяки п'ятсот!так що не c? потрібні розборки в колисці?
не потрібно опускатися дитяче ліжечко....
просто мати гарний зйомник....
я вважаю, що сайлент-блоки служать для поглинання вібрацій,ударів і т. д.....ви кажете, що з втулки, нерухомі, не створює ці проблеми?
Якщо все йде гладко, тебе можна віддалятися
Якщо все йде liscil у зняти їх, ви повинні піти добре
cinqueturbo
04-04-2014, 09:32
я вважаю, що сайлент-блоки служать для поглинання вібрацій,ударів і т. д.....ви кажете, що з втулки, нерухомі, не створює ці проблеми?
Або не зроблено-й? 4 автомобілі, не питання я помітив, вібрації, удари та ін..
у pi? клієнти задоволені..
спасибі за інформацію, хлопці!зараз я замовив запчастини, але потім я втулки.
У якого матеріалу повинні бути зроблені??
вони з тефлоновим покриттям,я думаю, що там буде bussolotto стали, куди входить штифт для кріплення і all зовнішня рамка з нержавіючої сталі, яка йде на контакт з батьківщиною, або я sfaglio?
cinqueturbo
05-04-2014, 04:50
вони з тефлоновим покриттям,я думаю, що там буде bussolotto стали, куди входить штифт для кріплення і all зовнішня рамка з нержавіючої сталі, яка йде на контакт з батьківщиною, або я sfaglio?
пам'ятайте, що прості речі завжди найкращі..
втулка простий блокування, як орі, шайби, яка блокує всі, як орі..
центральний штифт кріплення йде на контакт безпосередньо з тефлон???тефлон йде на контакт прямо з колиски???
Ви для сили, але без преса, як видали старі і постав нові??
Штифт прокладка і гайка і подивитися, якщо йде
Ви для сили, але без преса, як видали старі і постав нові??
Штифт прокладка і гайка і подивитися, якщо йде
спробую і я думаю, що вийде'ще .дякую
ми повинні ще покласти d погодженням із замовником, щоб взяти її.