Перегляд Повної Версії : Наприклад, ecu заблокована і ripristno в bdm info
michele30
31-03-2014, 21:10
У мене є сумніви і я не знаю, як вирішити цю проблему, якщо б статися.
візьмемо, наприклад, один ecu 1.3 mjet уявімо, що під час запису зависає і не робить мене більше зробити recovery для написання.
можливо запишіть його в bdm наприклад, з файлу прочитати в послідовний, як я беру файл m58bw... і вставити у bdm?
Я думаю, що я повинен вирізати його з ecm, але c'? логіка, я думаю, не так?
legendaryslave
01-04-2014, 01:02
У мене є сумніви і я не знаю, як вирішити цю проблему, якщо б статися.
візьмемо, наприклад, один ecu 1.3 mjet уявімо, що під час запису зависає і не робить мене більше зробити recovery для написання.
можливо запишіть його в bdm наприклад, з файлу прочитати в послідовний, як я беру файл m58bw... і вставити у bdm?
Я думаю, що я повинен вирізати його з ecm, але c'? логіка, я думаю, не так?
ви не можете не писати читати серійний bdm вона включає в себе тільки частину властивого карти управління двигуном або перебуваєте читання bdm ж hw і soft або перебудувати файл від читання послідовного читання більш bdm після блокування
michele30
01-04-2014, 08:10
Be, отже, я повинен мати файл, ліжко в послідовний, то або один з bdm або читаю те, що ecu заблокований, і я повинен відновити його
але ? важко робити цю операцію?
michele30
01-04-2014, 08:13
Be, отже, я повинен мати файл, ліжко в послідовний, то або один з bdm або читаю те, що ecu заблокований, і я повинен відновити його
але ? важко робити цю операцію?
sportknight
01-04-2014, 09:04
читання серійного marelli, якщо я правильно пам'ятаю, не має відмінностей з тим в bdm,я можу помилятися, але пам'ятаю, як я написав в послідовного читання bdm
зараз не вдома, і тому я не можу перевірити, але мені здається, що cos
я знаю, що ви помиляєтеся
marcogti
03-04-2014, 06:39
Я, чесно кажучи, не пробував, але мені здається, що, наприклад, на edc16c39 читає в bdm від півня, то ви мені напишіть її завжди з півень в послідовний, хтось пробував і мені пу? підтвердити ?
теорія в. читайте те, що вам залишилося в flash і створіть через ліжко в послідовний.
або, якщо ви знайдете backup повний.
завжди сподівався, що e2p і залишалася здоровою.
nn і важко відновити все, просто трохи практики, вирізати і вставити .
1.3 читання через послідовний інтерфейс і 448kb, і ви не можете записати її в bdm, чому? повний файл і з 2 мб
1.3 читання через послідовний інтерфейс і 448kb, і ви не можете записати її в bdm, чому? повний файл і з 2 мб
Не ? саме так, залежить від HW і, отже, від типу пам'яті, який має всередині, на 1.3 у тебе з'явиться ще один файл 2,5 мб.
я мав на увазі класичні 6f3 70 к.с., лічених з magpro
sportknight
28-04-2014, 15:41
я говорив з 75... читання в послідовний йде добре, навіть в bdm,просто видалити зону, mpc...
pesceautoservice
29-04-2014, 14:16
а від того, що знаю я, без fasciarsi голову, досить того, що потрапляє в повну резервну копію ж hw і sw, тому, частковим e2p, перекодування форсунок, і потім повинно бути ок. Мені ? сталося пі? раз з mpps на 6f3 s4, а також записи в recovery,і я вирішив таким чином.Не я ставив, проблеми, відновити flash, чому? я не знаю, з чого почати, я ще не до всієї цієї практичністю,
на 6f3 мені здається дивним, що ricodifichi форсунок
tecnoracing
29-04-2014, 21:53
ви робите трохи плутанини файл 448kb читати про marelli 70 к.с. на 75 -90 к.с. читайте 2 мб, то це залежить від типу інструменту, який ви використовуєте, наприклад, на 70 к.с., ви можете прочитати 449kb 452 також 64kb, повторюю, залежить від інструменту
по суті я вказав у 6f3 70 к.с., лічених з magpro, виходить, файли 448.
tecnoracing але 75 і 90 6f3 і 8df з допомогою якого інструменту li читайте в послідовний?
може бути, kess v2
tecnoracing
30-04-2014, 23:16
я повинен ознайомитися з kess v2 з куркою v53
tecnoracing
30-04-2014, 23:26
очевидно, virtual читати з куркою
tecnoracing
01-05-2014, 00:58
На 70 cv ecu ? у 6jf і читати послідовний файл, 448 kB, на 75/90 л. екю ? у 6f3 або 8fxx, і читати послідовний файл, 2,5 МБ, і в bdm з флеш-файлу m58bw016 від 2048 MB-й? файл micro 516 KB файл eeprom від 4 КБ.
Якщо ecu ? один 6f3 або 8fxx і k-line провідний вдалося прочитати її в послідовний, і те, односпальне пу? написати в bdm (читання триває багато);
якщо k-line провідний, і у вас є galletto 2, я f? virtual read, тобто якщо cel'має у своїй базі даних ми d? безпосередньо у файлі, не читаючи нічого.
Мови різних edc16, послідовний прочитайте все файл 2 МБ, але містить тільки таблиці, карти, не всі вміст flash, тому ви не можете писати з bdm.
Будьте обережні, щоб написати 6f3 з galletto 1260 або mpps, часто зависає на 50%, і ми рубанок eeprom.
точне і плоско матвія
cinqueturbo
01-05-2014, 09:36
На 70 cv ecu ? у 6jf і читати послідовний файл, 448 kB, на 75/90 л. екю ? у 6f3 або 8fxx, і читати послідовний файл, 2,5 МБ, і в bdm з флеш-файлу m58bw016 від 2048 MB-й? файл micro 516 KB файл eeprom від 4 КБ.
Якщо ecu ? один 6f3 або 8fxx і k-line провідний вдалося прочитати її в послідовний, і те, односпальне пу? написати в bdm (читання триває багато);
якщо k-line провідний, і у вас є galletto 2, я f? virtual read, тобто якщо cel'має у своїй базі даних ми d? безпосередньо у файлі, не читаючи нічого.
Мови різних edc16, послідовний прочитайте все файл 2 МБ, але містить тільки таблиці, карти, не всі вміст flash, тому ви не можете писати з bdm.
Будьте обережні, щоб написати 6f3 з galletto 1260 або mpps, часто зависає на 50%, і ми рубанок eeprom.
До узагальненої трохи про EDC16 багато читають для усього, навіть від серійних..
починаючи порівнювати завжди початок & кінець файлу для забезпечення безпеки.
у будь-якому випадку буде описано добре, інше..