Прагляд Поўнай Версіі : centalina ўзмацняльнік руля 206 hdi 110cv
прывітанне ўсім.. у мяне праблема з вышэй машыны... у двух словах і быў заменены помпа гідраўзмацняльніка поўны эбу... (гняздо-абаротны), але машына назад той жа дэфект, я адкрыў ecu помпы гідраўзмацняльніка маршруце, і я заўважыў, што рэле " маршрут корпус, на верхняй elaterale... потым я заўважыў, што вызначаецца таксама 95080..але што я павінен зрабіць своп з e2p ?
magi1984
11-09-2012, 14:14
не думаю, што трэба зрабіць своп з eprom.
магчыма, у eprom вось, зарэгістраваных параметраў датчыка кута павароту і адзенне падобныя.
усе дадзеныя, што эбу пазнае пасля ўстаноўкі
спрабавалі ці вы адчуваць сябе тыя, якія вам далі помпа перапрацаваны.......
дзякуй за адказы,у рэдакцыі кажуць, што ўсе ок і кантролем
таму, як кажа вешчуноў нават я павінен зрабіць своп... толькі і праверыць праводку.. але 12v здаецца, што яны прыходзяць...
"у выпадку, калі ў вас есць схема?
magi1984
11-09-2012, 22:03
калі вы скажаце мне, год і тып рухавіка не гарантую на 100%, але, верагодна, схему магу яго аднавіць
afortunao
30-10-2012, 10:56
не думаю, што трэба зрабіць своп з eprom.
магчыма, у eprom вось, зарэгістраваных параметраў датчыка кута павароту і адзенне падобныя.
усе дадзеныя, што эбу пазнае пасля ўстаноўкі
+1..., тып рухавік, абсталяванне (ABS, ESP, etc.) ... у TRW напрамках электрычныя Renault, у некаторых мадэлях ? дарэчы код иммобилайзера.
Калі растлумачыць сімптомы няспраўнасці можа acesorar злегку. З павагай
p.d.: ****** traductor espa?ol-беларуская