Прагляд Поўнай Версіі : апрацоўка рухавіка tdi
hgtferma
28-03-2014, 19:26
прывітанне, хлопцы, мне трэба прама, каб завяршыць змены, на мой 1.9tdi,ужо быў пашыраны, і ў стойцы, і былі мадэрнізаваны поршні самых буйных цяпер у мяне есць сур'езныя сумневы ў галаву і, у прыватнасці, кулачок ў выкарыстанні, іх вельмі шмат вакол....цікава, можа быць, меркаванне інжынер-механік
што канкрэтных рухавіка ідзе гаворка?
што канкрэтных рухавіка ідзе гаворка?
групы vag???????
можа...але які tdi...інжэктар-помпа, або помпа ротарны??
і, перш за ўсе, якая перакладае рухавік ???
hgtferma
01-04-2014, 23:25
1.9 tdi.
вядома, pd
Што турбіна тым не мантуецца ?
нядаўна скончылі рабіць выпускны калектар dell vw golf5 1.9 105 л.з.
для ўстаноўкі turbo dellA3 170cv
blackwolf76
02-04-2014, 00:54
Я б выбраў для 16v... я разумею, што вы выкарыстоўвалі 8v. А вы занадта скупы інфармацыі... не ? легка чытаць думкі людзей.
Каб усталяваць il16 v doveo спачатку знайсці галаву, а затым ру, калі я, у маім выпадку, у яго, не ведаю ўжо ў змянілі поршні для precedende паломкі або iltutto і ваша ініцыятыва ???
hgt..., вы павінны паказаць тып рухавіка......tdi помпа фарсункі есць 101-105-115-130-150-163 калі мы гаворым пра 8 клапанаў..
тады вы павінны бачыць, вы, што магутнасць вы хочаце атрымаць.....я магу табе сказаць, што, пачынаючы ад падставы 150cv напрыклад....рухавік ARL заўседы застаючыся ў 1,9 працоўны аб'ем можна выцягнуць магутнасцю 190-200cv толькі карту,фільтра і выхлапу.....
калі гары восі ў cammes,як трэба, фарсункі, плюс,турбіна grossa лепш на калектар трубчасты адзін фрицца плюс, і яшчэ які-небудзь трук, супастаўляючы то першы крок, які вы раней я выказаў меркаваньне...вы таксама можаце ўбачыць, 300cv....
іх? надзейнасць? тыповая tdi сапсуецца.....але ў любым выпадку залежыць таксама і ад карысці, што вы f? такі рухавік...
hgtferma
06-04-2014, 10:27
тады першапачаткова ? 130 blt я практычна знесены самай справе магу сказаць, свабодныя 2 поршня з-за ўчастку ў некалькі кіламетраў для тых, хто мне ***** я пасылаю вам фатаграфіі, як я зрабіў іх....так я зрабіў новыя кія практычна храмаваныя з поршнямі ад 2.0 цяпер? нявызначанасць для галавы....манро а я ўжо быў каля 250 260cv толькі турбіна і інтэркулер....і па мне ? здарылася гэта поршнях менавіта па віне фарсунак ori prch? мне давялося расцягнуць трохі занадта шмат часу vista ціск 2.5 2.6 бар
калі вы робіце некаторыя дзяржавы датчык egt ? абавязкова!
я не stancher? ніколі не казаць....
для галавы датычыцца мацавання восі ў cammes dbilas з профілю не занадта штурхнуў і ты ў парадку...
для фарсунак ў firad, у італіі распешчаны выбарам....я б сказаў, што фарсункі на 60-80% больш, хаця б ісці...
у якасці астуджэння алею, як вы паклалі?памятаеце, што поршні астуджаюцца "пад" ад фарсунак, якія пырскаюць ціск алею з-пад галавы жа поршня...так што, калі алей павялічвае тэмпературы ў патроннік ? відавочна, што тэмпература падымаецца...у гэтым выпадку алейны радыятар, добра падабрана дапамагае...і не мала...
і, што турбіна і интеркулер горы?у вас есць маніторынг тэмпературы iat на 2,5-2,6бар?
mikyrace82
23-05-2014, 22:09
гэтую працу не f? турбіна....
поршні ламаюцца для залішняга цяпла, гэтак жа як і часу, каб надаць столькі, дызель...
калі не хоча зламаць поршань кожныя 100 метраў, а таксама на тое, што ўжо citavo да незаменнымі з'яўляюцца апырсквальнікі, плюс....bosio і firad, могуць быць карыснымі ў гэтых выпадках....
тады для магутнасцяў экстрэмальных, але па-сапраўднаму экстрэмальных...я кажу пра 350-400cv і больш, патрабуецца сістэма turbo-compound больш за ўсе, што трэба і можна мяняць помпавыя ўнутраных фарсунак, якія ідуць ад 9мм да 10мм....іх? рызыкі і знаходзіцца з зубчастага рамяня на кавалкі, каб праз стрэс механічны дадатковы гэтак жа як і помпавыя самыя вялікія і з-за кута...
але, з іншага боку? пры спробе да апошняй коні энергіі ў тое, што вы павінны адмовіцца ад....
ах..правільна, для інфармацыі...шатуны ў blt не ў стане супраціўляцца больш за 500 нм....у гэтым выпадку occorono шатуны ў asz або arl або максімум будзе ўсталеўваць тыя врх...
mikyrace82
06-06-2014, 20:55
я меў на ўвазе, што гэтыя поршні мне віталі толькі з турбінай больш, і карта ў крайніх...
tecnoecu
04-08-2014, 02:09
для таго каб савет, пры падключэнні turbo-самы вялікі ? d неабходна interculer плюс
matteo23
20-08-2014, 10:48
Што турбіна горы..?
Фарсункі і профіль кулачкоў фарсунак есць яшчэ арыгінальныя..?