Перегляд Повної Версії : Проникнення води в BSI Peugeot 307
cinqueturbo
27-03-2014, 20:50
Привіт, Хлопці, як назва я хотів approfittarmi вашого досвіду,
на практиці або 307 з BSI нахлинуло..
я знав, це недолік, але не просто коли-небудь доводилося бачити, попадання води всередині мідних проводів.."капілярний дію, так сказати"
хтось мав досвід в заслуги?
Як стоп-вхід у воду?
зварювання на різьбу в нижній частині системи, і досить
інше питання, и? я вважаю, сумісний знесення, як я повинен рухатися, щоб це виправити тільки в Пежо або з Lexia?
чи буде інше рішення?
legendaryslave
27-03-2014, 21:19
Ви л h2o подорожує в дроти разом, струму єдине рішення, ви повинні висушити все феном і залишити машину на мотоцикл, але я думаю, що не їдьте з опалення на максимум, поки не ? все сухо, не встановити нові компоненти. Для bsi просто перемістити e2p від ecu все інше у вас є клон в цьому випадку.
cinqueturbo
27-03-2014, 21:29
Ви л h2o подорожує в дроти разом, струму єдине рішення, ви повинні висушити все феном і залишити машину на мотоцикл, але я думаю, що не їдьте з опалення на максимум, поки не ? все сухо, не встановити нові компоненти. Для bsi просто перемістити e2p від ecu все інше у вас є клон в цьому випадку.
Ок, схопив.. але як зупинити це явище?
Ви можете мені вказати e2p?
7466
cinqueturbo
27-03-2014, 21:30
Ок, схопив.. але як зупинити це явище?
Ви можете мені вказати e2p?
7466
cinqueturbo
27-03-2014, 21:39
Я прошу вибачення за подвійний пост, і для зображення поганої якості?..
у цих випадках може врятувати його, суша в BSI ne духовці будинку, до 70 градусів, щоб якусь годину , якщо збиток не і постійною.
ricards99
03-05-2014, 15:04
інфільтрація, як правило, тільки порт антени або датчика дощу
asciugandola ви можете вирішити
механік 85
05-05-2014, 21:23
сушить все правильно, перед установкою всі ви могли б зробити більше пошкодження
від фотографій я вважаю, що форма і шкіри, або від основи, потрібно прибирати частини окислених з Kontakt спрей або WD40 . якщо потрібен ремонт зварних швів. потім лава все ізопропіловим спиртом і сушить
astriunfao
29-06-2014, 20:50
this fail is usually в psa... i think is better buy bsi and clone or virgin and scodifica with pp2000.
як правило, 307 bsi have mcu motorola s912 this can read with xprog.
when you need help-to-pin or vingin write me.
to program keys you need pin-код. pincode в codecard or send me files or by vin.
br good work.
giuseppeturbo
02-07-2014, 12:21
Я чув про цю проблему своїм колегам Peugeot, але проявляється pxche будуть монтуватися охоронної сигналізації і не silicona добре проводки
У мене був випадок абсурд, приходить у майстерню з темп макс заміня термостатичний клапан і я, після приблизно 20 дн тому що йде розривів (автомобілі з gpl)....після різних перевірок eazzeramento помилки надуманими c' була вода в роз'єми ебу двигуна, яка утворилася з пари, коли ? пішов у ebolizione божевільний...