Перегляд Повної Версії : mass air flow circuit p0100 після зміни турбіни
dariuccio
26-03-2014, 21:44
chiss? якщо можу вирішити цю мою проблему;
після установки gtb1446vz bravo 1.6 120 л. с. я з цим проблема, в основному, коли стрілянина передач на 4000 rpm
спалахує на мить контрольна лампа несправності двигуна (машина з ключем), коли я йду вниз без прискорення, але гальмо двигуна контрольна лампа горить, потім гасне, проїхавши кілька кілометрів, і діагноз каже : "mass air flow circuit".
зараз я задаюся питанням: якщо датчик витрати повітря ? пішли контрольна лампа не гасне, а потім на corsa c, коли ? на датчик витрати повітря не працює включається інший
шпигун, якщо б я де-небудь, можливо, що підроблені контакт не було б так передбачувано індикатор; ви бачите, що я повинен змінити щось в ебу?я сподіваюся, що багато ваші відповіді, мені на нерви, він світло і тому, що " машина не переходить у recovery
legendaryslave
26-03-2014, 21:54
chiss? якщо можу вирішити цю мою проблему;
після установки gtb1446vz bravo 1.6 120 л. с. я з цим проблема, в основному, коли стрілянина передач на 4000 rpm
спалахує на мить контрольна лампа несправності двигуна (машина з ключем), коли я йду вниз без прискорення, але гальмо двигуна контрольна лампа горить, потім гасне, проїхавши кілька кілометрів, і діагноз каже : "mass air flow circuit".
зараз я задаюся питанням: якщо датчик витрати повітря ? пішли контрольна лампа не гасне, а потім на corsa c, коли ? на датчик витрати повітря не працює включається інший
шпигун, якщо б я де-небудь, можливо, що підроблені контакт не було б так передбачувано індикатор; ви бачите, що я повинен змінити щось в ебу?я сподіваюся, що багато ваші відповіді, мені на нерви, він світло і тому, що " машина не переходить у recovery
на який автомобіль і двигун
dariuccio
26-03-2014, 22:07
opel corsa c 1.3 mjet 70 л. с. код двигуна z13dt
danny677
27-03-2014, 00:44
Маючи змінилося турбіни, ви повинні rescale всієї кривої датчик витрати повітря на карті. Часто також при переході від змінною геометрією управлятися з перепускного клапана, навпаки, так і механічним способом.
dariuccio
27-03-2014, 09:14
спасибі, денні, якщо місце карту могли б ви допомогти мені знайти її? для мене ті лінії, вони всі однакові!
ви заробляєте інших коней таким чином?
Я ? довелося читати, що пу? також давати помилку, чому? виміряні значення занадто discordati від очікуваних / мети.
dariuccio
27-03-2014, 10:36
я сів на датчик витрати повітря в точці 1.9 jtd, але я зробив, перш ніж змінювати турбіну, і у мене ніколи не було такої проблеми
dariuccio
27-03-2014, 11:04
ебу ? класична marelli mjet, як punto, panda,y...
dariuccio
27-03-2014, 22:29
звичайно, тільки в тому, що він шпигун мені на нерви, і після того, як спалахує і гасне два рази, на третій раз загоряється інший індикатор, не ? машини з
гайковий ключ а загоряється несправність двигуна, і що я повинен виключити діагноз, чому? не йдіть тільки
і чому не proviu видалити карту з читання цього dtc конкретне?
dariuccio
28-03-2014, 13:47
чому? я не знаю, як і ви, і я не знаю, riconescere криві карту
поштова карту в розділі " файли " ori і пара посилання на обговорення, якщо я можу допомогти вам,
поштова карту в розділі " файли " ori і пара посилання на обговорення, якщо я можу допомогти вам,
я забув, що мені потрібно, навіть код несправності p
dariuccio
28-03-2014, 16:00
ок, сьогодні ввечері місце
ок, якщо ще в лінії я бачу, допомогти вам відразу, в іншому випадку ми відчуваємо себе завтра
dariuccio
28-03-2014, 19:59
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?296-Corsa
мені служать і p-коди, що закони в діагностиці
dariuccio
28-03-2014, 20:13
код ? p0100 (маса air flow circuit), просто не хотілося б видаляти dtc, але я б вважав за краще змінити мапу maf
ок, завтра я бачу, повернути файл, щоб спробувати
dariuccio
28-03-2014, 20:52
спасибі alien, якщо я не прошу занадто багато, ви могли б знайти, щоб деякі карти драйвер?
ок, як тільки наші адміністратори дають мені дозвіл, щоб завантажити файл, в іншому випадку надішліть мені id ecu так розряду безпосередньо від banc даних alientech.............
dariuccio
28-03-2014, 21:29
але ти досягла 80 повідомлень, я думаю, що не дадуть проблеми, але я б не хотів поставити вас в біді.
де я можу знайти id ecu?
тому я і напиши усі адреси докладно? я знаю, що є багато обмежувачів.
ви дійсно дуже добрий, я не знаю, як sdebitarmi
вирішена я просто дав згоду завтра дам вам знати
привіт dtc remover мені помилку у розмірі файлу, як тільки я p? часу, я спробую вручну
привіт доказ цього я також закрито в egr + єдині, dtc, які я знайшов, але нічого не гарантую..........
dariuccio
01-04-2014, 21:56
дякую, але які dtc, які ви знайшли?
dariuccio
02-04-2014, 14:34
я зробив логи маси всмоктуваного повітря, і, коли випад дросельної справа? повітря падає до нуля, а потім, як наслідок, c'? шпигун! може бути, що маф ? занадто близько до турбо? браво, що спочатку монтує цієї турбіни є датчик витрати повітря? мені здається дивним, чому? maf, що я тримаю встановлені ? двигун 1.9