КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Змяненне DSC Bmw e46

piazzarolo89
26-03-2014, 21:39
Добры вечар усім, хлопцы, я адно пытаньне задаць вам. Можна змяніць параметры DSC на e46 ад эбу? :confused:

piazzarolo89
31-03-2014, 14:28
Хлопцы, ніхто нічога не ведае?! ДЫ НЕ, МОЖА БЫЦЬ? Практычна я тлумачу, што мне трэба, сістэма 3 ****lli пераключэння:
1? Усе элементы кіравання ўключаны;
2? Элементы ўведзеныя, але нашмат больш? дазвольнай, якія пакідаюць невялікі запас падміргнуў і мадэлявання дыферэнцыяльнага аўто-блокаторы дзякуючы ўмяшанню з задніх тармазоў, якія тармозяць кола, што на санках;
3? Няма кантролю, n? у выпадку шын n? у выпадку, калі праслізгванне колы n? імітацыя самоблокирующегося дыферэнцыяла.
Я б у 3? ****llo есць, аднак, функцыі самоблокировки, але без нічога. Вы пу? рабіць?

marco_evolution
28-05-2014, 08:24

piazzarolo89
03-06-2014, 20:42
Прывітанне, міша, дзякуй за доўгачаканы адказ, душа-пія, я адказаў! У любым выпадку я не ведаю нават, што такое damos, мая "веды" чытання эбу спыняецца на выкарыстанне "крутоўны момант" на androind праз інтэрфейс bluetooth.. У любым выпадку будзе капіяваць інструкцыі, якая счытвае эбу ў step2 і ўставіць у step3 прыбраўшы лішняе і пакінуўшы толькі імітацыі самоблокирующегося.. на словах гэта здаецца простым, тыпу капіявання/ўстаўкі тэксту ў дакументах word гэта зрабіць, я не ведаю, з чаго пачаць... калі б я ведаў што-тое, ды.. дзякуй!

marco_evolution
03-06-2014, 21:57
У damos ? ўстаноўка для машыны, у прыватнасці, вы ? паказана, што ез напісаў байт у байт...