КПК

Перегляд Повної Версії : клонувати siemens simos pcr2.1

alien78
26-03-2014, 14:48
привіт всім я хотів задати це питання ? можете клонувати цей ecu siemens simos pcr2.1?
чому? я ? в'їзд автомобіля на сто ? підключені час назад, але я не ? була запечатана добре, і ви ? наповнена водою, я знайшов її використовували один і той же, але не s? як поступити навіть, чому? у kess змушує мене зробити backup, але я не знаю, що закон........... сара просто запис резервної копії старого ecu в новій??????

magi1984
26-03-2014, 19:24
ні, в мене була така ж проблема з клієнтом, після багатьох випробувань і мої колеги, ми повинні були купити новий ecu, дилерської та її кодування від них
на скромну суму в 1500 євро

alien78
26-03-2014, 19:30
спасибі magi1984 то я вантажу в дилерській.......

cattivik
22-05-2014, 19:36
sicui, що не може клонувати? матінка з клієнтами безпосередньо в дилерських тоді! я ? там ебу ці зроблені не знаю, хто рік тому затоплені, і, на жаль, не від іп? ознак життя.

racetronic84
25-05-2014, 16:09
Технічно клонувати просто перемістити E2p, і технічно ви прикріплені...але те, що s? у E2p відбувається у внутрішній частині, і ви повинні scollarla і відкрити його, dissaldarla і ви прикріплені...в іншому випадку kess v2 кожен раз, перш ніж розблокувати ебу дозволяє читання, для яких технічно можливо перепрограмувати ECU з vekkia читання та перезавантажити машину....але тести робити... =)

giuseppe1374
26-05-2014, 08:33
Технічно клонувати просто перемістити E2p, і технічно ви прикріплені...але те, що s? у E2p відбувається у внутрішній частині, і ви повинні scollarla і відкрити його, dissaldarla і ви прикріплені...в іншому випадку kess v2 кожен раз, перш ніж розблокувати ебу дозволяє читання, для яких технічно можливо перепрограмувати ECU з vekkia читання та перезавантажити машину....але тести робити... =)
навіть якщо кроки e2p машина не заводиться

racetronic84
26-05-2014, 08:44
То технічно вам не потрібно нічого, навіть порятунку, що f? у Kess V2...ммм, мені здається, дивно...а найближчим часом, якщо я можу отримати цю ПЛР і роблю 2 тіста, щоб зрозуміти, чи є ? можете scodificarne без неї багато ускладнень...