КПК

Перегляд Повної Версії : Помилка P2112 - Метелик з приводом, Браво 1.9 120cv

kekko
24-03-2014, 20:00
Добрий вечір,

Тепер я прошу вас поради, що робити, якщо ? довелося на когось.
Метелик з приводом, повинна бути замінена? Ви можете приступити до чищення?
Якщо я повинен поговорити з механіком, я приготував, без мене abbindolare з непотрібних витрат.
Спасибі за ваш час

kekko
24-03-2014, 20:03

michele30
24-03-2014, 21:10
Перше, що я спостерігав би, якщо у впускний трубопровід, де ? прикріплена метелик, не є забруднення клапана egr, що не робить роботу добре.
Потім ще одна річ, що ви можете побачити ? якщо випадково ? розташована електрична частина під, її, та, що в його рамках схеми не може бути повним олії ( якщо так кидали )
якщо замість цього ? все ок потрібно замінити

beppe.c
24-03-2014, 22:54
спробуйте очистити його і подивитися, якщо ви ricombare l помилка,я пропоную, щоб закрити egr ? причиною блокування дросельної заслінки.

kekko
25-03-2014, 19:02
Потім у порядку приступаю з чисткою труби aspirazione. у разі, якщо виникає помилка, ми приступимо до його заміни.
Ви знаєте, приведіть в рух рукоятку потужності квантування покупок, так і для очищення, що для заміни/заміни?
Крім того, я можу спробувати використовувати бензин або спеціальні добавки, або гроші даремно??

Grz для роз'яснення

michele30
25-03-2014, 21:30
я aditivi і дизельних двигунів спеціального їх не буду використовувати, тільки гроші на вітер.
можливо, я б ці чистки, або якщо ви знаєте когось, хто знає як працювати на ecu з вами, факти, видалити клапан egr і, можливо, зробити мод, навіть метелик не поставити ще руки, груди покладіть все нове.
я поміняв клапан метелик до Gpunto 1.9 і мені здається, що був відремонтований про 400 євро, але не prendelo, щоб добре чому? ? минув час, але варто багато.

booster
26-03-2014, 08:44
ви пробували, якщо він працює з multiecuscan?

F6 приводи

lnlet circ. throttle solenoid valve(flow modif.)

Ця функція працює заслінка управління потоком впускного колектора. Зверніть будь ласка увагу:
- Цокає від свого rel?
- Цокання клапана
- Належного функціонування клапана
- Зміни обертів двигуна і звук або зупинки двигуна (якщо випробування проводиться при працюючому двигуні)

kekko
26-03-2014, 12:00
Я намагаюся в тиждень... Що робити, якщо активна функція?? Робить тест, щоб перевірити правильність роботи?
Я двигун доступу або вимкнений?

booster
26-03-2014, 13:17
ви робите випробування
відкриває і закриває дросельну заслінку
від інструкцій multiecuscan говорить двигун включений і вимкнено
я завжди робив в двигуні,
тест..

kekko
30-03-2014, 11:13
Я провів тест ? все йшло добре... Що ви мені порадите робити? Qlc продукт для очищення впускного трубопроводу і клапана egr? Вартість операції, скільки може скласти?

dariuccio
30-03-2014, 12:40
але на дизель, що функція має дросельну заслінку з приводом,? ? можливо, що в діагнозі ви d? метелик, але винні в іншому місці

booster
30-03-2014, 19:59
командує правильним чином, і тім створює розрідження, що сприяє вхід відпрацьованих газів, що надходять від клапана egr

допомагає керувати температури горіння, необхідні для реалізації стратегії системи DPF;

уникайте стресів двигуна до його виключення,закривається повністю

Tinturia
03-04-2014, 20:40
командує правильним чином, і тім створює розрідження, що сприяє вхід відпрацьованих газів, що надходять від клапана egr

допомагає керувати температури горіння, необхідні для реалізації стратегії системи DPF;

уникайте стресів двигуна до його виключення,закривається повністю

Згоден в повному обсязі.
Ви пробували зробити примусової регенерації з допомогою іншого засобу діагностики?... тобі це тільки під час регенерації?... може бути ? помилка, викликана неправильним установка регенерації з примусовою...

Tinturia
03-04-2014, 20:45
Вибачте, я перечитав краще пост...я неправильно зрозумів... я думав, я ж роблю примусової регенерації.
Я вважаю, що зазначення дати, досі вони пі? що правильно.

Alessio93
03-04-2014, 23:20
дивіться kekko!!! я 2 дні е? я мав ostesso проблема з однієї і тієї ж машини я не використовував його aditivi і, на щастя, мені не довелося розібрати нічого !!!! для цього достатньо купити очищувач дросельної заслінки, що буде близько 15 євро зняти усмоктувальну трубу, що йде за межі дросельної заслінки і при включеному двигуні розпилення невеликої дози продукту ,в той час як бризки, ви повинні постукати в проводці акселератора так, що впускний ви очистіть добре ... видалити помилки зберігаються в ебу і подивитися, якщо повториться знову .

tezzero
05-04-2014, 14:40
Спробуйте добавки професійних..потім, якщо він працює за закриття egr..щоб зняти колектор і почистити його фізично займає багато часу..

danny677
05-04-2014, 15:10
на кілька самий двигун був дуже електронні плати управління, і навіть якщо відкрито було побачити в екю, як відкрита на 5%.
Відповідно на холостому ходу двигун не слина + 2000 обертів, і на вулиці йшов + і сильніше, якщо він буде стояти в муфту без прискорення.
Я вирішив висмикуванням вилки з розетки, блокуючи відкритий клапан і ліквідації dtc, тепер, принаймні, автомобіль йде як і має йти. Будучи близький до відставки, власник не хотів сказати гроші на pi? це необхідно, щоб тягнути вперед.

kekko
06-04-2014, 23:40
Привіт Алексій. C'? їх безліч у зверненні. Якої марки ви взяли? Був спрей?

Alessio93
09-04-2014, 18:36
бренд продукту було petro chemical використовує також fiat, як прибиральник