Перегляд Повної Версії : info півник v54
привіт всім, нещодавно я бачив у мережі поява півня v54 клон, хто-небудь пробував? у протоколах ? у тому числі fiat freemont з edc 17c49?
frantik3
25-03-2014, 17:35
щоб зробити, що ecu використовує протокол джип з 53 і той же протокол
але на інструкції, 53 говорить мені, що джип установці ecu edc17cp27 tc1796 - Internal Flash
frantik3
25-03-2014, 19:26
тільки що мій клієнт з 53 сказав використовувати протокол джип, все одно 54 повідомляє, що монтує edc17c79
зрозумів, просто повторіть клієнта, контроль esi точну версію ебу.
але згідно з t? варто купувати 54? ? хороший інструмент?
frantik3
25-03-2014, 20:41
зрозумів, просто повторіть клієнта, контроль esi точну версію ебу.
але згідно з t? варто купувати 54? ? хороший інструмент?
є деякі автомобілі, і багато протоколів на pi? але якщо і кілька автомобілів, які потрібно зробити в pi? не варто
велике спасибі за роз'яснення ви були дуже добрі:rolleyes:
я купив версія v54 ? хтось сказав мені, що ви могли встановити на windows 8, але я не міг, кого-то ? в апарат? ви можете це зробити?.
fuorigiri12000
09-04-2014, 15:20
Я хочу знати, якщо з 54, залишається проблема того, щоб встановити його на xp і привести дату 2013 року.
Дякую
Я хочу знати, якщо з 54, залишається проблема того, щоб встановити його на xp і привести дату 2013 року.
Дякую
як я розуміючи для v54 немає
fuorigiri12000
09-04-2014, 17:01
Привіт mafani, існує спосіб встановити V53, без необхідності привести дати у 2013 році?
Дякую
Привіт mafani, існує спосіб встановити V53, без необхідності привести дати у 2013 році?
Дякую
се ті, хто продає рішення для v53, щоб змусити його працювати без зміни дати, а також на vin7, (щоб уникнути непорозумінь-це не я)
blackwolf76
09-04-2014, 22:58
Все залежить від того, v54 ви говорите. У мене є версія eu працює без зміни дати на win64, просто запустити її в сумісності? xp з правами адміністратора. Софт в комплекті ? в кінці 2012 року те ж, що знаходиться на v53 китай.
наскільки я зрозумів, навколо форумах та іноземні v54 china буде v53, де оселилися сумісності? з новими я ЗНАЮ, і історії, дати.
пристрасть двигунів
10-04-2014, 11:12
Привіт, з подачі v54 вони частково вирішена і спрощеної установки, c? сценарій установки, щоб змусити його працювати на win 7, win 8 не працює навіть у режимі? для сумісності?. sw, які забезпечують v54 на v53 не працює, очевидно, зроблено в пошту, щоб продавати новий інструмент, має ті ж проблеми, v3 quality A, так сказати. Ще сьогодні ? бажано гарне v53 box з гладкою потрібні компоненти і пу? працювати і на win 7 32 і 64 біт.
Для тих, хто там працює дійсно багато, і особливо на нові автомобілі немає нічого краще, ніж оригінальний інструмент.
frantik3
12-04-2014, 09:40
Мій V54 спокійно працює з 7 32-і 64-спочатку працював з xp і 7 не було стабільним, потім три місяці f? продавець надіслав мені оновлення і тепер працює тихо, навіть на 7!!! І найближчим часом ? у тестуванні mander? оновлення 2014 року!!!!
blackwolf76
12-04-2014, 09:46
Але ви говорите оновлення драйверів або програмного забезпечення??
frantik3
12-04-2014, 10:07
Програмне забезпечення!!!!!
Я mand? sw самоустановлювальні в 400mb-й? чи ні!!!
пристрасть двигунів
12-04-2014, 11:42
Мій V54 спокійно працює з 7 32-і 64-спочатку працював з xp і 7 не було стабільним, потім три місяці f? продавець надіслав мені оновлення і тепер працює тихо, навіть на 7!!! І найближчим часом ? у тестуванні mander? оновлення 2014 року!!!!
Здрастуйте, ви перевірили, якщо у вас відміну від автомобілів, в+, в вашому v54, ніж v53?
Здрастуйте, ви перевірили, якщо у вас відміну від автомобілів, в+, в вашому v54, ніж v53?
цікаво, я теж, якщо можна зробити один файл txt зі списком драйверів, доступних для завантаження,
принаймні, список tricore....
blackwolf76
12-04-2014, 14:29
Дивно, разом з v54 мені дали папку soft не встановлювати... просто запустити exe-файл.
Errecinque
12-04-2014, 15:36
Враховуючи незліченні оголошення і ціни різні, цей півник ви можете? знати, від пі? експерти повинні перевірити, щоб отримати хороший продукт? Або всі рівні? Дякую
ducati83
12-04-2014, 16:30
я тестер? один короткий і відмінна якість.....вам з цим упоратися? знати.....
frantik3
12-04-2014, 19:16
наприклад, були реалізовані блоки в багажнику mitsubishi тип ебу обмін smart зроблено місяць тому!!!!
і навіть в tricore додані блоки керування типу freemont!!!!!
та інші блоки управління, які з 53 ви робите в boot і з 54 в послідовний я їх обох, і я кажу вам, що є відмінності
пристрасть двигунів
12-04-2014, 22:58
Привіт Frantik , питання було для мене кілька perplessit?, я не сумніваюся у вашій щирості? але не потрібно розміщувати документи, які потім можна також завантажити з офіційного сайту, tprot 08-10 ? у тому числі і в v53, можливо, ваш може бути 12/2012 замість 09/2012......
frantik3
13-04-2014, 00:10
Привіт Frantik , питання було для мене кілька perplessit?, я не сумніваюся у вашій щирості? але не потрібно розміщувати документи, які потім можна також завантажити з офіційного сайту, tprot 08-10 ? у тому числі і в v53, можливо, ваш може бути 12/2012 замість 09/2012......
Якщо ви мені скажіть як їх завантажити з офіційного сайту, зробити мені приємно й тому, що від їх завантажте в список, але не документи
однак, роблячи обмін на смарт і, дивлячись на update офіційний веб-сайт повинен бути оновлений до 04/13
пристрасть двигунів
13-04-2014, 20:47
frantik3
13-04-2014, 20:52
Екран кольору програмне забезпечення з eobd 2013 відрізняється від інших екранів, кольоровий
Привіт, я тобі відповів, чому? я бачила, що ти tool ori, і кілька моїх друзів tool ori-під час update оновлюються, також документи, в будь-якому випадку, якщо ваш exe файл ? 4,12 або 4,15 Мб ймовірно, що у вас є 12/2012 все, що на екрані sw не йде 2013....якщо ? так у вас є причина, Ви.....
інструменти спочатку я продав, тепер у мене інші інструменти, оригінальні, але не півень
пристрасть двигунів
13-04-2014, 20:56
Екран кольору програмне забезпечення з eobd 2013 відрізняється від інших екранів, coloriAllora ви праві, Вас, ви серед небагатьох мати цей інструмент, хто буде серед цих речей, звідки береться...:)
frantik3
13-04-2014, 21:51
я можу тільки сказати вам, що я взяв у києві (україна) особисто, через свого зятя, що і їх, коли я пішов, щоб знайти моїх батьків
ducati83
27-04-2014, 17:15
cio? ти у вікні програми, а не 2013?
Errecinque
10-05-2014, 22:57
Враховуючи те, що я новачок в цій області, і, що півнів досі ніколи раніше не бачив (я використовував тільки mpps), мені приходить prox тиждень один v54 (принаймні, cos? ? опис), і продавець сказав мені, що ? побудований у Португалії. Вам, виявляється, що справжнє походження?
І так як я взяв для того, щоб defappare один zafira cdti 150cv edc16c9 вас, що ви вже знаєте? цей інтерфейс, роблячи це тільки в послідовний або ви повинні зробити це в школі? (В цьому випадку доведеться? вчитися добре, але, як кажуть "c'? завжди в перший раз "
blackwolf76
11-05-2014, 00:29
Ті, послідовний ви пишете тільки й можна було використовувати також mpps. На школі ви можете зробити в bdm.
Errecinque
11-05-2014, 21:49
Ті, послідовний ви пишете тільки й можна було використовувати також mpps. На школі ви можете зробити в bdm.
Вибачте моє невігластво, але з galletto ви не можете працювати в школі?
blackwolf76
11-05-2014, 22:40
Півник в школі також працює в bdm і jtag, враховуючи, що якщо у вас повна версія ? оснащений всім необхідним для роботи, втрутившись у порт bdm ебу.
що ви думаєте про те ktag і v54-гал.
Errecinque
15-05-2014, 11:50
що ви думаєте про те ktag і v54-гал.
мені приходить prox тиждень один v54 (принаймні, cos? ? опис), і продавець сказав мені, що ? побудований у Португалії. Вам, виявляється, що справжнє походження?
Скільки ви платите?
Errecinque
18-05-2014, 10:52
Я не знаю, якщо регламент дозволяє говорити
тобі просто цікаво, щоб зрозуміти, якщо це може бути насправді рахунки-фактури європейської
Errecinque
19-05-2014, 20:39
тобі просто цікаво, щоб зрозуміти, якщо це може бути насправді рахунки-фактури європейської
Продавець мені повідомив, що ? партії сьогодні, як тільки мені спадає вам на місце p? фото. Дякую
ducati83
19-05-2014, 22:55
я взяв кілька, і я повинен сказати, що вони дійсно добре зроблені і йдуть великі...я не думаю, що зібрані в європі португалія італія.....так вони всі китайські....? досі я робив все працює....
тримайте нас в курсі....може бути, ми порівняємо їх, як тільки ви приїдете...
я не думаю, що зібрані в європі португалія італія.....так вони всі китайські....
Не ? cos?, повір мені. Змінюється якість? деякі речі, починаючи від компонентів.
ducati83
20-05-2014, 10:12
дивитися я їх відкритих і два, і я повинен сказати, що відмінностей крім обкладинки не маю уявлення.....очевидно, що іншим важливим відзнакою була ціна....і ви dir? з моїм я зробив edc17 kia в boot, що не було іншого.....тому в основному вони всі однакові....може бути, з'? від себе контролювати якість? швів, але компоненти всередині однакові....я бачу, якщо я можу показати фото.....мого можу зробити, португальська я повинен побачити, зустрітися...
пристрасть двигунів
20-05-2014, 13:42
Не ? cos?, повір мені. Змінюється якість? деякі речі, починаючи від компонентів.
Я згоден в повному обсязі, є інструмент абсолютно різних з пхд новий і компонентів навіть краще, ніж dell' орі. але вони не знаходять cos? легко. Може бути, Ducati83 бачив тільки клони, навіть якщо працюють, але низької якості
як він побачити, якщо клон-якість " - я ні, я бачив їх все ж
alfonsoh
21-05-2014, 23:51
я знаю, що є три якості, китаю, східної європи і португальська (також називається європейського походження.-ті якості, починаючи від нижчих до вищим у порядку
пристрасть двигунів
22-05-2014, 00:37
Часто ви відповідаєте на чутках і мало відповідають зі знанням інструменту, дізнатися, проекту, тип і якість? компонента, l' ручне складання або автоматична, в кінці перевірити всі...Навіть найкращий інструмент не може? вийти несправний....
Errecinque
22-05-2014, 08:01
ducati83
22-05-2014, 09:34
відповідаю в Росс і пристрасть двигуна ne, я бачив клонів, деякі точні копії оригіналів,працюю з орі я можу сказати, що клони, хоча і закриті в коробках краще або гірше, рахунок-фактура всередині не було ніякої різниці, якщо не в якість? зварних швів і досвід в складанні...
для якості? компоненти ок, там може стояти, але повірте мені, що ті, які працюють, і які представлені в будинку типу золотих або більше неякісні компоненти ті ж...ціна робить допомогу....часто їх продають без необхідних процедур установки і перезавантаження, і не йдуть ні в якому разі, але хто продає з урахуванням змін, дає продукт, який добре працює на будь-якому пк,але знову ж таки всі вони говорять на тій же мові, хоча я бачив, зібрати в італії..., але завжди з того ж матеріалу, азіатського походження,....
тепер, якщо ми хочемо сумніватися relais bosch не злетіли ще в тому сенсі, що з мого боку кажуть, що підшипники skf в італії оригінальні, ні, чому? час від часу в регіоні мають зайняті в помилкових....? якщо розмірковуючи, таким чином, не існує більше? взуття gucci або prada оригінал.......
пристрасть двигунів
22-05-2014, 11:09
Здрастуйте, звичайно, ви помітили, що tool ori і печаткою двокомпонентний і різних смол, компоненти, спокійно онлайн-покупки в спеціалізованих магазинах і з багатьох компонентів, виберіть допуски роботи та якість? так само, для друкованих плат на гори використовують те, азії та багатьох вони не злі, то c? хто закуповує друковані плати друковані в італії чи Єс і хорошої збірки, щоб потім закінчити на хорошій програмування мікросхеми ? світ, cos? широкий, що ? складно зрозуміти і сказати, всі рівні......
відповідаю в Росс і пристрасть двигуна ne, я бачив клонів, деякі точні копії оригіналів,працюю з орі я можу сказати, що клони, хоча і закриті в коробках краще або гірше, рахунок-фактура всередині не було ніякої різниці, якщо не в якість? зварних швів і досвід в складанні...
для якості? компоненти ок, там може стояти, але повірте мені, що ті, які працюють, і які представлені в будинку типу золотих або більше неякісні компоненти ті ж...ціна робить допомогу....часто їх продають без необхідних процедур установки і перезавантаження, і не йдуть ні в якому разі, але хто продає з урахуванням змін, дає продукт, який добре працює на будь-якому пк,але знову ж таки всі вони говорять на тій же мові, хоча я бачив, зібрати в італії..., але завжди з того ж матеріалу, азіатського походження,....
тепер, якщо ми хочемо сумніватися relais bosch не злетіли ще в тому сенсі, що з мого боку кажуть, що підшипники skf в італії оригінальні, ні, чому? час від часу в регіоні мають зайняті в помилкових....? якщо розмірковуючи, таким чином, не існує більше? взуття gucci або prada оригінал.......
Я не згоден і чому мої думки з питанням: як ніколи з моєї v48 європи я читав і писав у машині, що різні 48,50,51 і 53 не читав, чи посадили в письмовій формі? :)
giuseppe1374
26-05-2014, 08:36
Здрастуйте, звичайно, ви помітили, що tool ori і печаткою двокомпонентний і різних смол, компоненти, спокійно онлайн-покупки в спеціалізованих магазинах і з багатьох компонентів, виберіть допуски роботи та якість? так само, для друкованих плат на гори використовують те, азії та багатьох вони не злі, то c? хто закуповує друковані плати друковані в італії чи Єс і хорошої збірки, щоб потім закінчити на хорошій програмування мікросхеми ? світ, cos? широкий, що ? складно зрозуміти і сказати, всі рівні......
проблема ? прошивка micro...
я можу тільки сказати вам, що я взяв у києві (україна) особисто, через свого зятя, що і їх, коли я пішов, щоб знайти моїх батьків
Привіт а в лічку ви могли б мати контакт цього продавця?
ducati83
26-05-2014, 12:44
не пу?.....правила...а просто покладатися на кого-то серйозно, і ви побачите, що півень blockquote? великий....
marco_evolution
26-05-2014, 16:45
Я хочу, щоб ці гайки є ті, які ходять і більше,деякі факти, добре ви не можете? заперечувати, що омивали, як орі майже,а інші, які не йдуть ні на що і інші, які працюють на півдорозі?..я завжди ділюся, що для тих, хто купує, йде гладко, якщо знайти потрібну людину, яка розуміє і який, можливо, замінює його, якщо не йде.
пристрасть двигунів
26-05-2014, 19:24
marco_evolution
26-05-2014, 20:36
Привіт пристрастей рішення, яке ви, можливо, спираючись, щоб встановити micro-це засіб і зробити її гідною існує?
пристрасть двигунів
27-05-2014, 01:24
існує, але гра варта свічок??' я завжди кажу, ті, поле гладко, є одними з кращих.......
marco_evolution
27-05-2014, 07:29
Пристрасті двигун замість нового інструменту v54 джерел східних, що ви думаєте..у Вас є, щоб перевірити? До того ж навколо може працювати і на windows 7..Говорячи про мікро-процесор в це sar? змінено цього рядка і пу? бути порівнянна з тим, що в даний час працює більше року, - джерело в єс?
Errecinque
29-05-2014, 15:47
Тільки що приїхав (Я p? плутати....) я відправлю кілька фотографій, кілька рад
797979807981
Вибачте, я ? побіг відправляти... я вже говорив ....кілька порад, на що звернути увагу, щоб знати, якщо ? хороша версія? ? перший раз, коли я бачу 1, а потім-в даний момент не розумію кувалдою Тепер я сиджу під вчитися.
ducati83
29-05-2014, 16:25
перевірити ? найкращий спосіб, але, перш за все, встановіть легко?
пристрасть двигунів
29-05-2014, 16:47
Пристрасті двигун замість нового інструменту v54 джерел східних, що ви думаєте..у Вас є, щоб перевірити? До того ж навколо може працювати і на windows 7..Говорячи про мікро-процесор в це sar? змінено цього рядка і пу? бути порівнянна з тим, що в даний час працює більше року, - джерело в єс?
Привіт, ? інструмент для багатьох випадків гірше v53, що тоді різниця в тому, що кількість інструментів з підтримкою sw з scritp, все інструмент, який у положенні компонент U2 мають конденсатор із знищенням відкрийте і перевірте.
пристрасть двигунів
29-05-2014, 16:49
797979807981
Вибачте, я ? побіг відправляти... я вже говорив ....кілька порад, на що звернути увагу, щоб знати, якщо ? хороша версія? ? перший раз, коли я бачу 1, а потім-в даний момент не розумію кувалдою Тепер я сиджу під вчитися.
Здрастуйте, відкрийте інструмент і подивитися, якщо ви можете побачити компонент U2 і які?....
Errecinque
29-05-2014, 17:43
7982
Я відкрив ось фото...сподіваюся добре!!! Той факт, що блок живлення не було ? щось нормальне? Чи завжди ? в тому числі?
пристрасть двигунів
29-05-2014, 18:58
я дав погляд ? як я і думав відразу ж спробувати на edc15c7 kline, як компонент U2 має класичний конденсатор quality , бажаю тобі, що буде працювати, у мене є серйозні сумніви.
marco_evolution
29-05-2014, 19:19
Точні пристрасті, і я бачу, триває також у edc16c39 kline..
Errecinque
29-05-2014, 23:17
І b? я, напевно, зробив bell' покупка...гріх, чому? мені потрібно знайти блок живлення, чому? в упаковці не з'? як не є дуже докладні інструкції....насправді я запитую себе, якщо блок живлення служить тільки для роботи в школі (йде послідовний з живленням через USB?)
marco_evolution
29-05-2014, 23:26
тільки туристичне тобто bdm, jtag для завантаження tricore... решта не потрібно..Бажано блок живлення 12 v і струм >1 ампер
пристрасть двигунів
29-05-2014, 23:26
щоб працювати у школі потрібно ? один загальний блок живлення 12в 1 Ампер, що перебуваєте в магазинах легко
blackwolf76
29-05-2014, 23:29
У alimnetatore вам потрібно тільки для школи, я використовую 2-го та ладно, просто хорошого рахунку.
Про решту я сказав би спробувати і подивитися, як іде, не бути роздавленим, перш ніж використовувати його... іноді він навіть позитивні сюрпризи.
Я v48 китайський, який йде na краси і v54 eu, що не вселяє мені ніякої довіри. Другий варто мені тут пі? те, що ще не вдалося мені ні на однієї машини, тільки на деяких audi 15p, що я не можу йти, що? я з mpps...
пристрасть двигунів
29-05-2014, 23:37
У alimnetatore вам потрібно тільки для школи, я використовую 2-го та ладно, просто хорошого рахунку.
Про решту я сказав би спробувати і подивитися, як іде, не бути роздавленим, перш ніж використовувати його... іноді він навіть позитивні сюрпризи.
Errecinque
30-05-2014, 00:02
Спасибі, хлопці, тепер я сплю більше? спокійною...я просто повинні навчитися його використовувати. Вам з цим упоратися? знати, і ми ridisturber? для будь-яких роз'яснень. Спокійної ночі
Errecinque
30-05-2014, 08:35
Я встановив зараз тільки файл setup.exe що він скопіював всі файли, в тому числі різні інструкції, в папку c:FGtech. я підключив usb до інструменту і комп'ютера і запросив драйвери, які я взяв з папки fgtech новий драйвер. гортати? програма "eobd", як посилання, що опиняюся на робочому столі нічого не відбувається. Тепер моє питання ? це: інструкції передбачають також скопіювати папку update на робочому столі і зробити процедуру оновлення. Я вважаю, для? цей етап я не маю взяти його до уваги......правильно? Дату то я повинен представляти, зокрема? навіть якщо в оголошенні про продаж говорили, що не потрібно, поставити дату назад.
sportknight
30-05-2014, 08:48
якщо не з'єднайте пристрій, програму не входить,крім того, деякі інструменти, ви повинні спочатку підключити його до машини,після підключення до usb і після відкрити програму
в серійний тобі не потрібен блок живлення, чому? живиться від obd
Exelion1986
30-05-2014, 12:39
Я встановив зараз тільки файл setup.exe що він скопіював всі файли, в тому числі різні інструкції, в папку c:FGtech. я підключив usb до інструменту і комп'ютера і запросив драйвери, які я взяв з папки fgtech новий драйвер. гортати? програма "eobd", як посилання, що опиняюся на робочому столі нічого не відбувається. Тепер моє питання ? це: інструкції передбачають також скопіювати папку update на робочому столі і зробити процедуру оновлення. Я вважаю, для? цей етап я не маю взяти його до уваги......правильно? Дату то я повинен представляти, зокрема? навіть якщо в оголошенні про продаж говорили, що не потрібно, поставити дату назад.
але, що версія windows ви використовуєте?
Errecinque
30-05-2014, 20:35
Ок, я був в змозі відкрити програму з інструменту, підключеного до USB, я видалив все і перевстановив з датою на ПК, до 1 січня 2013 року, і тепер працює. Тепер питання ? кожен раз, що я використовую їх, я повинен спочатку повернути дату в цей день? Потім при відкритті програмного забезпечення повідомляє, що з'? оновлення важливо зробити. Очевидно, не я повинен зробити процедуру оновлення, як описано в інструкції, вірно?
Exelion1986
30-05-2014, 21:19
я, коли використовую викл антивірус і інтернет, підключити, звичайно, tool і з допомогою win 7 використовую свій launcher на мініатюрному, яка автоматично переміщається дата (хоча я, здається, не робить завжди)
оновлення, яке пропонується, не ? зробити
Errecinque
30-05-2014, 23:21
щоб працювати у школі потрібно ? один загальний блок живлення 12в 1 Ампер, що перебуваєте в магазинах легко
Потім пу? також colllegare джек і 2 клеми безпосередньо до батареї?
пристрасть двигунів
31-05-2014, 10:20
Привіт Errecinque, пропоную блок живлення стабілізований регульований, з часом ви зрозумієте, що ? необхідно ваше рішення, нехай її втратити, блок живлення нормальний 12v 1A вас кабелі з менш ніж 10 євро
Привіт, quindirileggendo обговорення між v53 і v54 зобов'язується придбати у кінцевому підсумку витрачають pelino di pi? але усунення багатьох рогне, що стосуються установки, яка пов'язана з v53. Як надійність? і довговічність, що ви думаєте? Я бачив де-v50, що в один прекрасний день комп'ютер не викупив-й? інтерфейс: практично помирав!!!
blackwolf76
01-06-2014, 11:58
На v48/51 вирішується досить легко, проблема - "смерть".
я дав погляд ? як я і думав відразу ж спробувати на edc15c7 kline, як компонент U2 має класичний конденсатор quality , бажаю тобі, що буде працювати, у мене є серйозні сумніви.
чому? до положення u2, що компонент повинен бути замість конденсатора, щоб бути добрим?
пристрасть двигунів
01-06-2014, 18:43
На v48/51 вирішується досить легко, проблема - "смерть".
я міг би дати деякі рекомендації про те, як він усуває або мені обговорення тут ? було дано рішення?Спасибі.
blackwolf76
02-06-2014, 00:28
Якщо ne ? говорили, в обговоренні кілька днів тому... Не пам'ятаю де, спробуйте пошукати.
я тралили навколо, але я не можу знайти мою справу ( мій ? 1 світлодіод). Sequalcuno нагадує обговорення мене пу? запропонувати? Дякую і вибачте за off topic. Я сподіваюся, що v54 не мати цих проблем!!!!!
blackwolf76
02-06-2014, 09:10
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?6479-errore-kernel32-non-si-apre-il-software&p=92845
дякую за пост, але те, що я, коли я вставляю в usb-роз'єм і їжі, в провіднику нічого не виявило!!! Немає помилки: нічого, зовсім немає.
marco_evolution
02-06-2014, 16:45
Пробував тільки на пк? і під якою операційною системою..В перший раз, коли я чую щось подібне..Не хотілося б, він згорів чіп ftdi :(
пристрасть двигунів
02-06-2014, 17:17
дякую за пост, але те, що я, коли я вставляю в гніздо usb і їжі, в диспетчері ресурсів не виявляє нічого!!! Немає помилки: нічого, зовсім немає.Те, що для разів.......інструмент повинен бути виявлений навіть без живлення на пристрої.......ніякі пристрої з точки ?
нічого, працює, і один день нічого не пі?: процеси переустановка драйверів і usbfix знаю їх всіх давно, але в цьому випадку комп'ютер не виявляє присутності inerfaccia, ні ? або інший, як якщо б ви спалили. ? друге, що мені пощастило побачити з такою ж проблемою ( на різних комп'ютерах, до речі)
пристрасть двигунів
03-06-2014, 10:14
спробує? але у мене є серйозні сумніви: чи мені ? сталося ще так само! Від того, що я зрозумів, може бути, стрибки процесор, який перетворює rs232 в usb!
Errecinque
04-06-2014, 00:35
Я пробував якийсь час назад, це мій v54, що я розумію, враховуючи попередні пости, не мати велике якість? (за словами продавця ? португальська) . У будь-якому випадку програма відкриває інструмент розпізнається, і я намагаюся читати в послідовний (я знаю, що повинно бути зроблено в bdm...) благословив zafira 150cv мого друга для defapparla. Підключити кабель послідовного порту до коня, і до obd і USB-кабелю до комп'ютера. Вибираю драйвер (edc16c9 або edc16c39? Це ? проблема, на діагностиці каже мені, c9, але цифри 0281014024 і 1037383479, здається, відповідати c39) я натискаю ecu дані і вони приходять саме ці цифри, або вибравши c9 або c39. Тепер з c9 перериває мене відразу ж читання, і каже мені, ecu неправильний, а з c39 він попереджає мене, що дивитеся? тільки одна з двох карт (і тут цікаво, що хоче сказати) . В d? ok d? ім'я файлу і ПК рослина відразу повинен зняти півник і батареї пк", щоб перезавантажити комп'ютер. Хто краще знає, півник мені пу? сказати, якщо ? є нормальна поведінка, коли справа доходить до ecu читається через послідовний порт? Або інструмент пу? у вас можуть бути проблеми? ДЯКУЮ
blackwolf76
04-06-2014, 00:44
Зазвичай, коли драйвер ? невірний не повинен piantarsi пк, погані повинен дати вам про помилку зв'язку.
Спробуйте запустити софт з правами адміністратора режимі? XP sp3 (кнопка справа на посилання) і подивитися, що відбувається. А якщо C9 півень закону у віртуальній, а якщо 16c39 повинен прочитати без проблем. А спробуйте на іншій машині, перш ніж зрадити його.
Errecinque
04-06-2014, 08:04
Зазвичай, коли драйвер ? невірний не повинен piantarsi пк, погані повинен дати вам про помилку зв'язку.
Спробуйте запустити софт з правами адміністратора режимі? XP sp3 (кнопка справа на посилання) і подивитися, що відбувається. А якщо C9 півень закону у віртуальній, а якщо 16c39 повинен прочитати без проблем. А спробуйте на іншій машині, перш ніж зрадити його.
Дякую....я єдиний адмін на ПК,я припускаю, що ви запускаєте gi? у режимі? адміністратор, а в мене xp sp3, як s.або.....я не розумію ваш рада, ви можете пояснити, краще x ласка, для здійснення його правильно? І потім, що значить закон у віртуальній? Вибачте, так, але я повинен дізнатися ще дуже багато. Дякую
marco_evolution
04-06-2014, 08:38
Я підтверджую, що ці цифри від вас розміщені ? edc16c39 читайте файл 2 мега..Спробуйте протоколу edc16c39 також інші марки/машини типу fiat-alfa..часу на читання близько 50 хв
blackwolf76
04-06-2014, 09:22
Не виходить нічого, що ви єдиний адміністратор комп'ютера. ? режим? виконання додаткових права на те, що вам потрібно, і ви запускаєте з допомогою кнопки праворуч.
marco_evolution
04-06-2014, 10:02
якщо sw частина не центрируют privileggi admin.
Errecinque
04-06-2014, 12:59
Дякую....я єдиний адмін на ПК,я припускаю, що ви запускаєте gi? у режимі? адміністратор, а в мене xp sp3, як s.або.....я не розумію ваш рада, ви можете пояснити, краще x ласка, для здійснення його правильно? І потім, що значить закон у віртуальній? Вибачте, так, але я повинен дізнатися ще дуже багато. Дякую
Я підтверджую, що ці цифри від вас розміщені ? edc16c39 читайте файл 2 мега..Спробуйте протоколу edc16c39 також інші марки/машини типу fiat-alfa..часу на читання близько 50 хв
S? у самому справі, якщо встановлений C9 говорить вам, що дивитеся? файл 1mega і з c39 2 мега, Але той факт, що sw буде попереджати, щоб останній варіант дивитеся? тільки одна з двох карт, що означає,....???? І ми рекомендуємо для повної програмування, щоб зробити читання в bdm
marco_evolution
04-06-2014, 13:22
використовує протокол типу alfa fiat edc16c39 будь-який автомобіль і дайте мені знати.
S? у самому справі, якщо встановлений C9 говорить вам, що дивитеся? файл 1mega і з c39 2 мега, Але той факт, що sw буде попереджати, щоб останній варіант дивитеся? тільки одна з двох карт, що означає,....???? І ми рекомендуємо для повної програмування, щоб зробити читання в bdm
тому що ця машина має всі карти, повторив два рази, і вона сита в послідовний ne читайте тільки частину, щоб зробити читання ви повинні прочитати її в bdm, як каже sw
ducati83
05-06-2014, 10:40
а ugoboss, це ви повинні зробити в bdm, на мене якийсь час ? відбулося, ніж упакувати його, може бути, саме з цієї причини, тому, щоб уникнути проблем, я пропоную відкрити і зробити повне читання", то ви можете також використовувати файл-ліжко в bdm flash для запису в послідовний порт, і ви можете бути впевнені, у разі, якщо блоки.....я знаю, що ебу знаходиться в одному місці дуже незручно, але я став би витрачати півгодини, щоб зробити всі....
Errecinque
08-06-2014, 01:12
Ок екю в питанні ? розібрали і відкриті, і, перш ніж підключати всі бачили, що ? мій перший раз в bdm, я не хочу ризикувати ecu. Отже, перш за все я прошу вас, чому? про керівництві користувача в файлах, встановлених в комплект поставки, ви говорите використовувати 12 майданчиках порту bdm, в той час як я бачив в інших інструкціях, що стосуються edc16c8 використовувати тільки в 10 і насправді телевізор з плоским екраном в комплекті, мені здається (зараз у мене під рукою )у них 10, а не 12. Так? Пологи, однак, від першої зліва, дивлячись на ecu з іншого боку-гребінь.
Ок екю в питанні ? розібрали і відкриті, і, перш ніж підключати всі бачили, що ? мій перший раз в bdm, я не хочу ризикувати ecu. Отже, перш за все я прошу вас, чому? про керівництві користувача в файлах, встановлених в комплект поставки, ви говорите використовувати 12 майданчиках порту bdm, в той час як я бачив в інших інструкціях, що стосуються edc16c8 використовувати тільки в 10 і насправді телевізор з плоским екраном в комплекті, мені здається (зараз у мене під рукою )у них 10, а не 12. Так? Пологи, однак, від першої зліва, дивлячись на ecu з іншого боку-гребінь.
ви частині, з тієї сторони їх, але залишків, або ви його schedino.
Errecinque
08-06-2014, 12:06
ви частині, з тієї сторони їх, але залишків, або ви його schedino.
це ? схема смол BDM дайте мені з V54.
8034
та це ? терморегулятори del galletto v54 (якщо хтось не може? скажіть мені, що означають різні написи робить користь для мене і думаю багатьох інших)
Наприклад, 2-gnd паралельний порт bdm ecu, де вони?
8035
blackwolf76
08-06-2014, 23:26
Для підключення півень в bdm з дімою і пов'язані schedini пружина (для bosch має 10-контактний), потрібно зв'язати починаючи з dx першого зображення, які ви поміщаєте в цей останній пост, враховуючи, що ви повинні поставити в intermezzo спеціальний адаптер живлення, який поставляється разом з галло, і schedino з голками назовні і роз'єм на внутрішній шаблон.
Errecinque
10-06-2014, 20:23
Для підключення півень в bdm з дімою і пов'язані schedini пружина (для bosch має 10-контактний), потрібно зв'язати починаючи з dx першого зображення, які ви поміщаєте в цей останній пост, враховуючи, що ви повинні поставити в intermezzo спеціальний адаптер живлення, який поставляється разом з галло, і schedino з голками назовні і роз'єм на внутрішній шаблон.
Але вибачте, якщо я schedino пружини, 10-контактний, 2 місця стрибають в положенні 2 майданчики вільні, вірно? Діма мені ще треба прийти, і якщо, як я думаю, голки ще зварити, як я думаю, я повинен переконатися, що вони збігаються тільки у відношенні ділянок, зазначених у фотографії?
blackwolf76
10-06-2014, 22:17
вам залишаються відключені pin-коду на sx frontae вас. то schedino, що ви приїдете, - 10 порад і блок управління 14 смол.
Errecinque
13-06-2014, 22:10
вам залишаються відключені pin-коду на sx frontae вас. то schedino, що ви приїдете, - 10 порад і блок управління 14 смол.
Але тільки, щоб не робити лайно, чому? в інструкції galletto вони бачать, що паяти пін газу на 12 ділянках, і вони нападають на адаптер bosch завжди, але вхід з боку bdm 12 pin, які стають 10 вихід на пір'ї відрізняється від того, що давали в готелі-10 з обох сторін ?
blackwolf76
14-06-2014, 00:15
Ви повинні запитати тих, хто його виробляє... процедура ? .
Errecinque
14-06-2014, 01:23
Після того, як стільки страждати, і з c..або вузький ? туди!!! Читання зрештою flash 2048 jb eeprom 8 кб. Тепер давайте спробуємо написати!!
На початку запису на повідомлення chk розрахована на запис ви хочете виправити це, я сказав йому, немає. Я зробив правильно?
blackwolf76
14-06-2014, 01:59
Якщо у вас змінений файл з м'яким, що робить обчислюється автоматично, типу titanium не потрібно це робити також обчислити al gallo, в іншому випадку слід це зробити. Я зазвичай роблю завжди розраховувати.
Errecinque
14-06-2014, 03:16
Якщо у вас змінений файл з м'яким, що робить обчислюється автоматично, типу titanium не потрібно це робити також обчислити al gallo, в іншому випадку слід це зробити. Я зазвичай роблю завжди розраховувати.
Тоді моя мета була defappare і я судимий за раз файл flash ліжко з півник. Тоді я написав безпосередньо завжди в bdm перший раз, сказавши, що не виправити chk і писати ? відхилена. Підозрювати, я переписав йому виправити chk і дав мені "помилка мікро" . На що я відкрито титан взяв оброблений файл з коли-то зробив розрахунок chk збережені файли mod і переписати в bdm, не сказати, півник виправити і завершив знову писати. Б? через якийсь час ми бачимо, якщо машини в сторону. PS : в кінці запису повідомлення "вимикати 10 сек знову включити запалювання і почекати 10 сек, перш ніж продовжити " що ? точні кроки, щоб слідувати, бачив, що, даючи ok я реф? зачекайте кілька секунд, а потім говорить вам, щоб новий "запалювання включене? " (які були вже? включений " дякую
blackwolf76
14-06-2014, 22:24
раз не розраховує cks, ви можете зробити півень, який раз fabsolo якщо написати на flash не працює файл повністю. після кожного запису варто почекати 10 секунд, щоб дати час на flash для зберігання нових даних, тут виключення і включення вл від дії програми
Errecinque
15-06-2014, 00:58
Я задоволений!!! Мій перший bdm ? пішов до досконалості, zafira ? ігри з першого удару!! Спасибі всім за цінні поради.
хлопці, хто-небудь ? так ласкаві, розмістити схему адаптера cmd для галло v54 ? дякую
Exelion1986
06-05-2015, 15:56
також, якщо ви postassi не могли, однак, бачити його з-за кількох повідомлень, які ви...
у будь-якому випадку ви маєте на увазі схему підключення?
дякую , але якщо можна відправити мені ***** я не знаю , якщо ви можете викласти l'***** ..?
ще раз спасибі
вирішена, ще раз спасибі exelion
Exelion1986
08-05-2015, 12:40
тепер, я думаю, ви повинні мати всі документи півня, в будь-якому випадку вам поясню, що ? просто
плоский кабель-й? довго йде, підключений між галло і адаптер в гніздо скажімо, вертикальний
кабель-й? тости з'єднайте між адаптером і schedini
якщо вам потрібно зробити з ecu bosch харчування від адаптера, підключивши його кабель, розташований навпроти тієї, роз'єм 6-pin в ряд,
у надії не бути OT, але півень v54 ? сумісна з win 7 64bit ?
пристрасть двигунів
20-06-2015, 12:42
Здрастуйте, не вірте цій версії tool ? найгірше, що вони коли-небудь prodotto..............
мій працює чудово! я взяв версію з комплектуючих покращився.
пристрасть двигунів
20-06-2015, 15:10
ваш ? як багато тих, з деяких модів компонентів, але ви дуже далеко, як і вартість? і affidabilit?............
blackwolf76
20-06-2015, 16:51
У v54 існує багато версій, не знаю, як ви сказати, що всі вони неякісні... я Сумніваюся, що ви їх коли випробувані всі. Він також удачі в цих справах, я v48 тих дешеві, яка ніколи не підводила мене sc
Очевидно, ви не можете стверджувати, хто знає, що, але, їй-богу, кілька автомобілів собі ви оплачували, для початку ? сподобалося абсолютно все! Перш ніж витрачати 3000 євро за один інструмент "схожі" ? обов'язковий крок, то завдяки інтернету ви поділитися інформацією про те, які автомобілі ви в змозі зробити, які блокують і ін зменшуючи тим більше ризики!
пристрасть двигунів
20-06-2015, 20:32
Для уточнення:
як ви називаєте v54 або інструмент 0386 або tool 001 ? завжди один і той же проект hw (ідентичний v53 але з fw різних, інструмент 0475 або v53 має fw краще всього, всіх інструментів, з урахуванням змін, необхідні для роботи hw в розмірі dell' орі завжди помилка в fw, крім v53. Про all' hw найкраще, що я бачив виходить від європейській країні з материнською платою золотом і компонентів до якості? також цей інструмент має fw 0386, на цьому hw повторити fw від 0475 (v53, як називають його в коло, зробіть мод на програмне забезпечення, щоб використовувати його без проблем, дати і вірусів, і працює на всіх операційних системах, тільки так ви будете мати інструмент з надійність? у розмірі оригіналу.....Blackwolf76 якщо я кажу що і навіщо? вони років, що studio.........
Ви навіть з v54
Дякую
Проблема дати ? вирішена давно....
кажуть, що він працює на win7 64 розрядних
не потрібно переміщати його наглядом
ви мій друг використовує на 7
Я я встановив на win 7 64bit
Я я встановив на win 7 64bit
Я встановив на win 7, хоча я не розумію, чому іноді його запуску, і я перемістити дату 31.12.2012, а іноді ні. Програмного забезпечення, я бачив, що працює. Fw, що написано на sw 0386
Я чув, що велика частина з китайські клони не працює в bdm, це правда?
Ваш v48 виключення чи ні?
Ніколи не пробував......я не довіряю.
у мене 48 і 53 і дуже добре працюють в bdm, і 53, також на jtag, намагався і намагався з декількох машин, але ви знаєте, що 54 це менш надійно.
Навіть мій v48, це добре, bdm
Насправді мій півень 2 версії 48, від різних пост прочитати на форумі, (від кольору і від внутрішніх компонентів) я бачив, що це була модель, яка, ймовірно, працює добре, але, знаючи, що вирує, які приносили проблеми, але я ніколи не пробував, вказавши, що інший друг, який був добре перевірений.
що ви говорите? який sw і краще встановити конуси на вкладення (fgtech galletto edited v1.0 + galletto win7)?.... або інший sw????
може бути, замінити 2 ls14 , кварц і два діоди zvn/zvp
Не випадково його використовували послідовний порт, без перехідника?? У разі, якщо власний порт bdm/jtag стрибати...
ніколи не використовується послідовний ... як і коли я спробував bdm , bdm, cmd і півень v48 ... читання і запис ... це v54 навіть id bdm ..., і poure компоненти друкованої плати вже хороші...
хтось може ідею рішення???
Привіт Blackwolf72 я помилково підключений півень в послідовний порт без перехідника, але я до сих пір не отримали, щоб спробувати його в bdm,ви говорите, що я зробив на шкоду безпеки? Чи є шанс, що мені так пощастило? Днів я повинен приїхати діма, щоб спробувати його в bdm.привіт спасибі
я знаю, що стрибати безпечно-це порт, jtag, і, ймовірно, разом з ним може працювати навіть не BDM.
Якщо б це було так, це можна виправити? Ви знаєте, які компоненти потрібно замінити?
Я не знаю системи, щоб відновити її, вибачте.