Перегляд Повної Версії : Зарядний пристрій
Вчора я намагався підключити ELM 327 bluetooth працює відмінно з Torque для android, а потім, бажаючи поекспериментувати, і підключіть його до ПК за допомогою різних програм типу scantool etc я підключив зарядний пристрій від 12v акумулятора двигун вимкнений, і я помітив, що в рамках відключається зарядний пристрій зробив між 0 і 6 amp поперемінно, cio? типу 2-3 секунд на 0 і 2-3 секунд на 6 і cos? далі. Не ? миха, що я можу пропустити щось, підключивши навіть, чому? я б тоді зробити читання в бд, коли я arriver? кабель mpps і я не хотів би підірвати акумулятор або ще гірше ебу. Машина ? Audi A4 2.0 TDI 2005 року, а зарядний пристрій я взяв у супермаркеті
fuorigiri12000
24-03-2014, 15:02
ви пробували з іншого автомобіля?
Ні, сьогодні ввечері може бути, я намагаюся, ви говорите, що може бути зарядний пристрій ? пішов?
dariuccio
24-03-2014, 18:05
якщо ? супермаркет може бути, з найтонших ниток...
якої марки
Matty23p
24-03-2014, 19:18
Але ви взяли типу invert або тільки заряд батареї для пк??
Тільки заряд батареї не invert Bosch battmax 6, 12v
Машиніст
24-03-2014, 23:55
Але ? зарядний пристрій, електронний або класичний? Чому? якщо ? електронний може бути, що або перевищують потужності (батарея занадто розряджена), а потім знімають, або і партії.
Ні ? зарядний пристрій classic, рубаємо голову того бичка, що порадите мені купити?
Хочу кинути їх підключити акумулятор, аналогічний (і заряду) паралельно тільки при rimappi? Щоб уникнути проблем через стрибок напруги!
Однак, якщо перша карта для перевірки наявності напруги не вище 12 в ви досить спокійно :)
Pi? що ще, я б для живлення ПК
рада завжди мати харчування комп'ютерів, особливо в письмовій формі...вимкніть антивірус....змінити налаштування економії енергії, так не відбувається sopenzione комп'ютера, мати батареї вище 12 в або її sottocarica....я так не мене ніколи не було проблем..
Для пк і живлення пк, не з'? проблема, від іншої акумуляторної батареї автомобіля паралельно підключити не у мене? напруга вимірюється за допомогою тестера при непрацюючому двигуні вже 12,38 вчора. ? акумулятор повинен бути вже? пару років я не хотів би ризикувати, щоб залишитися в braghe полотно просто, коли rimappo чому? удача і сліпий, але ти-ми прекрасно бачить...
Matty23p
25-03-2014, 12:54
Також залежить від типа ебу час читання і запису змінюються, потрібно зробити трохи досвіду ...типу програміст тому її відміну. .
ймовірно, ваше зарядний пристрій ? обмежено до 6 А. якщо акумулятор ? скачати й вимагає більше? може бути, він відривається, щоб не перевантажувати себе.
якщо ? cos? можливо, в інструкції є? написав.