Прагляд Поўнай Версіі : Зарадная прылада
Учора я спрабаваў падключыць ELM 327 bluetooth працуе выдатна з для android крутоўны момант, а затым, жадаючы паэксперыментаваць, і падключыце яго з ПК з дапамогай розных праграм тыпу scantool etc я падключыў зарадная прылада ад акумулятара 12v рухавік выключаны, і я заўважыў, што ў рамках адключаецца зарадная прылада зрабіў паміж 0 і 6 amp напераменку, cio? тыпу 2-3 секунд на 0 і 2-3 секунд на 6 і cos? далей. Не ? міха, што я магу прапусціць што-то, падлучыўшы нават, чаму? я б тады зрабіць чытанне ў бд, калі я ая arriver? кабель mpps і я не хацеў бы падарваць акумулятар або яшчэ горш эбу. Машына ? Audi A4 2.0 TDI 2005 года, а зарадная прылада я узяў у супермаркеце
fuorigiri12000
24-03-2014, 15:02
вы спрабавалі з іншага аўтамабіля?
Не, сення вечарам можа быць, я спрабую, вы кажаце, што можа быць зарадная прылада ? пайшоў?
dariuccio
24-03-2014, 18:05
калі ? супермаркет можа быць, з найтонкіх нітак...
якой маркі
Matty23p
24-03-2014, 19:18
Але вы ўзялі тыпу invert або толькі зарад батарэі для пк??
Толькі зарад батарэі не invert Bosch battmax 6, 12v
Машыніст
24-03-2014, 23:55
Але ? зарадная прылада, электронны або класічны? Чаму? калі ? электронны можа быць, што або перавышаюць магутнасці (батарэя занадта разраджана), а затым здымаюць, або і партыі.
Няма ? зарадная прылада classic, сячэм галаву цяляці, што параіце мне купіць?
Хачу кінуць іх, падключыць акумулятар, аналагічны (і зарада) паралельна толькі пры rimappi? У пазбяганне праблем з-за скачка напружання!
Аднак, калі першая карта для праверкі наяўнасці напругі вышэй 12 у вы досыць спакойна :)
Pi? што яшчэ, я б для харчавання ПК
савет заўседы мець харчаванне кампутараў, асабліва ў пісьмовай форме...адключыце антывірус....змяніць налады эканоміі энергіі, так не адбываецца sopenzione кампутара, мець батарэі вышэй 12 у або яе sottocarica....я так не мяне ніколі не было праблем..
Для пк і харчавання пк, не c'? праблема, ад іншай акумулятарнай батарэі аўтамабіля паралельна падключыць не ў мяне? напружанне вымяраецца з дапамогай тестеров пры непрацуючай рухавіку ўжо 12,38 ўчора. ? акумулятар павінен быць ужо? пару гадоў я не хацеў бы рызыкаваць, каб застацца ў braghe палатно проста, калі rimappo чаму? поспех і сляпы, але ты-мы выдатна бачыць...
Matty23p
25-03-2014, 12:54
Таксама залежыць ад тыпу эбу час чытання і запісу мяняюцца, трэба зрабіць трохі вопыту ...тыпу праграміст таму яе адрозненне. .
верагодна, ваша зарадная прылада ? абмежавана да 6 А калі акумулятар ? спампаваць і патрабуе больш? можа быць, ен адрываецца, каб не перагружаць сябе.
калі ? cos? магчыма, у інструкцыі есць? напісаў.