Перегляд Повної Версії : графинчика парів масла, це корисно, це працює?
dariuccio
23-03-2014, 18:25
? можливо, що через уловлювання парів масла двигун їсть масло? від того, що я бачив, і я також помітив, що
двигун ? більш яскраво і чуйний.
але, бачачи, що мені не слід тримати трубки в pensoloni мені було цікаво, якщо належить встановити графин, можливо, ручної роботи і, якщо дійсно вдається
для утримання мастила, уникаючи потрапляння їх у впускний
пристрасть двигунів
23-03-2014, 20:08
Привіт Dariuccio є сполучних масляних парів gi? готові недорогі і відмінно працюють.....
якщо двигун їсть масло від рекуперації парів означає, що c'? щось зіпсовані продукти.
нормально, не ? cos?.
якщо автомобіль спочатку не було, значить, що все в порядку не потрібно.
dariuccio
23-03-2014, 21:25
джерело c'? і як двигун ? 1.3 mjet і я думаю, зламані клапани в склянку, розташований за колекторів, коли я відключив шланг
парів був повністю заповнений маслом; крім того, коли я відключений, а також, як мінімум, працює краще, двигун і високі ? скажений.
але краще підключіть його, поставивши графинчик? вдається стримувати масло?
На audi a5 benz 2.0 TDI коли вони починають споживати багато масла в Audi йому замінюють клапан над кришкою sfiatto масло, сальник і оновлюють блок управління, а це знижує витрату масла, а потім щось впливає....? причина ? що двигун починає скидати більше? нормальний
dariuccio
23-03-2014, 22:54
знос, тим більше blow by від fasce. я не хотів би помилитися, але audi, bmw встановлюють навіть серійний фільтр, присвячений для утилізації, повернення парів
MultiBravo
23-03-2014, 23:43
Фільтр поміщають по мені, щоб не засмічувати колектори і трубопроводи всмоктування, ці фільтри? йдуть регулярно змінюються.
якщо ви не змінюються, і вони забиваються, повинні мати клапани, байпас, які посилають вентиляції прямого всмоктування і, якщо двигун
використовується на високих обертах, буквально засмоктує масло з двигуна.. звідси і високий витрата масла ненормально.
якщо в графинчик c'? багато нафти, означає, що c'? проблема в трубки назад в кубок.
переконайтеся, що трубка буде все добре ******.
іноді буває, що в зимовий сезон в morchie і конденсату, як правило, ostruirlo.
часто просто красива вітром або перехід з хвоща у всіх вентиляційні труби, які від двигуна йдуть на всмоктуванні.
MultiBravo
24-03-2014, 13:06
Звичайно, корисних завдань, об'єднаних в обмін фільтра в машинах dov'? є, ? матеріал для захисту від зносу і повинно бути змінено після певного пробігу
dariuccio
24-03-2014, 14:03
ок, але я хотів би знати, якщо ? корисно зберегти його підключити або видалити його, або поставити графин.
труба, яка повертається у чемпіонат у машині в питанні ? ****** я вже? перевірив, але той, не ? повернення в кубок, але "напору" парів
тобто депресія двигуна від те, що труба засмоктує так що якщо засмічений іншого роду проблеми
ви кажете, що коли ви відкриваєте канал двигуна, зміна шуму, і вона стає більше? налаштувати.
це означає, що гази з системи вентиляції картера двигуна не sfogano хорошого в бік всмоктування.
може бути, у вас якийсь шланг заткнуть
"Видалити все", покладіть piasta і вимкнути світло
dariuccio
24-03-2014, 16:53
або клапани в склянку маршрутів
dariuccio
24-03-2014, 17:29
якщо вихлопні гази не sfogano добре картерних також, від'єднати шланг б та ж проблема, якщо навіть не
ще акцентував, якщо б це був шланг засмічений вирішує тільки від'єднати шланг в монте-склянка
Matty23p
24-03-2014, 19:26
Зірви його поверніть тулуб дитини і ricolgilo вниз, я на моєму шляху, так lancia y
dariuccio
24-03-2014, 21:30
Метті, але якщо ви використовуєте графин, з якої причини ви стаккато всмоктування
увагу, що ці системи є незаконними.
за законом гази двигуна не повинні виходити в атмосферу.
якщо автомобіль ? був побудований cos?, і що користі, що c'? щоб змінити його?
Matty23p
25-03-2014, 12:50
cinqueturbo
25-03-2014, 14:14
увагу, що ці системи є незаконними.
за законом гази двигуна не повинні виходити в атмосферу.
якщо автомобіль ? був побудований cos?, і що користі, що c'? щоб змінити його?
Дорогий мій, тут кожен фальсифікації і проти закону, знаєте, правда?
s? не помиляюся, в останній раз, що я був змушений піти автомобілізації
термін, який вони використовували, був на хвилин був
"не поважав характеристики tecnichese виробника"...
потім зробіть два рахунки при натисканні на автомобіль, у якій його частині..
вогні вихлопу asseto приладової панелі інтер'єру кузова, гальма, електроніка і т. д. і т. п..
що б ви прикрасити або краще і за межами норми..
так що ж ви робите?
dariuccio
25-03-2014, 18:47
в я, і я sbatto!
так в Італії, незабаром ви не можете навіть дихати
Matty23p
25-03-2014, 19:08
Або правила і будьте уважні������
dariuccio
26-03-2014, 21:30
і як ви бути уважним, якщо відкрити капот, можеш зробити мені заклинання, я з правоохоронними органами, вони щирі: просто кажу, що я і зробив
чому? я обожнюю те, як буде-так і мені, я беру, але в більшості випадків працює
за кордоном є такі ж вказівки, що в італії.
не ? питання витрат, але і довести, що він працює у відповідності з правилами.
і не працює........
dariuccio
26-03-2014, 21:35
але якщо ви помістіть графин працює, і вам не потрібно дозволу, але я ношу на моєму прикладі:
фільтр конус, вихлопу, турбіни, плюс, ксенонові лампи, гальмівні диски............................................ .......
його знести одразу:):):):)
вас ніхто не demolir? автомобіль, але якщо ви знаходитесь поліцейський, ревний пу? змусити вас витратити гроші, щоб відновити його.
а якщо у вас є особливі техніки безпеки, як гальма або шини, що не відповідають вимогам, ви повинні зустрічі з вами не мати справу з гарантії..
Але проблема і завжди зняти тільки графин ??
Просто з-за того, що змінений блок управління ? якщо дії... (якщо, що не обмежує вас змінити відповідь акселератора, не втручатися будь-яким чином на CV :P )
Ви оригінал, але раз у контрольно-ви контролюєте карту, якщо естетики ви оригінал, а не ви за вигоду за 200kmh
Я думаю, що ви прикріплені
З мого боку працює легенда, що дорожня даній області працює з випробувальний mobile :D
cinqueturbo
28-03-2014, 21:47
З мого боку працює легенда, що дорожня даній області працює з випробувальний mobile :D
Я бачив на шосе, зона Ріміні-Риччионе..
Matty23p
29-03-2014, 21:31
dariuccio
29-03-2014, 22:24
але як ? великий я для тестування? поліція ходить з scania?
cinqueturbo
30-03-2014, 00:27
Euro cargo..
але дилер був одним з тих, меблі, закріпленому на землі..
коли вони зупинилися, для контролю віск Punto GT Turbo вище, готовий бути rullata
хлопці, в будь-якому випадку я кажу про 4-5 років тому..
Matty23p
31-03-2014, 12:41
Тут від мене massito ви контролюєте судимості, то бачать ідентичність dell автомобілі
Mizza навіть випробувальний mobile
але вибачте, якщо пари будуть всмоктується турбіною, не з-за того, як це було ******?
Ні, чому? саме від "пилососом" , прагнучи створення депресії, яка повинна бути на кришці штовхачів.
dariuccio
19-04-2014, 22:43
з якої причини ? важливо депресії в кришці клапанів? по мені ? ще корисно в картері
кришки, штовхачі та підстава з'єднані між собою і з точки зору тиску газів і тій же середовищі.
Ах, ось тоді фільтр буде добре?
Графин діє як фільтр ..насправді після певної кількості км, коли буде очищена виходить дуже багато слизу, що без графина отрута, введений у впускний
Ок та інші важливі зміни x, на користь двигуна
але як ви робите ці заяви...!!!!!!!!!!!!
І тоді чому? всі біжать видалити fap і каталізатор заглушити egr все інше?
я можу бути згоден з вами, для egr fap, але каталізатор він ніколи не зробив нікому нічого поганого, всі карти заздалегідь, що фан-частина навколишнього середовища, форсунки, лямбда-зонди, що ви погано зробили двигуни?
Деякі mappatori змінюють аванси, щоб споживати менше автомобіль, чому? логіки ECU ? споживати більше? забруднюють менше.... І для каталізатора я можу вам сказати, що при видаленні каталізатора і попереднього каталізатора турбіна тримає-й? холодна і живе pi? довго
Деякі mappatori змінюють аванси, щоб споживати менше автомобіль, чому? логіки ECU ? споживати більше? забруднюють менше.... І для каталізатора я можу вам сказати, що при видаленні каталізатора і попереднього каталізатора турбіна тримає-й? холодна і живе pi? довго
хороший відповідь, на ці теми я згоден.
я радий, що я не просто думаю я так :)
Підтверджую, що ці містифікації, щоб зменшити забруднення навколишнього середовища служать лише вбити двигун, коли щось виходить з ладу. До мінімуму несправності (підсос повітря, якийсь датчик, датчик витрати повітря), майже завжди в кінцевому підсумку засмічення fap і повітрозабірник від каші рециркуляції ог. Якщо не вирішені відразу , ці збої в кінцевому підсумку вбити мотор.
Щодо парів масла.... я використав, щоб трохи raccoglifumi, і він працював добре . Потім мені один механік, він кинув вниз, що "не треба". ... тепер я, ймовірно, інтеркулер повний масла, тому що машина не йде...
? один дуже досвідчений ваш друг XD....
Що ви можете зробити.... Мені дуже з механіки, які працюють в автомайстернях.... вони не розуміють, труби. Хороші вони, в свою.
Не знаю, ремонтувати нічого, тільки міняються частини..... і якщо не azzeccano причину відмови вам зраджують половина авто.. :)
Мені після пекіна? скутера,... у мене Не було часу його полагодити, і я зробив помилку його від механічного.... Величезний рахунок
x щастя, є механічні і механічні
Останнє оновлення на пригоди з моїм механічний довіри ... :)
Тоді, я demontato труба глушника, я припаяти на новий шланг і я він зібрав. В процесі висмикнула 2 трубки вакуум, і я повернувся додому без турбіни равлик... .... На наступний день я доступна тільки.
Перевірив ntercooler і було ******... Нічого, масло. я знаю, що моя вина, тому що машина не ходив. .... я досвідчені активації додаткових карт, які обмежують fumosita в залежності від температури двигуна.... і термостат, була витік, тому, не скоро, ніколи на повну потужність.