Перегляд Повної Версії : Велика Проблема C2 VTR Siemens SID 806
Машиніст
22-03-2014, 22:18
Привіт всім. На жаль, сьогодні у мене була велика проблема на цій машині. Днів тому я прочитав в boot mode цей ecu без будь-яких проблем. Сьогодні я змінив файл виправлена chk-файли і записуються в файл БД. З самого цюй? все добре писати ? відхилена.
Я намагаюся зробити стартера, машина тому стартера, але не заводиться.
Я також спробував переписати файл ori від boot mode. Запис йде добре, але машина не хоче знати, починаючи. :mad:
Я читав, що навколо цих ecu замінюють на шматки кожен раз, коли ви повертаєте ключ, і якщо ? як я думаю, в цей момент ви повинні бути disiallineate речі.
guidotacco
23-03-2014, 09:08
спробуйте зробити scodifica часткової
Машиніст
23-03-2014, 09:46
З, що програмне забезпечення ви порадите мені зробити? :confused:
guidotacco
23-03-2014, 10:16
meucci!або postala, що ви resetto rolling code
guidotacco
23-03-2014, 10:18
я забув,пошта, файл-ліжко в boot-орі від flash 29f400
cinqueturbo
23-03-2014, 10:22
З, що інструмент, до оперував?
це ж тут не були, драйвер для файлу?
Пошти файли орі і мод..
особливо, файл-ліжко в boot...
Машиніст
23-03-2014, 11:16
Я читав, і написано з Галло-V53, так і від завантаження, що від БД (в Письмовій формі) без будь-яких проблем.
Я намагався зробити scodifica rolling code разів, а також cos? не йде!
по-моєму, тобі слід написати лорі і спробувати зробити вирівнювання cn діагноз, присвячений.
якщо все вдається, то обчислити можливість того, що і в грі, коли ви дали boot.
SandroMarciano
23-03-2014, 11:31
я ? сталося зі мною, щоб вирішити я обумовлено citroen, де, ймовірно, йому зробили якісь оновлення
Машиніст
23-03-2014, 11:58
7437
cinqueturbo
23-03-2014, 12:02
Я читав, і написано з Галло-V53, так і від завантаження, що від БД (в Письмовій формі) без будь-яких проблем.
Я намагався зробити scodifica rolling code разів, а також cos? не йде!
Тоді головна проблема, і на cecksum..
чому? навіть winols визнає..
по-моєму,
1) або riprovi писати файл Орі Boot
2) чи знайти файл Орі з cecksum ОК або спробувати розрахувати свій файл
3) або спробуйте написати dissaldando в AM29F400 і пишу з програмістом,
4) спробуйте з Lexia або звернутися до Citroen..
5) звернутися в службу online-форум..
cinqueturbo
23-03-2014, 12:05
Додайте його у Човен і дайте мені знати..
Машиніст
23-03-2014, 12:10
Спробуйте написати в грі з boot mode я вже? намагався, але не йде.
Коли я писав мод файл: 7439, машина, принаймні, робив стартер, але не працював мотоцикл.
Потім я переписав його ori, БД і прийшов до 100%, а потім півень написав (ла) err_CHK неможливо перевірити (чи щось подібне).
Машиніст
23-03-2014, 12:11
Додайте його у Човен і дайте мені знати..
Ок, я відразу ж і даю відповідь! Спасибі всім за підтримку!!! :)
Машиніст
23-03-2014, 13:47
cinqueturbo
23-03-2014, 14:18
Ви помітили, що файл був іммо Rolling Code Reset,
так і повинно бути, як я думаю.. проблема cecksum..
тепер се можна зробити кілька спроб, в іншому випадку я не знаю, що сказати..
спробуйте цей файл..
Машиніст
23-03-2014, 14:49
Пробував, але нічого... :(
cinqueturbo
23-03-2014, 15:00
Тоді головна проблема, і на cecksum..
чому? навіть winols визнає..
по-моєму,
1) або riprovi писати файл Орі Boot
2) чи знайти файл Орі з cecksum ОК або спробувати розрахувати свій файл
3) або спробуйте написати dissaldando в AM29F400 і пишу з програмістом,
4) спробуйте з Lexia або звернутися до Citroen..
5) звернутися в службу online-форум..
Пробував, але нічого... :(
Зробіть квест один доказ, тоді дійсно не знаю, як вам допомогти, може бути, скористайтеся одним з рад вище..
видів s? не хочете відправитися в Citroen зверніться до онлайн-службі дізнаються допомоги, безумовно, краще
cinqueturbo
23-03-2014, 15:07
Я забув, що з'єднує ECU, а потім включіть в картину кілька хвилин, а потім знову вимкнути протягом 3-4 хвилин, і тільки тепер приведи в рух..
я сподіваюся, вирішуйте..
Машиніст
23-03-2014, 15:30
Намагався, але нічого не робити. Я ціную в будь-якому випадку ваша допомога, спасибі. Я намагаюся просити допомоги на форумі. :(
Машиніст
23-03-2014, 16:18
Я зробила тест. Я написав в режим завантаження файл-орі, а потім я перечитав відразу після і порівняно conil файл орі, що я читав раніше, коли все ще працювало і різні. Починаються рівні, то в якийсь момент, як те, що написав, все йде в нуль майже в кінці карти. Як ніколи ця річ? Додаю 2 файлу, cos? ви розумієте, що краще...
Спочатку (коли працював): https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?269-C2&p=85925&viewfull=1#post85925
Оригінал Написав і перечитав в Boot: 7443 :confused:
legendaryslave
23-03-2014, 17:57
Я зробила тест. Я написав в режим завантаження файл-орі, а потім я перечитав відразу після і порівняно conil файл орі, що я читав раніше, коли все ще працювало і різні. Починаються рівні, то в якийсь момент, як те, що написав, все йде в нуль майже в кінці карти. Як ніколи ця річ? Додаю 2 файлу, cos? ви розумієте, що краще...
Спочатку (коли працював): https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?269-C2&p=85925&viewfull=1#post85925
Оригінал Написав і перечитав в Boot: 7443 :confused:
я точки з репетицій, зроблені змінює інструмент
Машиніст
23-03-2014, 18:26
Машиніст
23-03-2014, 22:46
SandroMarciano
24-03-2014, 08:36
ви, також, я пробував всі системи, щоб видалити динамічний код, але ніхто не працював... ваша проблема ? відбувається від того, що ви переписали файл, який не був іп? те, що машина чекав... потрібно було прочитати файл ще раз, після спроби піти в рух не вдалося, і відновити вихідний... те, що, на жаль, rolling code, будь-яка спроба запалювання перевірити код, коли ви робите запуск двигуна і його зміна залежно від алгоритму... якщо ви не можете знайти те, що ви чекаєте не знімати двигун... моя rel? pi? я не можу просто... в кінці кінців ми здалися, і я поклявся не робити більше? siemens протягом тривалого часу...
Машиніст
24-03-2014, 23:36
Тоді, я зробив ще який-небудь тест в цей вечір, перш ніж здатися зовсім!!! Я впертий!!! Я переписав мій орі і нічого не робити. Потім я відновив файл орі мережі з того ж HW і SW, і що ви думаєте?? І воскрес!!! Не можу в це повірити...
Дякую всім за допомогу і за терпіння. Ви не можете собі уявити задоволення, відчуваю машина далеко. Це для мене ? пристрасть\роботу, і навіть якщо іноді є такі моменти, "ні", коли всі rifunziona ? дійсно ситна!!
У будь-якому випадку, так як деякий час я не хочу більше? побачити ці Siemens...
Тоді, я зробив ще який-небудь тест в цей вечір, перш ніж здатися зовсім!!! Я впертий!!! Я переписав мій орі і нічого не робити. Потім я відновив файл орі мережі з того ж HW і SW, і що ви думаєте?? І воскрес!!! Не можу в це повірити...
Дякую всім за допомогу і за терпіння. Ви не можете собі уявити задоволення, відчуваю машина далеко. Це для мене ? пристрасть\роботу, і навіть якщо іноді є такі моменти, "ні", коли всі rifunziona ? дійсно ситна!!
У будь-якому випадку, так як деякий час я не хочу більше? побачити ці Siemens...
ви contrrollato відмінності між двома файлами, межа ящиків, що ми дивимося на них, щоб побачити проблему там, де'.
legendaryslave
25-03-2014, 14:08
Швидше за все, помилкові читання файлу ori спочатку
SandroMarciano
25-03-2014, 17:00
радий за тебе, хоча в моєму випадку це не спрацювало, це спроба, яка, звичайно, також я зробив...
Машиніст
30-03-2014, 19:38
ви contrrollato відмінності між двома файлами, межа ящиків, що ми дивимося на них, щоб побачити проблему там, де'.
Порівнюючи їх з ват, що ви можете? знайти початок цієї дискусії, ви бачите, що починаються рівні, і в якийсь момент те, ліжко від мене, все йде до нуля, в той час як це продовжує бути криві, а потім повертаються, щоб бути рівними. До речі, частина, яка не вистачає ? частину, де є карти важливі. Також з цієї причини, я думаю, що ecm я не визнавала, драйвер.
Порівнюючи їх з ват, що ви можете? знайти початок цієї дискусії, ви бачите, що починаються рівні, і в якийсь момент те, ліжко від мене, все йде до нуля, в той час як це продовжує бути криві, а потім повертаються, щоб бути рівними. До речі, частина, яка не вистачає ? частину, де є карти важливі. Також з цієї причини, я думаю, що ecm я не визнавала, драйвер.
я rileggerei карту в блок управління, і якщо вона дорівнює те, що ви написали, не працює інтернет, то і андрій далі із змінами.
sportknight
31-03-2014, 15:10
однак на цей раз варіант з динамічним кодом...
бачили, ми я хотів би знати, rolling code,але змінюється навіть тоді, коли включаємо і spegnamo харчування під час читання/запису до boot, коли просить вимкнути живлення?
Машиніст
31-03-2014, 22:32
однак на цей раз варіант з динамічним кодом...
бачили, ми я хотів би знати, rolling code,але змінюється навіть тоді, коли включаємо і spegnamo харчування під час читання/запису до boot, коли просить вимкнути живлення?
Те, що я cheidevo я.
Вибачте моє невігластво, але якщо він має rollincode, як зробив ділити з файл-орі, що не було, зрозуміло, читав цю ecu, і, звичайно, код, написаний в останній раз, не було б правильно для цього?
я пропускаю щось. :rolleyes:
sportknight
31-03-2014, 23:23
таємниця... :D
sportknight
14-05-2014, 22:17
ніхто не може svelarci таємниця rolling code?
Машиніст
15-05-2014, 12:40
SandroMarciano
16-05-2014, 10:34
з мого досвіду щодо обох, ecu+bsi, насправді, коли ви впливати на систему рекомендують встановлювати в групу ecu-bsi повний і в поєднанні.
Машиніст
16-05-2014, 20:53