КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Вялікая Праблема C2 VTR Siemens SID 806

Машыніст
22-03-2014, 22:18
Прывітанне ўсім. На жаль, сення ў мяне была вялікая праблема на гэтай машыне. Дзен таму я прачытаў у boot mode гэты ecu без якіх-небудзь праблем. Сення я змяніў файл выпраўленая chk-файлы і запісваюцца ў файл, БД. З самага цюй? усе добра пісаць ? адхіленая.

Я спрабую зрабіць стартара, машына таму стартара, але не заводзіцца.

Я таксама паспрабаваў перапісаць файл ori ад boot mode. Запіс ідзе добра, але машына не хоча ведаць, пачынаючы. :mad:

Я чытаў, што вакол гэтых ecu перезаписывают на кавалкі кожны раз, калі вы паварочваеце ключ, і калі ? як я думаю, у гэты момант вы павінны быць disiallineate рэчы.

guidotacco
23-03-2014, 09:08
паспрабуйце зрабіць scodifica частковай

Машыніст
23-03-2014, 09:46
З, што праграмнае забеспячэнне вы параіце мне зрабіць? :confused:

guidotacco
23-03-2014, 10:16
meucci!ці postala, што вы resetto rolling code

guidotacco
23-03-2014, 10:18
я забыўся,пошта, файл-ложак у boot-крычы ад flash 29f400

cinqueturbo
23-03-2014, 10:22
З, што прылада, да аперыраваў?
гэта ж тут не былі, драйвер для файла?
Пошты файлы на врі і на мод..
асабліва, файл-ложак у boot...

Машыніст
23-03-2014, 11:16

Я чытаў, і напісана з Гала-V53, так і ад загрузкі, што ад БД (у Пісьмовай форме) без якіх-небудзь праблем.

Я спрабаваў зрабіць scodifica rolling code з раз, а таксама cos? не ідзе!

jolidj
23-03-2014, 11:25
па-мойму, табе варта напісаць лоры і паспрабаваць зрабіць выраўноўванне cn дыягназ, прысвечаны.
калі ўсе атрымоўваецца, то вылічыць магчымасць таго, што і ў гульні, калі вы далі boot.

SandroMarciano
23-03-2014, 11:31
я ? здарылася са мной, каб вырашыць я абумоўлена citroen, дзе, верагодна, яму зрабілі якія-небудзь абнаўлення

Машыніст
23-03-2014, 11:58

7437

cinqueturbo
23-03-2014, 12:02

Я чытаў, і напісана з Гала-V53, так і ад загрузкі, што ад БД (у Пісьмовай форме) без якіх-небудзь праблем.

Я спрабаваў зрабіць scodifica rolling code з раз, а таксама cos? не ідзе!

Тады галоўная праблема, і на cecksum..
чаму? нават winols прызнае..
па-мойму,
1) або riprovi пісаць файл Врі ў Boot
2) або знайсці файл Врі з cecksum ОК або паспрабаваць разлічыць свой файл
3) ці паспрабуйце напісаць dissaldando ў AM29F400 і пішу з праграмістам,
4) паспрабуйце з Lexia або звярнуцца да Citroen..
5) звярнуцца ў службу online-форум..

cinqueturbo
23-03-2014, 12:05
Дадайце гэты файл Boot і дайце мне ведаць..

Машыніст
23-03-2014, 12:10
Паспрабуйце напісаць у врі з boot mode я ўжо? спрабаваў, але не ідзе.

Калі я пісаў мод файл: 7439, машына, па меншай меры, рабіў стартар, але не працаваў матацыкл.

Потым я перапісаў яго ori, БД і прыйшоў да 100%, а затым певень напісаў (ла) err_CHK немагчыма праверыць (ці нешта падобнае).

Машыніст
23-03-2014, 12:11
Дадайце гэты файл Boot і дайце мне ведаць..

Ок, я адразу ж і даю адказ! Дзякуй усім, хлопцы, за падтрымку!!! :)

Машыніст
23-03-2014, 13:47

cinqueturbo
23-03-2014, 14:18

Вы заўважылі, што файл быў иммо Rolling Code Reset,
так і павінна быць, як я думаю.. праблема cecksum..
цяпер вось можна зрабіць некалькі спроб, у адваротным выпадку я не ведаю, што сказаць..
паспрабуйце гэты файл..

Машыніст
23-03-2014, 14:49
Спрабаваў, але нічога... :(

cinqueturbo
23-03-2014, 15:00
Тады галоўная праблема, і на cecksum..
чаму? нават winols прызнае..
па-мойму,
1) або riprovi пісаць файл Врі ў Boot
2) або знайсці файл Врі з cecksum ОК або паспрабаваць разлічыць свой файл
3) ці паспрабуйце напісаць dissaldando ў AM29F400 і пішу з праграмістам,
4) паспрабуйце з Lexia або звярнуцца да Citroen..
5) звярнуцца ў службу online-форум..

Спрабаваў, але нічога... :(

Зрабіце квэст адзін доказ, тады сапраўды не ведаю, як вам дапамагчы, можа быць, скарыстайцеся адным з саветаў вышэй..

відаў s? не хочаце адправіцца ў Citroen звярніцеся да онлайн-службе даведаюцца дапамогі, безумоўна, лепш

cinqueturbo
23-03-2014, 15:07
Я забыўся, што злучае ECU, а затым уключыце ў карціну некалькі хвілін, а затым зноў выключыць на працягу 3-4 хвілін, і толькі цяпер прывядзі ў рух..
я спадзяюся, вырашайце..

Машыніст
23-03-2014, 15:30
Спрабаваў, але нічога не рабіць. Я цаню ў любым выпадку ваша дапамога, дзякуй. Я спрабую папрасіць дапамогі на форуме. :(

Машыніст
23-03-2014, 16:18
Я зрабіла тэст. Я напісаў у рэжым загрузкі файл крычы, а потым я перачытаў адразу пасля і па параўнанні conil файл крычы, што я чытаў раней, калі ўсе яшчэ працавала і розныя. Пачынаюцца роўныя, то ў якой-то момант, як тое, што напісаў, усе ідзе ў нуль амаль у канцы карты. Як ніколі гэтая рэч? Прыкладаю 2 файла, cos? вы разумееце, што лепш...

Першапачаткова (калі працаваў): https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?269-C2&p=85925&viewfull=1#post85925

Арыгінал Напісаў і перачытаў у Boot: 7443 :confused:

legendaryslave
23-03-2014, 17:57
Я зрабіла тэст. Я напісаў у рэжым загрузкі файл крычы, а потым я перачытаў адразу пасля і па параўнанні conil файл крычы, што я чытаў раней, калі ўсе яшчэ працавала і розныя. Пачынаюцца роўныя, то ў якой-то момант, як тое, што напісаў, усе ідзе ў нуль амаль у канцы карты. Як ніколі гэтая рэч? Прыкладаю 2 файла, cos? вы разумееце, што лепш...

Першапачаткова (калі працаваў): https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?269-C2&p=85925&viewfull=1#post85925

Арыгінал Напісаў і перачытаў у Boot: 7443 :confused:

я пункту з рэпетыцый, зробленыя мяняе інструмент

Машыніст
23-03-2014, 18:26

Машыніст
23-03-2014, 22:46

SandroMarciano
24-03-2014, 08:36
вы, таксама, я спрабаваў ўсе сістэмы, каб выдаліць дынамічны код, але ніхто не працаваў... ваша праблема ? адбываецца ад таго, што вы перапісалі файл, які не быў іп? тое, што машына чакаў... трэба было прачытаць файл яшчэ раз, пасля спробы пайсці ў рух не ўдалося, і аднавіць арыгінальны... тое, што, на жаль, rolling code, любая спроба запальвання праверыць код, калі вы робіце запуск рухавіка і яго змяненне ў залежнасці ад алгарытму... калі вы не можаце знайсці тое, што вы чакаеце не здымаць рухавік... у мая rel? pi? я не магу проста... у рэшце рэшт мы здаліся, і я пакляўся не рабіць больш? siemens на працягу доўгага часу...

Машыніст
24-03-2014, 23:36
Тады, я зрабіў яшчэ які-небудзь тэст у гэты вечар, перш чым здацца зусім!!! Я ўпарты!!! Я перапісаў мой врі і нічога не рабіць. Затым я аднавіў файл врі ў сеткі з таго ж HW і SW, і што вы думаеце?? І ўваскрос!!! Не магу ў гэта паверыць...

Дзякуй усім за дапамогу і за цярпенне. Вы не можаце сабе ўявіць задавальненне, адчуваю машына далека. Гэта для мяне ? запал\працу, і нават калі часам есць такія моманты, "няма", калі ўсе rifunziona ? сапраўды сытная!!

У любым выпадку, так як некаторы час я не хачу больш? убачыць гэтыя Siemens...

ugoboss
25-03-2014, 07:28
Тады, я зрабіў яшчэ які-небудзь тэст у гэты вечар, перш чым здацца зусім!!! Я ўпарты!!! Я перапісаў мой врі і нічога не рабіць. Затым я аднавіў файл врі ў сеткі з таго ж HW і SW, і што вы думаеце?? І ўваскрос!!! Не магу ў гэта паверыць...

Дзякуй усім за дапамогу і за цярпенне. Вы не можаце сабе ўявіць задавальненне, адчуваю машына далека. Гэта для мяне ? запал\працу, і нават калі часам есць такія моманты, "няма", калі ўсе rifunziona ? сапраўды сытная!!

У любым выпадку, так як некаторы час я не хачу больш? убачыць гэтыя Siemens...

вы contrrollato адрозненні паміж двума файламі, мяжа скрынь, што мы глядзім на іх, каб убачыць праблему там, дзе'.

legendaryslave
25-03-2014, 14:08
Хутчэй за ўсе, памылковыя чытання файла першапачаткова ori

SandroMarciano
25-03-2014, 17:00
рады за цябе, хоць у маім выпадку гэта не спрацавала, гэта спроба, якая, вядома, таксама я зрабіў...

Машыніст
30-03-2014, 19:38
вы contrrollato адрозненні паміж двума файламі, мяжа скрынь, што мы глядзім на іх, каб убачыць праблему там, дзе'.

Параўноўваючы іх з ват, што вы можаце? знайсці пачатак гэтай дыскусіі, вы бачыце, што пачынаюцца роўныя, і ў якой-то момант тое, ложак ад мяне, усе ідзе да нуля, у той час як гэта працягвае быць крывыя, а затым вяртаюцца, каб быць роўнымі. Дарэчы, частка, якая не хапае ? частка, дзе есць карты важныя. Таксама па гэтай прычыне, я думаю, што ecm я не прызнавала, драйвер.

ugoboss
31-03-2014, 07:10

Параўноўваючы іх з ват, што вы можаце? знайсці пачатак гэтай дыскусіі, вы бачыце, што пачынаюцца роўныя, і ў якой-то момант тое, ложак ад мяне, усе ідзе да нуля, у той час як гэта працягвае быць крывыя, а затым вяртаюцца, каб быць роўнымі. Дарэчы, частка, якая не хапае ? частка, дзе есць карты важныя. Таксама па гэтай прычыне, я думаю, што ecm я не прызнавала, драйвер.

я rileggerei карту ў блок кіравання, і калі яна роўная тое, што вы напісалі, не працуе інтэрнэт, то і андрэй далей з зменамі.

sportknight
31-03-2014, 15:10
аднак на гэты раз варыянт з дынамічным кодам...

бачылі, мы я хацеў бы ведаць, rolling code,але мяняецца нават тады, калі ўключаем і spegnamo харчавання падчас чытання/запісу ў boot, калі просіць выключыць харчаванне?

Машыніст
31-03-2014, 22:32
аднак на гэты раз варыянт з дынамічным кодам...

бачылі, мы я хацеў бы ведаць, rolling code,але мяняецца нават тады, калі ўключаем і spegnamo харчавання падчас чытання/запісу ў boot, калі просіць выключыць харчаванне?

Тое, што я cheidevo я.

Прабачце мае невуцтва, але калі ен мае rollincode, як зрабіў дзяліць файл з-крычы, ці што, не было, зразумела, чытаў гэтую ecu, і, вядома, код, напісаны ў апошні раз, не было б і правільна для гэтага?

я прапускаю што-то. :rolleyes:

sportknight
31-03-2014, 23:23
таямніца... :D

sportknight
14-05-2014, 22:17
ніхто не можа svelarci таямніца rolling code?

Машыніст
15-05-2014, 12:40

SandroMarciano
16-05-2014, 10:34

з майго досведу адносна абодвух, ecu+bsi, на самай справе, калі вы ўплываць на сістэму рэкамендуюць усталеўваць у групу ecu-bsi поўны і ў спалучэнні.

Машыніст
16-05-2014, 20:53