КПК

Перегляд Повної Версії : seat leon 1m

hftdelta
22-03-2014, 20:12
Привіт я хотів би отримати інформацію, щоб змінити seat leon 1m 150 л. с. На додаток до ебу ви знаєте, що збирається чіпати?
Ви знаєте, що турбіну можна встановити і в разі чого авто? Різні зміни? Дякую

yannsaba
22-03-2014, 22:15
Turbine, який можна встановити на цей двигун є лавина. Класичні garrett 2056-2256 для того, щоб, наприклад, потім, залежно від результатів, які ви хочете отримати ? від доступного бюджету. Відділ передачі в перегляді, звичайно, особливо для зчеплення.

angelolsp
23-03-2014, 01:54
Карту розряд 63 зчеплення спортивна і красива 2260vk і весело...тоді вас буде обмежена форсунок, але вже коней ne вихід, як ви хочете

Зак
31-05-2014, 11:41
я хотів би зазначити, що після обробки на цій машині, якщо ви хочете почувати себе комфортно, ви повинні замінити зчеплення/маховика

манро
31-05-2014, 12:20
залежить від того, що ви хочете отримати, тому що c'? розпещені вибором....
якщо ви хочете вичавити все з вашого двигуна я настійно рекомендую манометр turbo і термопари egt, як Бог велить..
потім всі акції і тільки intervenedo в електронному вигляді зі строком 34-35? тнвд ви близько 220-240 л.....
у цьому випадку turbo ori крім того, що ризик поломки(вам, звісно ж, 2 бари і більше пік прискорення) обмежує продуктивність через гайки вихлопних газів, який не залишає стікати досить вихлопних газів,так що, вам egt дуже високі..
залишаючись з досить складі ви навколо 200cv в 1,8-1,9 прес-turbo...
якщо ви вирішите втрутитися, механічно, я б порекомендував вам хороший трубчастий колектор з gtb1756vk a4-a6 2.7 v6 tdi або bv50 dell audi q7 3.0 v6 tdi,очі, що деякі з цих підключать gtb2260vk, що, згідно з м? та p? занадто великий для 8 клапанів так як з повною boost навколо вас 3000 оборотів в хвилину, тоді відповідайте до iniettrori bosio 763 race або firad 1043+,осі, вали dbilas середнього,повного розряду і ви хотіли б бачити "розтягнути" двигун "високий", v? ще що добре...очікували побачити всі ці робіт не менш 300cv....
ovvisamente, як уже сказав вам, ви повинні встановити маховик і муфта відповідні...

Backgroop
31-05-2014, 13:24
залежить від того, що ви хочете отримати, тому що c'? розпещені вибором....
якщо ви хочете вичавити все з вашого двигуна я настійно рекомендую манометр turbo і термопари egt, як Бог велить..
потім всі акції і тільки intervenedo в електронному вигляді зі строком 34-35? тнвд ви близько 220-240 л.....
у цьому випадку turbo ori крім того, що ризик поломки(вам, звісно ж, 2 бари і більше пік прискорення) обмежує продуктивність через гайки вихлопних газів, який не залишає стікати досить вихлопних газів,так що, вам egt дуже високі..
залишаючись з досить складі ви навколо 200cv в 1,8-1,9 прес-turbo...
якщо ви вирішите втрутитися, механічно, я б порекомендував вам хороший трубчастий колектор з gtb1756vk a4-a6 2.7 v6 tdi або bv50 dell audi q7 3.0 v6 tdi,очі, що деякі з цих підключать gtb2260vk, що, згідно з м? та p? занадто великий для 8 клапанів так як з повною boost навколо вас 3000 оборотів в хвилину, тоді відповідайте до iniettrori bosio 763 race або firad 1043+,осі, вали dbilas середнього,повного розряду і ви хотіли б бачити "розтягнути" двигун "високий", v? ще що добре...очікували побачити всі ці робіт не менш 300cv....
ovvisamente, як уже сказав вам, ви повинні встановити маховик і муфта відповідні...

Встановивши з'явився походження audi q7 3.0 настійно рекомендуємо, якщо двигун має км, міняти втулки, і ущільнення, голова з пі? міцний і трохи більше? високий, щоб знизити стиснення і не пошкодити поршні..

манро
31-05-2014, 14:40
Встановивши з'явився походження audi q7 3.0 настійно рекомендуємо, якщо двигун має км, міняти втулки, і ущільнення, голова з пі? міцний і трохи більше? високий, щоб знизити стиснення і не пошкодити поршні..
якщо двигун має так багато миль ви інакше не з'? вам це потрібно зокрема для прокладки головки більш густий,якщо ж ви хочете знизити злегка RC геометричний(що не рекомендую, тому що quasti двигуни перетравлюють тиску turbo страшні і зниження RC геометричного ви f? до спотворюють циклу згоряння)і бажано збільшити p? миску на голову поршня і копати трохи більше задирам для клапанів, особливо, якщо ви монтуєте осі, вали з підняттям значне.... рада не опускається нижче 17,5 макс 17:1 RC геометричний для авто "щодо доріг" варто проблеми стартера і fumosita холодний голубуватий і тому, що в будь-якому разі, якщо ви вирішили встановити кулачок газорозподілу з різними RC фактичного калу в зв'язку з затримкою закриття клапана, всмоктуючий і якщо скласти "відрахування" все, починаючи RC двигун risult? бути багато "виряченими" знизу....
максимум на те, щоб тримати під контролем температуру головки поршня ? рекомендується встановити масляний радіатор, а теплообмінник вода/масло серії....

Зак
31-05-2014, 20:16
Привіт я хотів би отримати інформацію, щоб змінити seat leon 1m 150 л. с. На додаток до ебу ви знаєте, що збирається чіпати?
Ви знаєте, що турбіну можна встановити і в разі чого авто? Різні зміни? Дякую

у будь-якому випадку,все залежить від того, скільки грошей ви хочете витратити, скільки коней ви хочете....