Прагляд Поўнай Версіі : seat leon 1m
hftdelta
22-03-2014, 20:12
Прывітанне я хацеў бы атрымаць інфармацыю, каб змяніць seat leon 1m 150 л. с. У дадатак да эбу вы ведаеце, што збіраецца чапаць?
Вы ведаеце, што турбіну можна ўсталяваць і ў выпадку чаго аўто? Розныя змены? Дзякуй
yannsaba
22-03-2014, 22:15
Turbine, які можна ўсталяваць на гэты рухавік есць лавіна. Класічныя garrett 2056-2256 для таго, каб, напрыклад, затым у залежнасці ад вынікаў, якія вы хочаце атрымаць ? ад даступнага бюджэту. Аддзел перадачы ў пераглядзе, вядома, асабліва для счаплення.
angelolsp
23-03-2014, 01:54
Карту разрад 63 счаплення спартыўная і прыгожая 2260vk і весела...тады вас будзе абмежавана фарсунак, але ўжо коней ne выхад, як вы хочаце
я хацеў бы адзначыць, што пасля апрацоўкі на гэтай машыне, калі вы хочаце адчуваць сябе камфортна, вы павінны замяніць счаплення/махавіка
залежыць ад таго, што вы хочаце атрымаць, таму што c'? распешчаны выбарам....
калі вы хочаце выціснуць усе з вашага рухавіка я настойліва рэкамендую манометр turbo і тэрмапары egt, як Бог загадвае..
затым усе акцыі і толькі intervenedo ў электронным выглядзе з тэрмінам 34-35? тнвд вы каля 220-240 л.....
у гэтым выпадку turbo ori акрамя таго, што рызыка паломкі(вам, вядома ж, 2 бара і больш пік паскарэння) абмяжоўвае прадукцыйнасць з-за гайкі выхлапных газаў, які не пакідае сцякаць дастаткова выхлапных газаў,так што, вам egt вельмі высокія..
застаючыся з даволі складзе вы вакол 200cv ў 1,8-1,9 прэс-turbo...
калі вы вырашылі ўмяшацца, механічна, я б парэкамендаваў вам добры трубчасты калектар з gtb1756vk a4-a6 2.7 v6 tdi або bv50 dell audi q7 3.0 v6 tdi,вочы, што некаторыя з гэтых падключаць gtb2260vk, што, згодна з м? і p? занадта вялікі для 8 клапанаў так як з поўнай boost вакол вас 3000 абаротаў у хвіліну, тады адпаведныя да iniettrori bosio 763 race або firad 1043+,восі, валы dbilas сярэдняга,поўнага разраду і вы хацелі б бачыць "расцягнуць" рухавік "высокі", v? яшчэ што добра...чакалі ўбачыць усе гэтыя работ не менш 300cv....
ovvisamente, як ужо вам сказаў, вы павінны ўсталяваць махавік і муфта адпаведныя...
Backgroop
31-05-2014, 13:24
залежыць ад таго, што вы хочаце атрымаць, таму што c'? распешчаны выбарам....
калі вы хочаце выціснуць усе з вашага рухавіка я настойліва рэкамендую манометр turbo і тэрмапары egt, як Бог загадвае..
затым усе акцыі і толькі intervenedo ў электронным выглядзе з тэрмінам 34-35? тнвд вы каля 220-240 л.....
у гэтым выпадку turbo ori акрамя таго, што рызыка паломкі(вам, вядома ж, 2 бара і больш пік паскарэння) абмяжоўвае прадукцыйнасць з-за гайкі выхлапных газаў, які не пакідае сцякаць дастаткова выхлапных газаў,так што, вам egt вельмі высокія..
застаючыся з даволі складзе вы вакол 200cv ў 1,8-1,9 прэс-turbo...
калі вы вырашылі ўмяшацца, механічна, я б парэкамендаваў вам добры трубчасты калектар з gtb1756vk a4-a6 2.7 v6 tdi або bv50 dell audi q7 3.0 v6 tdi,вочы, што некаторыя з гэтых падключаць gtb2260vk, што, згодна з м? і p? занадта вялікі для 8 клапанаў так як з поўнай boost вакол вас 3000 абаротаў у хвіліну, тады адпаведныя да iniettrori bosio 763 race або firad 1043+,восі, валы dbilas сярэдняга,поўнага разраду і вы хацелі б бачыць "расцягнуць" рухавік "высокі", v? яшчэ што добра...чакалі ўбачыць усе гэтыя работ не менш 300cv....
ovvisamente, як ужо вам сказаў, вы павінны ўсталяваць махавік і муфта адпаведныя...
Усталяваўшы з'явіўся паходжанні audi q7 3.0 настойліва рэкамендуем, калі рухавік мае км, мяняць ўтулкі, і ўшчыльненне, галава з пі? трывалы і крыху больш? высокі, каб знізіць сціск і не пашкодзіць поршні..
Усталяваўшы з'явіўся паходжанні audi q7 3.0 настойліва рэкамендуем, калі рухавік мае км, мяняць ўтулкі, і ўшчыльненне, галава з пі? трывалы і крыху больш? высокі, каб знізіць сціск і не пашкодзіць поршні..
калі рухавік мае так шмат міль вы ў адваротным выпадку не c'? вам гэта трэба, у прыватнасці, для пракладкі галоўкі больш густой,калі ж вы хочаце панізіць злегку RC геаметрычны(што не рэкамендую, таму што quasti рухавікі пераварваюць ціску turbo страшныя і зніжэнне RC геаметрычнага вы f? да скажаюць цыклу згарання)і пажадана павялічыць p? міску на галаву поршня і капаць трохі больш задирам для клапанаў, асабліва, калі вы монтируете восі, валы з ўзняццем значнае.... савет не апускаецца ніжэй 17,5 макс 17:1 RC геаметрычны для аўто "адносна дарог" варта праблемы стартара і fumosita блакітнаваты халодны і таму, што ў любым выпадку, калі вы вырашылі ўсталяваць кулачок газаразмеркавання з рознымі RC фактычнага кала ў сувязі з затрымкай закрыцця клапана, всасывать і калі скласці "вылікі" ўсе, пачынаючы RC рухавік risult? быць шмат "вытарашчанымі" знізу....
максімум на тое, каб трымаць пад кантролем тэмпературу галоўкі поршня ? рэкамендуецца ўсталяваць алейны радыятар, цеплаабменнік вада/алей серыі....
Прывітанне я хацеў бы атрымаць інфармацыю, каб змяніць seat leon 1m 150 л. с. У дадатак да эбу вы ведаеце, што збіраецца чапаць?
Вы ведаеце, што турбіну можна ўсталяваць і ў выпадку чаго аўто? Розныя змены? Дзякуй
у любым выпадку,усе залежыць ад таго, колькі грошай вы жадаеце выдаткаваць, колькі коней вы хочаце....