Перегляд Повної Версії : scodifica marelli iaw 5af
Бачив, що не я один інтерфейс для scodifica, мені було цікаво, якщо можна було scodifcare ці ecu типу 59F - 5af від серійних, хто-небудь знає, дати мені деяку інформацію.
дякую
Я пробував з моїм galletto v53, але я не від ебу ... Мені довелося купити специфічний інтерфейс, який включав 16f 8f 18f і з тим, що я підприємець? що добре
Бачив, що не я один інтерфейс для scodifica, мені було цікаво, якщо можна було scodifcare ці ecu типу 59F - 5af від серійних, хто-небудь знає, дати мені деяку інформацію.
дякую
якщо не woi прийняти спеціальний інтерфейс також можна використовувати piasini в boot, але набагато швидше і зневажливо інтерфейс для
і що ви порадите мені, як інтерфейс?
і що ви порадите мені, як інтерфейс?
по-моєму, спеціальний інтерфейс ? більш зручно, якщо через деякий час ви ripaghi в invesmento, мене в майстерні часто і з задоволенням, мені зручно, якщо це потрібно зробити тільки один не погоджується взяти її, оцінює вашу ситуацію
привіт, якщо я не пам'ятаю, погано вийшло з півень v48 читати, звичайно
Я kess v1 я хотів би знати, якщо це можна було прочитати ecu серійний scodificarla, чому? видно, що в даний час kess v1 ? трохи застарілий, я повинен вирішити, якщо перейти на інструмент найостанніші або взяти цей інтерфейс. якщо scodifica я також послідовний бачив, що не всі дні, щоб scodifche, я б вважав за краще витратити більше читач eprom ці гроші. ви мені порадите?