Перегляд Повної Версії : marelli cdc або abrites
michele30
21-03-2014, 13:48
Хто мені може дати пораду на ці два інструменти ?
в чому? найкращий той, або те, чим менше проблем і робить все те, що він говорить?
Не знаю marelli cdc, але я знаю, fvdi abrites деякі марки, дуже корисний інструмент як для scodifiche,що діагноз, який для ретуші км, ви говорите?
michele30
21-03-2014, 21:26
це я кажу про те, використовуєте випадково?
як вона йде, робить те, що кажуть, або частково?
я шукаю для групи fiat , знає навіть, як може прийти інструмент ?^
S? я використовую його, і ? диво, дуже повний, як інструмент, я l я знайшов на 450 час тому для Fiat, то, можливо, ціни змінилися, але я настійно рекомендую, навіть для професійного використання.
Прошу вибачення, але ви говорите клон Abrites або оригінал ?
навколо x на форумах я бачив багато суперечливих думок на клон типу, який робить приблизно 40% того, що говорить..
Я не читав всі обговорення, я кажу клон, але мені мій продавець впевненість, що він ніколи не неправильний хід, мій клон працює добре, я навіть витягли lancia y нова, що після повені l електрика він перетворився на монстра з тіла і блоки управління і блоки обрані навмання. Він, на відміну від інших інструментів ? вдалося перебудувати все, scodificare і запустити.
michele30
21-03-2014, 21:45
я читав подібні речі, дай нам яку-небудь інформацію,
З допомогою меню ? можете робити все, ви вибираєте автомобіль, і він виходить всі блоки управління,,? дуже зрозумілий і простий. У мене є багато хитрих, але це ? найкращий, з функцією іммо off, наприклад, за дві хвилини у вас є scodifica зроблено без проблем.
michele30
13-04-2014, 09:35
Ті, хто мене знає, кажуть, ціна цього інструменту?
я зробив швидкий пошук на ****** і я бачив, що ? один strumentino нічого поганого? наприклад, я бачив також, що для кожної марки або групи автомобілі або майже(vag,psa,etc) c'? версія abrites....
але якщо один хоче той інструмент, який робить все сам, парк, циркулюючої???можна було б їх мати?
за ціну я бачив на сайті 760 євро.....але чесно кажучи не знаю, якщо в грі чи ні...і, насамперед, riallacciandomi на запитання, для яких марок автомобілів....
voglioimparare
14-04-2014, 13:04
мій колега використовує,оригінал parlo. варто fucilata..ми говоримо про 7-8 тис. євро........то й правда, що охоплює пристойний парк автомобілів...
ducati83
22-04-2014, 11:45
я, перевертаючи, щоб зрозуміти відмінності між клоном і оригіналом, хтось сказав мені, що деякі функції все назад, тільки якщо підключений до інтернету....там виявляється?
навіть якщо це й так? він, я думаю, розгорнув клон, або зрозуміти, які функції онлайн...щоб оцінити, то, якщо приймати його чи ні...а також клонів, щоб весь парк авто є у продажу варто fucilata....мені зробили пропозицію 4500€...маючи на увазі, що повний оригінал мені зняли 17000€....напевно з цим впоратися? неможливо в цей момент...
ніхто документації читати цей інструмент?
alexracing
26-04-2014, 18:24
я знаю продавця оригінальної продукції,гарі,дуже надійний, як інструмент, я даю вам інфо
ducati83
27-04-2014, 17:22
у вас випадково контактів....у мене мій клієнт зацікавлений, але не знаходимо нічого навколо.
якщо можна поштою, може бути інформація про фірму....
дякую
alexracing
28-04-2014, 11:40
ці контакти
################
msport (exil77grande)
28-04-2014, 18:20
у вас випадково контактів....у мене мій клієнт зацікавлений, але не знаходимо нічого навколо.
якщо можна поштою, може бути інформація про фірму....
дякую
як ви знаєте, правила забороняють це ви з нами зовсім небагато, так що я змушений вжити заходів, бан на 3 дні.
msport (exil77grande)
28-04-2014, 18:22
ці контакти
################
алекс, ви могли б бути більш уважним, слідуючи нашим правилам, в іншому випадку я повинен вжити заходів.
alexracing
30-04-2014, 07:10
повідомлення отримав,не відбудеться".
alexracing
02-05-2014, 11:32
привіт ducati83 якщо ви хочете info мені можна звернутися, коли ви хочете,я знаходитесь на веб-сторінки на facebook також skype
ducati83
02-05-2014, 12:05
ні, залиште його в спокої, що тут розуміють, і я не хотів би пройти неправильно....звичайно, у них свої правила, і ми повинні дотримуватися....буде дуже сильно@? фірма, яка виробляє інструмент оригінальний тільки.....
я зробив швидкий пошук на ****** і я бачив, що ? один strumentino нічого поганого? наприклад, я бачив також, що для кожної марки або групи автомобілі або майже(vag,psa,etc) c'? версія abrites....
але якщо один хоче той інструмент, який робить все сам, парк, циркулюючої???можна було б їх мати?
з 4.500 євро-версія full для всього парку автомобілів оборотного оновлено до останньої версії.
ducati83
02-05-2014, 17:06
хлопці, може бути, як для модераторів, не дуже ясно, мене цікавить, чи є інформація для оригінальний, не клон...
за офіційною версією, з повним набором різних інтерфейсів і кабелів становить близько 30 тисяч євро, але я кажу про повну конфігурації, в якій є все ( кодування, ключі ,панелі,іммо, активації і відключення компонентів двигуна ,калібрування,діагностика ,flash..... ви також кава":) я не знаю, якщо ви можете розміщувати...... я їх прайс-лист в руках
ducati83
02-05-2014, 23:32
так, але я не думаю, що є інтерфейси, які роблять одні і ті ж речі......якщо взяти ще один, щоб зробити immo dash eeprom....і т. д. і т. п...
msport (exil77grande)
03-05-2014, 12:51
пост витер,особисті речі і є наша ***** де, якщо reputiamo слід, ми відповідаємо в іншому випадку-ні що стосується прайс-листів інших компаній, ми не будемо тут наводити.
прошу вибачення,:( в будь-якому випадку, я віддаю перевагу abrites на мареллі ,я думаю, що більш повне, як інструмент
michele30
24-05-2014, 08:14
Ті, хто мене де-info використання ?
Чому? якщо я роблю scodifica я від цієї помилки ;
Операція не вдалася invalid Key", що це значить?
отже, ключ не діє,ви бачите, що він просить код доступу....
giuseppeturbo
24-05-2014, 15:13
існує список автомобілів, які з immo off можна зробити
ви знаєте, якщо le59f в scodifica
мені буде цікаво fiat і peugeot
Backgroop
24-05-2014, 18:59
існує список автомобілів, які з immo off можна зробити
ви знаєте, якщо le59f в scodifica
мені буде цікаво fiat і peugeot
Перше попередження! Писати повідомлення підряд і вважається спамом
giuseppeturbo
24-05-2014, 20:15
я хотів запитати, чи є інформація, хто володіє інструментом, інтерфейс і пов'язані з брендом, наприклад, fiat, peugeot і т.д. і т.д., або кожен бренд має свій інтерфейс?
michele30
25-05-2014, 12:26
Привіт, я тільки що взяв, але цікаво, якоїсь інформації навколо, чому? я не lavcora comedice люди, наприклад, кажуть, що тому scodifiche в 59f і замість мене за помилку на ключ invalid key.
для читання і запису флеш-ок
картини калібрування ок
я групи fiat і hyundai
ducati83
28-05-2014, 13:05
але ви говорите про клон або орі?
michele30
28-05-2014, 13:39
я кажу-клон
я хотів запитати, чи є інформація, хто володіє інструментом, інтерфейс і пов'язані з брендом, наприклад, fiat, peugeot і т.д. і т.д., або кожен бренд має свій інтерфейс?
Ви можете придбати як для бренду, vag,fiat/alfa/lancia, або мати більше символів разом .....самі ne покладіть більше варто....
giuseppeturbo
30-05-2014, 08:53
Тому мені здається, що я можу керувати ще й марки з унікальним intrfaccia правильно?
michele30
10-06-2014, 21:15
Чет мій abrites мені цю помилку коли я відкриваю, що мені робити?
Так не може бути, чому? не ? підключений до машини, ви повинні відкрити одну і ту ж програму...
що може бути?
probably you don't have administrative right
without this setting the AVDI cannot work normally
normaly you can set the latency time with administrative privileges from панель управління/ система/диспетчер пристроїв / порти, then double-click over the COM-port where the AVDI is recognized , то port setting/ advanced and latency timer should be set to 1 ms
Привіт Михайло, я не знаю цієї програми, але, наскільки я зрозумів, перекладаючи з ****** як говорить вам програму, ви повинні зайти в диспетчер пристроїв-com порт, з яким повинна взаємодіяти програма-propiet? і l? спробуйте встановити те, що просить, все це з правами адміністратора.(але, можливо, у вас вже? пробував). ви пробували запустити його навіть в якості адміністратора? (це якщо ви використовуєте win7) я завжди забуваю це свердловина win7.
Привіт Сиско
michele30
10-06-2014, 22:15
Після багатьох і тисячі тестів, я знайшов, де перемикати цей параметр в com-порт, а потім послідовної usb, в налаштуваннях пу? знизити цю затримку, було 16, і я ставлю 1, як говорилося в повідомленні.
Після багатьох і тисячі тестів, я знайшов, де перемикати цей параметр в com-порт, а потім послідовної usb, в налаштуваннях пу? знизити цю затримку, було 16, і я ставлю 1, як говорилося в повідомленні.
і зараз ця програма?
michele30
11-06-2014, 07:36
Зараз, після трьох перезавантажень повідомлення не підприємець? оскільки, отже, я роблю висновок, що все нормально.
michele30
13-06-2014, 19:40
ви коли-небудь scodificato в 6jf в пункт 1.3 mjet частково з abrites?
я пробував в e2p, і не ? гру, потім в flash ? туди, тільки що вона й досі горить у рамках.
щоб зробити часткове, як я повинен робити?