Прагляд Поўнай Версіі : marelli cdc або abrites
michele30
21-03-2014, 13:48
Хто мне можа даць савет на гэтыя два інструмента ?
у чым? лепшы той, або тое, у чым менш праблем і робіць усе тое, што ен кажа?
Не ведаю marelli cdc, але я ведаю, fvdi abrites некаторыя маркі, вельмі карысны інструмент як для scodifiche,што дыягназ, які для рэтушы км, вы кажаце?
michele30
21-03-2014, 21:26
гэта я кажу пра тое, выкарыстоўваеце выпадкова?
як яна ідзе, робіць тое, што кажуць, ці часткова?
я шукаю для групы fiat , ведае нават, як можа прыйсці інструмент ?^
S? я выкарыстоўваю яго, і ? цуд, вельмі поўны, як інструмент, я l я знайшоў на 450 час таму для Fiat, то, магчыма, кошты змяніліся, але я настойліва рэкамендую, нават для прафесійнага выкарыстання.
Прашу прабачэння, але вы кажаце клон Abrites ці арыгінал ?
вакол x на форумах я бачыў шмат супярэчлівых меркаванняў на клон тыпу, які робіць у прыкладна 40% таго, што кажа..
Я не чытаў усе абмеркаванне, я кажу клон, але мне мой прадавец упэўненасць, што ен ніколі не няправільны ход, мой клон працуе добра, я нават дасталі lancia y новая, што пасля паводкі l электрыка ен ператварыўся ў монстра з цела і блокі кіравання і блокі выбраны наўздагад. Ен, у адрозненне ад іншых інструментаў ? атрымалася перабудаваць усе, scodificare і запусціць.
michele30
21-03-2014, 21:45
я чытаў падобныя рэчы, дай нам якую-небудзь інфармацыю,
З дапамогай меню ? можаце рабіць усе, вы выбіраеце аўтамабіль, і ен выходзіць усе блокі кіравання,,? вельмі зразумелы і просты. У мяне есць шмат хітрых, але гэта ? самы лепшы, з функцыяй immo off, напрыклад, за дзве хвіліны ў вас есць scodifica зроблена без праблем.
michele30
13-04-2014, 09:35
Тыя, хто мяне ведае, кажуць, кошт гэтага інструмента?
я зрабіў хуткі пошук на ****** і я бачыў, што ? адзін strumentino нічога дрэннага? напрыклад, я бачыў таксама, што для кожнай маркі або групы аўтамабілі або амаль(vag,psa,etc) c'? версія abrites....
але калі адзін хоча той інструмент, які робіць усе сам, парк, цыркулявалай???можна было б іх мець?
за цану я бачыў на сайце 760 еўра.....але шчыра кажучы, не ведаю, калі ў крычы ці не...і, перш за ўсе, riallacciandomi на пытанне, для якіх марак аўтамабіляў....
voglioimparare
14-04-2014, 13:04
мой калега выкарыстоўвае,арыгінал parlo. варта fucilata..мы гаворым аб 7-8 тыс. еўра........то і праўда, што ахоплівае прыстойны парк аўтамабіляў...
ducati83
22-04-2014, 11:45
я, перагортваючы, каб зразумець адрозненні паміж клонам і арыгіналам, хто-то сказаў мне, што некаторыя функцыі ўсе таму, калі вы падлучаны да інтэрнэту....там аказваецца?
нават калі гэта і так? ен, я думаю, разгарнуў клон, або зразумець, якія функцыі онлайн...каб ацаніць, то, калі прымаць яго ці няма...а таксама клонаў, каб увесь парк аўто маецца ў продажы варта fucilata....мне зрабілі прапанову 4500€...маючы на ўвазе, што поўны арыгінал мне знялі 17000€....напэўна, з гэтым справіцца? немагчыма ў гэты момант...
ніхто дакументацыі чытаць гэты інструмент?
alexracing
26-04-2014, 18:24
я ведаю прадаўца арыгінальнай прадукцыі,гары,вельмі надзейны, як інструмент, я даю вам інфа
ducati83
27-04-2014, 17:22
у вас выпадкова кантактаў....у мяне мой кліент зацікаўлены, але не знаходзім нічога вакол.
калі можна поштай, можа быць інфармацыя аб фірме....
дзякуй
alexracing
28-04-2014, 11:40
гэтыя кантакты
################
msport (exil77grande)
28-04-2014, 18:20
у вас выпадкова кантактаў....у мяне мой кліент зацікаўлены, але не знаходзім нічога вакол.
калі можна поштай, можа быць інфармацыя аб фірме....
дзякуй
як вы ведаеце, правілы забараняюць гэта вы з намі зусім трохі, так што я вымушаны прыняць меры, бан на 3 дні.
msport (exil77grande)
28-04-2014, 18:22
гэтыя кантакты
################
алекс, вы маглі б быць больш уважлівым, прытрымліваючыся нашым правілах, у адваротным выпадку я павінен прыняць меры.
alexracing
30-04-2014, 07:10
паведамленне атрымаў,не адбудзецца".
alexracing
02-05-2014, 11:32
прывітанне ducati83 калі вы хочаце info мне можна звярнуцца, калі вы хочаце,я знаходзіцеся на вэб-старонкі на facebook, таксама skype
ducati83
02-05-2014, 12:05
няма, пакіньце яго ў спакоі, што тут разумеюць, і я не хацеў бы прайсці няправільна....вядома, у іх свае правілы, і мы павінны выконваць....будзе вельмі моцна@? фірма, якая вырабляе інструмент арыгінальны толькі.....
я зрабіў хуткі пошук на ****** і я бачыў, што ? адзін strumentino нічога дрэннага? напрыклад, я бачыў таксама, што для кожнай маркі або групы аўтамабілі або амаль(vag,psa,etc) c'? версія abrites....
але калі адзін хоча той інструмент, які робіць усе сам, парк, цыркулявалай???можна было б іх мець?
з 4.500 еўра-версія full для ўсяго парку аўтамабіляў абаротнага абноўлены да апошняй версіі.
ducati83
02-05-2014, 17:06
хлопцы, можа быць, як для мадэратараў, не вельмі ясна, мяне цікавіць, ці есць інфармацыя для арыгінальны, не клон...
па афіцыйнай версіі, з поўным наборам розных інтэрфейсаў і кабеляў складае каля 30 тысяч еўра, але я кажу аб поўнай канфігурацыі, у якой есць усе ( кадзіроўкі, ключы ,панэлі,иммо, актывацыі і адключэння кампанентаў рухавіка ,калибровок,дыягностыка ,flash..... вы таксама кава":) я не ведаю, калі вы можаце размяшчаць...... я іх прайс-ліст у руках
ducati83
02-05-2014, 23:32
так, але я не думаю, есць інтэрфейсы, якія робяць адны і тыя ж рэчы......калі ўзяць яшчэ адзін, каб зрабіць immo dash eeprom....і г.д. і да т.п...
msport (exil77grande)
03-05-2014, 12:51
пост выцер,асабістыя рэчы і есць наша ***** дзе, калі reputiamo варта, мы адказваем у адваротным выпадку-няма што тычыцца прайс-лістоў іншых кампаній, мы не будзем тут паказваць.
прашу прабачэння,:( у любым выпадку, я аддаю перавагу abrites на марелли ,я думаю, што больш поўнае, як інструмент
michele30
24-05-2014, 08:14
Тыя, хто мяне дзе-info на выкарыстанне ?
Чаму? калі я раблю scodifica я ад гэтай памылкі ;
Аперацыя не ўдалася invalid Key", што гэта значыць?
значыць, ключ не дзейнічае,вы бачыце, што ен просіць код доступу....
giuseppeturbo
24-05-2014, 15:13
існуе спіс аўтамабіляў, якія з immo off можна зрабіць
вы ведаеце, калі le59f ў scodifica
мне будзе цікава і peugeot fiat
Backgroop
24-05-2014, 18:59
існуе спіс аўтамабіляў, якія з immo off можна зрабіць
вы ведаеце, калі le59f ў scodifica
мне будзе цікава і peugeot fiat
Першае папярэджанне! Пісаць паведамленні запар і лічыцца спамам
giuseppeturbo
24-05-2014, 20:15
я хацеў спытаць, ці есць інфармацыя, хто валодае інструментам, інтэрфейс і звязаныя з брэндам, напрыклад, fiat, peugeot і г.д. і г.д., або кожны брэнд мае свой інтэрфейс?
michele30
25-05-2014, 12:26
Прывітанне, я толькі што ўзяў, але цікава, які-небудзь інфармацыі вакол, чаму? я не lavcora comedice людзі, напрыклад, кажуць, што назад scodifiche ў 59f і замест мяне па памылцы на ключ invalid key.
для чытання і запісы флэш-ок
карціны каліброўка ок
я групу і hyundai fiat
ducati83
28-05-2014, 13:05
але вы кажаце пра клон або врі?
michele30
28-05-2014, 13:39
я кажу-клон
я хацеў спытаць, ці есць інфармацыя, хто валодае інструментам, інтэрфейс і звязаныя з брэндам, напрыклад, fiat, peugeot і г.д. і г.д., або кожны брэнд мае свой інтэрфейс?
Вы можаце набыць як для брэнда, vag,fiat/alfa/lancia, або мець больш знакаў разам .....самыя ne пакладзеце больш варта....
giuseppeturbo
30-05-2014, 08:53
Таму мне здаецца, што я магу кіраваць яшчэ і маркі з унікальным intrfaccia правільна?
michele30
10-06-2014, 21:15
Цот мой abrites мне гэтую памылку, калі я адкрываю, што мне рабіць?
Так не можа быць, чаму? не ? падлучаны да машыны, вы павінны адкрыць адну і тую ж праграму...
што можа быць?
probably you don't have administrative right
without this setting the AVDI cannot work normally
normaly you can set the latency time with administrative privileges from панэль кіравання/ сістэма/дыспетчар прылад / парты, then double-click over the COM-port where the AVDI is recognized , то port setting/ advanced and latency timer should be set to 1 ms
Прывітанне Міхаіл, я не ведаю гэтай праграмы, але, наколькі я зразумеў, пераводзячы з ****** як кажа вам праграму, вы павінны зайсці ў дыспетчар прылад-com порт, з якім павінна ўзаемадзейнічаць праграма-propiet? і l? паспрабуйце ўсталяваць тое, што просіць, усе гэта з правамі адміністратара.(але, магчыма, есць у вас ужо? спрабаваў). вы спрабавалі запусціць яго нават у якасці адміністратара? (гэта калі вы выкарыстоўваеце win7) я заўседы забываю гэта свідравіна win7.
Прывітанне Сіска
michele30
10-06-2014, 22:15
Пасля многіх і тысячы тэстаў, я знайшоў, дзе перамыкаць гэты параметр у com-порт, а затым паслядоўнай usb, у наладах пу? знізіць гэтую затрымку, было 16, і я стаўлю 1, як гаварылася ў паведамленні.
Пасля многіх і тысячы тэстаў, я знайшоў, дзе перамыкаць гэты параметр у com-порт, а затым паслядоўнай usb, у наладах пу? знізіць гэтую затрымку, было 16, і я стаўлю 1, як гаварылася ў паведамленні.
і цяпер гэтая праграма?
michele30
11-06-2014, 07:36
Цяпер, пасля трох перазагрузак паведамленне не іп? паколькі, такім чынам, я раблю выснову, што ўсе нармальна.
michele30
13-06-2014, 19:40
вы калі-небудзь scodificato ў 6jf ў пункт 1.3 mjet часткова з abrites?
я спрабаваў у e2p, і не ? гульню, затым у flash ? туды, толькі што яна па-ранейшаму гарыць у рамках.
каб зрабіць частковае, як я павінен рабіць?