КПК

Перегляд Повної Версії : проблема читання fiat hitachi 1.8 16v

dom86
20-03-2014, 11:14
привіт всім, я повинен прочитати fiat hitachi 1.8 16V, але при d читати дані nn галочку нічого, і якщо я читаю ecu мені зберегти файл з 512kb екраном що може бути ? я поставив резистор 1к на масу x робити посилання я sn, оснащений міні-strip x бути більше? упевнений, але не йде

cinqueturbo
20-03-2014, 11:32
так ви вже? в школі з протокол завантаження Renesas з тб Renesas для підключення кабелів фіолетовий і білий на Гніздо (B) і, звичайно, позитивні, так і негативні
з резистор 1Kom на pin A30 гнізда (A) як керівництво?

dom86
20-03-2014, 14:17
ви зробили всі процедури, але мені не дали

cinqueturbo
20-03-2014, 16:37
ви зробили всі процедури, але мені не дали

S? ви впевнені, що виконано все вручну, або не знаю, що сказати..
починається з 0, і виконати всі дії, описані в цьому PDF
у мене є"? була справа.. тільки, що після прочитання і написав або видалив, так і орі, що мод..слава богу, був ECU...

fuorigiri12000
20-03-2014, 16:44
Який рік ? ecu автомобіля в питанні.
Ne я повинен робити, днів.

cinqueturbo
20-03-2014, 17:09
Який рік ? ecu автомобіля в питанні.
Ne я повинен робити, днів.

Мені був ECU 2000 року, принаймні, так було віддруковано на етикетці..

dom86
20-03-2014, 19:42
моя і mpi 505 hitachi fiat stilo 130cv 1.8 16V я не можу це читати мені все блюдо моя йде читати phase 3 я створив нові pin strip x бути більше? впевнений, але нічого не знаю, pi? ке зробити

dom86
21-03-2014, 15:02
вибачте, може бути ke, необхідно, щоб зробити зміни в інтерфейс x включити його для читання? п'ять turbo ke півень у вас є?

cinqueturbo
21-03-2014, 22:39
вибачте, може бути ke, необхідно, щоб зробити зміни в інтерфейс x включити його для читання? п'ять turbo ke півень у вас є?

як ваш, без будь-яких модів V53..
але тепер, чи переглянули мій ECU і крок 2..

dom86
22-03-2014, 03:01
ммм зрозумів, я спробував увійти, читання cos? x спробуйте marelli 59f, але дав мені помилку, пробував k-line кажуть, ke c'? зміна x k-line може бути пов'язано? ніхто не в схемі x зміна може бути, я відчуваю?

cinqueturbo
22-03-2014, 09:06
Не торкаючись поки нічого!.. я б сказав спробувати спочатку інші екю, а потім, можливо, отримати заходи..
безглуздістю проводу зелені k-line, використовуйте ті, що ви?

nox
22-03-2014, 09:07
Мені ? успіх, щось подібне на transtron в j-tag renesas читання прибув al100% в той момент я ? пропустив провід, а потім я ? вискочив з файлу da512 екраном, а я не пі? спробував ще раз, щоб сказати вам, якщо ? йшло добре, але, як на мене, проблема в тому, ke-раніше на сед екю pollastro nn, а саме меч!

dom86
22-03-2014, 10:25
cinqueturbo але ви можете розміщувати фотографії вашого півня без оболонки? може бути, ваш ? працює краще

dom86
22-03-2014, 14:42
нічого не зробити, не піде пробував анке читання opel corsa b 1.3 mjd я leggie дані, але читання створити файл у 64кб по-моєму не йде, я півень вийшло з magpro ідеальне, прочитане, написана і поставлена якщо ви можете допомогти мені з керівництвом, х ремонт, інструмент, такі буду вдячний, в іншому випадку кошика для гк? не має сенсу тримати інтерфейсу тільки x mj8 і twin air

cinqueturbo
22-03-2014, 15:25
нічого не зробити, не піде пробував анке читання opel corsa b 1.3 mjd я leggie дані, але читання створити файл у 64кб по-моєму не йде, я півень вийшло з magpro ідеальне, прочитане, написана і поставлена якщо ви можете допомогти мені з керівництвом, х ремонт, інструмент, такі буду вдячний, в іншому випадку кошика для гк? не має сенсу тримати інтерфейсу тільки x mj8 і twin air

Після цього всі інтерфейси повинні спробуйте різні протоколи K-line Can BDM tricore Boot Jtag, а потім ви можете? сказати, що несправний або менше
фото або gi? я повинен тільки знайти їх і tele місце!!!

dom86
22-03-2014, 15:31
завдяки п'яти turbo 6 завжди дуже самовідданий мені kiedevo якщо у вас анке керівництво х різних modifike x зробити це піти! stogallo не йде, я просто не люблю leggie хітачі не читає мене в гонки я leggie тільки mj8, але не can bus x ласка, допоможіть мені, інакше його порятунок ноя x сходах анке xk? мають матове усіма скороченнями не leggie нічого, тільки значення опорів

nox
22-03-2014, 16:00
у mj8 закон ? читання віртуальної! ви пробували записати?

cinqueturbo
22-03-2014, 20:57
завдяки п'яти turbo 6 завжди дуже самовідданий мені kiedevo якщо у вас анке керівництво х різних modifike x зробити це піти! stogallo не йде, я просто не люблю leggie хітачі не читає мене в гонки я leggie тільки mj8, але не can bus x ласка, допоможіть мені, інакше його порятунок ноя x сходах анке xk? мають матове усіма скороченнями не leggie нічого, тільки значення опорів

І що?
знай, що я в жодному разі не професіонал в галузі ne електроніки..
тоді або знайдені в образ, репертуар, але погана якість? і я сумніваюся, s? дозволено вводити, чому? можливо, покрита copi-raid
і я повинен сказати вам правду? я і не чув, тільки говорити про зміни в v50 51 52..
ніколи з v53, так і для "чув", що так звані v53 з інтегралів видалені або резинати-не більше, ніж v50 змінені...

dom86
22-03-2014, 22:27
cpito в мене ? дивно, xk? зміна d багато усередині потім я побачив ke на інших форумах, х? в англійській мові їх відремонтувати ? змінені тільки ke ви не можете бачити, нічого не тим більш зареєструватися, а в mj8 я анке написано в послідовний

cinqueturbo
22-03-2014, 22:37
Але ваш гавкіт взяв безпосередньо від двоюрідних братів, від мигдалеподібні очі? або наш співвітчизник?
ви не можете попросити допомогу або заміна або повернення грошей?
s? гавкіт протестовані з різними ecu, і не відповідає характеристикам результаті я manderei тому..

пристрасть двигунів
22-03-2014, 23:04

dom86
23-03-2014, 02:13
cinqueturbo той отримав його від земляка довіри, чесно кажучи, він не хотів, щоб darmelo xk? він не йшов власний інтерфейс, і я sn висунули x спробуйте зробити це піти ? датувати c sn вдалося зараз ? решта або ke я sfuggie або ke вистачає

dom86
23-03-2014, 02:20
пристрасть двигуни автомобіля ? один 70cv дати вручну cks файли 152 але проблема в ке в k-line я не leggie навіть marelli iaw 59f я leggie дані, але я не продовжити читання, я отримую від помилки, то в "мегафон" намагався з hitachi 18 16v rx tx я не leggie навіть не дані навіть поясню leggie sensa дати ніякої помилки, але мені не показує ніякі дані по ecu, і я зберегти файл d 512kb екраном, см таблицю навіть не curvetta

пристрасть двигунів
23-03-2014, 13:00

dom86
23-03-2014, 13:07
як я можу перевірити лінії can obd? edc 15 зараз я намагаюся cn є море jtd 105 ми бачимо, що якщо так піде і сьогодні t do новин спасибі

nox
23-03-2014, 14:38
лінія can obd можна спробувати на opel corsa 2008 року edc 15 і встановлені на потік машини, дійсно, вам варто спробувати навіть в boot на edc 15

dom86
23-03-2014, 15:34
edc15c7 читати xfettamente в can шині я не можу спробувати, не мають в даний час автомобіль, що відповідає k-line до школи cn marelli 59f мені помилку x хід можна вибрати тип d для читання або tab, або всієї

пристрасть двигунів
23-03-2014, 20:06
Dom, ми починаємо розуміти: edc15c7 alfaromeo ? у kline, то спробуйте edc16c8 alfaromeo завжди kline, edc16c39 fiat croma , bravo, multipla, завжди kline, то автомобілів can і інші, читання obd відрізняється від типу ecu і від протоколу, який ви використовуєте як kline, що може.

dom86
23-03-2014, 22:53
вибачте пристрасті двигуни ви говорите, спробувати з ебу знімати чи все в бд? xk? хвиля edc 15c7 і k-line ? точно такий же блок управління ke монтує альфа, то, якщо ви говорите мені, cn ecu розібрали ? інше питання

пристрасть двигунів
23-03-2014, 23:31
Dom тести почала робити з ecu встановлені і читання підключення діагностичних знає, obd, то дайте мені знати, як давно ви в області?

dom86
24-03-2014, 10:50
6 років, але в сп я півень, у мене було кілька проблем, я ніколи не взяв клон і в перший раз, то я вже сказав, ke via serial я вже пробував cn кілька автомобілів і не все назад, але моя головна проблема, не ? послідовний порт, але дилер може бути, я sn я погано пояснив, але мене цікавить-й? ke я предмет роботи в школі ke в послідовний ? вам я повторюю ke з k-line до школи не йде мені другий сигнал занадто слабкий, слід замінити менше транзисторів і кілька опорів x stabilizarlo трохи, але тут ви не можете зробити нічого ви не можете розміщувати фотографії, не може говорити, ремонту, не знаю, що запитати х боюся бути забанений на сайті

raffaell0
24-03-2014, 12:40
у мене теж проблеми з півня, якщо ви помітили, я почав вже? обговорення.А я кажу від недосвідченого, і я намагаюся вчитися на "p"? цюй? та p? l?. На тему критичні зауваження, які ви не можете? що робити ? відносно. Зображення можна поставити, і ремонт у пу? навіть говорити про це. C?? обговорення зроблено давно півень змінено і в зміненій частині, так і для K-line і Can line. Якщо я знайду посилання місце.Можливо, вирішити проблему швидко, враховуючи, що ви не новачок, як я.
Ось цюй?.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5778-Resoconto-BDM-con-GALLO-V2-clone
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5495-Soluzione-hardware-mancato-funzionamento-galletto-v2-ver-52-3-led

ugoboss
24-03-2014, 14:04
у мене теж проблеми з півня, якщо ви помітили, я почав вже? обговорення.А я кажу від недосвідченого, і я намагаюся вчитися на "p"? цюй? та p? l?. На тему критичні зауваження, які ви не можете? що робити ? відносно. Зображення можна поставити, і ремонт у пу? навіть говорити про це. C?? обговорення зроблено давно півень змінено і в зміненій частині, так і для K-line і Can line. Якщо я знайду посилання місце.Можливо, вирішити проблему швидко, враховуючи, що ви не новачок, як я.
Ось цюй?.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5778-Resoconto-BDM-con-GALLO-V2-clone
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5495-Soluzione-hardware-mancato-funzionamento-galletto-v2-ver-52-3-led

проблема в тому, що він має v53 та їх обговорення змін до v52, що то і це завжди v48, як hw, потім інший.

dom86
24-03-2014, 15:07
правильна відповідь уго мій бос і v 53 і pultroppo ніхто не знає, допомогти мені гк? безумовно, багато будуть мої проблеми, але так роблять тільки mj8 і менше "послідовний" не потрапляють " у промові я півень пробував на всі свої переваги ? недоліки ? sn 100% впевнений, що є проблеми по-моєму є sn замінити кілька компонентів, або вже замінив пару d опору і шапку і k-line і посилена 59f на лавці leggie але все ще залишається не стабільною, по мені, сьогодні курс кварц, та регулятори, і ми бачимо см йде і ще, якщо onesatamente я все ще ретранслятори! в rx tx ще не йде ? по мені, ретранслятори сон, приготовлені

raffaell0
24-03-2014, 16:39
Але навіть якщо ? у v53, що у мене теж, я думаю, що проблема/я завжди компоненти типу резисторів і кварц. Тільки, що я не можу знайти навіть я рішення. Я бачив у мережі р? все,але, оскільки мій англійська ? від лайно*і пов'язані або російська або німецька.Я вважаю, що цюй? на форумі буде? хто-те, що avr? вирішити ці типи проблем,але якщо вони живі, не існує ми нічого не можемо зробити.Чую, що ви говорите деякі, що ? дуже добре,або робить це, чи що інше, але я думаю, що говорить про те, clo*, в європі. Я йду за обговорення і сподіваюся, там закінчується і, можливо, все?останнє, враховуючи ваш досвід, ви можете писати ;-)

ugoboss
24-03-2014, 18:29
Але навіть якщо ? у v53, що у мене теж, я думаю, що проблема/я завжди компоненти типу резисторів і кварц. Тільки, що я не можу знайти навіть я рішення. Я бачив у мережі р? все,але, оскільки мій англійська ? від лайно*і пов'язані або російська або німецька.Я вважаю, що цюй? на форумі буде? хто-те, що avr? вирішити ці типи проблем,але якщо вони живі, не існує ми нічого не можемо зробити.Чую, що ви говорите деякі, що ? дуже добре,або робить це, чи що інше, але я думаю, що говорить про те, clo*, в європі. Я йду за обговорення і сподіваюся, там закінчується і, можливо, все?останнє, враховуючи ваш досвід, ви можете писати ;-)

безумовно, компоненти проблеми, але якщо ви не знаєте, що і як змінити це як грати в лотерею, я v53 китаї, і я радий, finoro я зробив все, як послідовний, що в школі в boot і в j-tag в тому числі розблокувати pcr2.1, ce, щоб сказати, що він взяв майже на самому початку, як тільки вийшов і заплатив добре, а потім, як зазвичай, ціни впали, але і якість.

dom86
24-03-2014, 18:38
хлопці, я знайшов зображення півня зробили проти cxxx і не і навіть не видалив компонент я, намагаючись відновити якийсь компонент, але на даний момент я не знайшов нічого, тільки менший опір тяги від блоку виведені з експлуатації в ****лло, ніж кварци або десяти відмінна якість? але починаються від 12.000 мгц, отже, я знаю, ke, я повинен взяти трохи d речі в інтернеті

dom86
24-03-2014, 18:39
навіть перк? компоненти використання sn промислових компонентів і x кожного типу ne я повинен приймати, принаймні, 50 шт ке мені 400 транзисторів x ripararne 1?

ugoboss
24-03-2014, 19:25
дуже добре, ви можете побачити ці фотографії?

dom86
25-03-2014, 01:01
я не знаю, якщо я можу публікацією, якщо адмін хоче

ugoboss
25-03-2014, 07:11
я не знаю, якщо я можу публікацією, якщо адмін хоче

якщо фото взяті з мережі і не мають publicita' або адреси я не думаю, що є проблеми.

dom86
25-03-2014, 14:15
даю підказку x кварцовий резонатор якщо у вас є marelli 16f себе від їх і від 16000mhz

пристрасть двигунів
25-03-2014, 23:36
Dom, на v53 моди, чи не так? ефективні і прислухатися до інтуїції, як у старій версії v2, я прийшов до висновку, що якщо ви хочете інструмент, що працює починається від друкованої плати в vetronite, а потім починається з необхідні компоненти і якості, також прошивки f? його частина з меншою кількістю помилок, і ви отримаєте дзвінок безкоштовний майже ідеальний.......

dom86
25-03-2014, 23:54
звичайно, тоді я провів 3000 євро, то я купив вже досконалим? я не знаю, якщо ви дійсно хочете допомогти або допомогти викинути все сміття? ! не мені допомогу, щоб знайти еквівалент допустимим заміну для передавачів max485

пристрасть двигунів
26-03-2014, 00:05
Нд все, що ви робите? зроблено в лабораторії електроніки, не хочу вас розчарувати, але з мого досвіду скажу, що, коли вони починають погано закінчується ще гірше. Багато хто з них придбали цей інструмент працює і без проблем, не всі вони є дефектними, оскільки вони роблять тонкої роботи зробити стільки уваги на надійність? мода та інструмент. Я хочу уточнити, я простий любитель цього інструменту, і я хочу пізнати його до кінця, все, qu

dom86
26-03-2014, 00:15
я розумію, що ке ви говорите, але мій працює досить добре х шляхом послідовного зараз робить все, і я поміняв тільки конденсатори, застосовуючи якості? краще і кварц замінити 2-pin з металевим набагато більше? стабільною я хотів би мати більше? надійність? в rx і tx і на мій погляд, son i max 485 гк? ки зробив свою лють пісок, по-моєму в пошкоджених компонентів ke sn дуже чутливі, см: кварц ke був зірвані з dremler люб'язно бачили ke tu haigia ви пробували x ласка, raddrizzarmi ідеї

dom86
26-03-2014, 00:17
наприклад, контактний центр ke відсутня кварц металевий не йде, виділене для оболонки ?

cinqueturbo
26-03-2014, 19:52
Вибачте, але s? у послідовний, добре?
але в школі немає?
для перевірки проводки, що поставляється в комплекті з півня?
я сьогодні, після прочитання двох edc17 і все йшло добре, я йду, щоб написати і не причащався-й?...
після двох годин, що я sbattevo, щоб зрозуміти і біле обличчя, і руки, що мене тремтіли, знаєш, що було?
вимикач картина..
проклятий!!! у будь-якому випадку..
перевірте також impiantino завантаження і renas..

dom86
27-03-2014, 01:18
п'ять вже зробили на початку ці елементи навіть пін позитивний комутатора робив falsocontatto з корпусом поршневого пальця і я боюся, ke, це було-коротка danneggiarmi в renesas xk? зараз в k-line йде добре

пристрасть двигунів
30-03-2014, 17:19
Привіт Dom, я залишив тебе спробувати, тільки не тому, що? як ви говорите, вам здається, що я не хочу допомогти, дійсно, багато разів був не я, як це зробити, кожен інструмент ? різних проблем, і не всі рішення будуть знижки, те, що я хочу вам сказати, і, що коли є ці проблеми, потрібно поставити його на стенд і перевірити все, що завгодно, від зварних з'єднань до компонентів якості? конденсаторів і резисторів краще з допуском 1% і часто для тих, хто не знає, є клони клонів. Кажу тобі, мій, що я ніколи не змінював кварц 16 Мгц, видно, що інструмент ori працює з тим, є клон, який на місці U2 мають consensatori в той час ще мають ADAA і cos? далі.
Я сподіваюся, що цей мій відповідь часто повторюваних ви уточніть, що, можливо, не те, що ви думаєте......

dom86
31-03-2014, 00:53
пристрасть двигунів я не хочу абсолютно, і буду судити тебе боляче, якщо ви думаєте, ke тому, я вибачаюсь, можливо, sar? був трохи різким, але я вважаю, ке цей форум існує x точно, нам пн одного, і було б корисно отримати допомогу від тих, хто знає більше, я наприклад, cn мого я зробив гігантські кроки у см в комплекті все місце фотографії cn різних мод приділяти не х зрозуміти d бути вище, але допомогти ki см мене може перебувати в їдальні і ще, якщо використовувати гаджет схожий на edc17 c потрібна мужність, xk? тільки в тому, зварних швів micro з'являється гусяча шкіра і пошкодити edc17 там ви збираєтеся, момент, купити її c займає три місяці роботи d

dom86
17-04-2014, 16:21
ці фотографії півня v 53 працює all100%