Прагляд Поўнай Версіі : праблема чытання fiat hitachi 1.8 16v
прывітанне ўсім, я павінен прачытаць hitachi fiat 1.8 16V, але пры d чытаць дадзеныя nn галачку нічога, і калі я чытаю ecu мне захаваць файл з 512kb экранам што можа быць ? я паставіў рэзістар 1к на масу x рабіць спасылкі я sn, абсталяванае міні-стужкі x быць больш? упэўнены, але не ідзе
cinqueturbo
20-03-2014, 11:32
так вы ўжо? у школе з пратакол загрузкі Renesas з тб Renesas для падлучэння кабеляў фіялетавы і белы на Гняздо (B) і, вядома, станоўчыя, так і адмоўныя
з рэзістар 1Kom на pin A30 гнязда (A) як кіраўніцтва?
вы зрабілі ўсе працэдуры, але мне не далі
cinqueturbo
20-03-2014, 16:37
вы зрабілі ўсе працэдуры, але мне не далі
S? вы ўпэўненыя, што выканана ўсе ўручную, або не ведаю, што сказаць..
пачынаецца з 0, і выканаць усе дзеянні, апісаныя ў гэтым PDF
у мяне есць"? было справа.. толькі, што пасля чытання і напісаў або выдаліў, так і крычы, што мод..слава богу, быў ECU...
fuorigiri12000
20-03-2014, 16:44
Які год ? ecu аўтамабіля ў пытанні.
Ne я павінен рабіць, дзен.
cinqueturbo
20-03-2014, 17:09
Які год ? ecu аўтамабіля ў пытанні.
Ne я павінен рабіць, дзен.
Мне быў ECU 2000 года, па крайняй меры, так было надрукавана на этыкетцы..
мая і mpi 505 hitachi fiat stilo 130cv 1.8 16V я не магу гэта чытаць мне ўсе страва мая ідзе чытаць phase 3 я стварыў новыя pin strip x быць больш? упэўнены, але нічога не ведаю, pi? ке зрабіць
выбачайце, можа быць ke, неабходна, каб зрабіць змены ў інтэрфейс x ўключыць яго для чытання? пяць turbo ke певень у вас есць?
cinqueturbo
21-03-2014, 22:39
выбачайце, можа быць ke, неабходна, каб зрабіць змены ў інтэрфейс x ўключыць яго для чытання? пяць turbo ke певень у вас есць?
як ваш, без якіх-небудзь модов V53..
але цяпер, або перагледзелі мой ECU і крок 2..
ммм зразумеў, я паспрабаваў увайсці, чытанне cos? x паспрабуйце marelli 59f, але даў мне памылку, спрабаваў k-line кажуць, ke c'? змяненне x у k-line можа быць звязана? ніхто не ў схеме x змяненне можа быць, я адчуваю?
cinqueturbo
22-03-2014, 09:06
Не дакранаючыся пакуль нічога!.. я б сказаў паспрабаваць спачатку іншыя экю, а затым, магчыма, атрымаць меры..
недарэчнасцю правады зяленыя k-line, выкарыстоўвайце тыя, што вы?
Мне ? поспех, што-то падобнае на transtron у j-tag renesas чытанне прыбыў al100% у той момант я ? прапусціў провад, а затым я ? выскачыў з файла da512 экранам, а я не пі? паспрабаваў яшчэ раз, каб сказаць вам, калі ? ішло добра, але, па мне, праблема ў тым, ke-ранейшаму на сед экю pollastro nn, а менавіта меч!
cinqueturbo але вы можаце размяшчаць фатаграфіі вашага пеўня без абалонкі? можа быць, ваш ? працуе лепш
нічога не зрабіць, не пойдзе спрабаваў анке чытанне opel corsa b 1.3 mjd я leggie дадзеныя, але чытанне стварыць файл у 64кб па-мойму не ідзе, я певень атрымалася з magpro ідэальнае, прачытанае, напісанае і пастаўленае калі вы можаце дапамагчы мне з кіраўніцтвам, х рамонт, інструмент, такія буду ўдзячны, у адваротным выпадку кошыка для хк? не мае сэнсу трымаць інтэрфейсу толькі x mj8 і twin air
cinqueturbo
22-03-2014, 15:25
нічога не зрабіць, не пойдзе спрабаваў анке чытанне opel corsa b 1.3 mjd я leggie дадзеныя, але чытанне стварыць файл у 64кб па-мойму не ідзе, я певень атрымалася з magpro ідэальнае, прачытанае, напісанае і пастаўленае калі вы можаце дапамагчы мне з кіраўніцтвам, х рамонт, інструмент, такія буду ўдзячны, у адваротным выпадку кошыка для хк? не мае сэнсу трымаць інтэрфейсу толькі x mj8 і twin air
Пасля гэтага ўсе інтэрфейсы павінны паспрабуйце розныя пратаколы K-line Can BDM tricore Boot Jtag, а затым вы можаце? сказаць, што няспраўны або менш
фота або gi? я павінен толькі знайсці іх і tele месца!!!
дзякуючы пяці turbo 6 заўседы вельмі самаадданую мне kiedevo калі ў вас анке кіраўніцтва х розных modifike x зрабіць гэта пайсці! stogallo не ідзе, я проста не люблю leggie хітачы не чытае мяне ў гонкі я leggie толькі mj8, але не can bus x калі ласка, дапамажыце мне, інакш яго выратаванне ноя x лесвіцы анке xk? маюць матавае усімі скарачэннямі не leggie нічога, толькі значэнні супраціваў
у mj8 закон ? чытанне віртуальнай! вы спрабавалі запісаць?
cinqueturbo
22-03-2014, 20:57
дзякуючы пяці turbo 6 заўседы вельмі самаадданую мне kiedevo калі ў вас анке кіраўніцтва х розных modifike x зрабіць гэта пайсці! stogallo не ідзе, я проста не люблю leggie хітачы не чытае мяне ў гонкі я leggie толькі mj8, але не can bus x калі ласка, дапамажыце мне, інакш яго выратаванне ноя x лесвіцы анке xk? маюць матавае усімі скарачэннямі не leggie нічога, толькі значэнні супраціваў
І што?
ведай, што я ў любым выпадку не прафесіянал у галіне ne электронікі..
тады ці знойдзеныя ў вобраз, рэпертуар, але дрэннае якасць? і я сумняваюся, s? дазволена ўводзіць, чаму? магчыма, пакрыта copi-raid
і я павінен сказаць вам праўду? я і не чуў, толькі казаць пра змены ў v50 51 52..
ніколі з v53, так і для "чуў", што так званыя v53 з інтэгралаў выдаленыя або резинаты-не больш, чым v50 зменены...
cpito ў мяне ? дзіўна, xk? змяненне d шмат ўнутры потым я ўбачыў ke на іншых форумах, х? у англійскай мове іх адрамантаваць ? змененыя толькі ke вы не можаце бачыць, нічога не тым больш зарэгістравацца, а ў mj8 я анке напісана ў паслядоўны
cinqueturbo
22-03-2014, 22:37
Але ваш брэх узяў наўпрост ад стрыечных братоў, ад миндалевидные вочы? або наш суайчыннік?
вы не можаце папрасіць дапамогу або замена або вяртанне грошай?
s? брэх пратэставаныя з рознымі ecu, і не адпавядае характарыстыкам выніку я manderei назад..
запал рухавікоў
22-03-2014, 23:04
cinqueturbo той атрымаў яго ад земляка даверу, шчыра кажучы, ен не хацеў, каб darmelo xk? ен не сыходзіў уласны інтэрфейс, і я sn вылучылі x паспрабуйце зрабіць гэта пайсці ? датаваць c sn ўдалося цяпер ? астатнія або ke я sfuggie або ke хапае
запал рухавікі аўтамабіля ? адзін 70cv даты ўручную cks файлы 152 але праблема ў цы ў k-line я не leggie нават marelli iaw 59f я leggie дадзеныя, але я не працягнуць чытанне, я атрымліваю ад памылкі, то ў "мегафон" спрабаваў з hitachi 18 16v rx tx я не leggie нават не дадзеныя нават растлумачу leggie sensa даць ніякай памылкі, але мне не паказвае ніякія дадзеныя па ecu, і я захаваць файл d 512kb экранам, гл. табліцу нават не curvetta
запал рухавікоў
23-03-2014, 13:00
як я магу праверыць лініі can obd? edc 15 зараз я спрабую cn есць мора jtd 105 мы бачым, калі так пойдзе і сення t do навін дзякуй
лінія can obd можна паспрабаваць на opel corsa 2008 года edc 15 і пастаўлены на паток машыны, сапраўды, вам варта паспрабаваць нават у boot на edc 15
edc15c7 чытаць xfettamente у can шыне я не магу паспрабаваць, не маюць у цяперашні час аўтамабіль, адпаведнае k-line да школы cn marelli 59f мне памылку x ход можна абраць тып d для чытання або tab, або ўсей
запал рухавікоў
23-03-2014, 20:06
Dom, мы пачынаем разумець: edc15c7 alfaromeo ? у kline, то паспрабуйце edc16c8 alfaromeo заўседы kline, edc16c39 fiat bravo , bravo, multipla, заўседы kline, то аўтамабіляў can і іншыя, чытанне obd адрозніваецца ад тыпу ecu, і ад пратакола, які вы выкарыстоўваеце, як kline, што можа.
прабачце страсці рухавікі вы кажаце, паспрабаваць з эбу або здымаць усе ў бд? xk? хваля edc 15c7 і k-line ? дакладна такі ж блок кіравання ke мантуе альфа, то, калі вы кажаце мне, cn ecu разабралі ? іншае пытанне
запал рухавікоў
23-03-2014, 23:31
Dom тэсты пачала рабіць з ecu устаноўлены і чытанне падлучэння дыягнастычных ведае, obd, то дайце мне ведаць, як даўно вы ў вобласці?
6 гадоў, але ў сп я певень, у мяне было некалькі праблем, я ніколі не ўзяў клон і ў першы раз, то я ўжо сказаў, ke via serial я ўжо спрабаваў cn некалькі аўтамабіляў і не ўсе назад, але мая галоўная праблема, ці не ? паслядоўны порт, але дылер можа быць, я sn я дрэнна растлумачыў, але мяне цікавіць-й? ke я прадмет працы ў школе ke ў паслядоўны ? вам я паўтараю ke з k-line да школы не ідзе мне другі сігнал занадта слабы, варта замяніць менш транзістараў і некалькі супраціваў x stabilizarlo трохі, але тут вы не можаце зрабіць нічога вы не можаце размяшчаць фатаграфіі, не можа гаварыць, рамонту, не ведаю, што спытаць х баюся быць забанен на сайце
raffaell0
24-03-2014, 12:40
у мяне таксама праблемы з пеўня, калі вы заўважылі, я пачаў ужо? абмеркавання.А я кажу ад неспрактыкаванага, і я стараюся вучыцца на "p"? цюй? і p? l?. На тэму крытычныя заўвагі, якія вы не можаце? што-небудзь рабіць ? адносна. Выявы можна паставіць, і рамонт у пу? нават гаварыць пра гэта. C?? абмеркаванне зроблена даўно певень зменена і ў змененай часткі, так і для K-line і Can line. Калі я знайду спасылку тое месца.Магчыма, вырашыць праблему хутка, улічваючы, што вы не пачатковец, як я.
Вось цюй?.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5778-Resoconto-BDM-con-GALLO-V2-clone
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5495-Soluzione-hardware-mancato-funzionamento-galletto-v2-ver-52-3-led
у мяне таксама праблемы з пеўня, калі вы заўважылі, я пачаў ужо? абмеркавання.А я кажу ад неспрактыкаванага, і я стараюся вучыцца на "p"? цюй? і p? l?. На тэму крытычныя заўвагі, якія вы не можаце? што-небудзь рабіць ? адносна. Выявы можна паставіць, і рамонт у пу? нават гаварыць пра гэта. C?? абмеркаванне зроблена даўно певень зменена і ў змененай часткі, так і для K-line і Can line. Калі я знайду спасылку тое месца.Магчыма, вырашыць праблему хутка, улічваючы, што вы не пачатковец, як я.
Вось цюй?.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5778-Resoconto-BDM-con-GALLO-V2-clone
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5495-Soluzione-hardware-mancato-funzionamento-galletto-v2-ver-52-3-led
праблема ў тым, што ен мае v53 і іх абмеркаванні змяненняў у v52, што тое і гэта заўседы v48, як hw, затым іншы.
правільны адказ уга бос мой і v 53 і pultroppo ніхто не ведае, дапамагчы мне хк? безумоўна, многія будуць мае праблемы, але так робяць толькі mj8 і менш "паслядоўны" не трапляюць " у прамовы я певень то спрабаваў на ўсе свае перавагі ? недахопы ? sn 100% упэўнены, што есць праблемы па-мойму есць sn замяніць некалькі кампанентаў, або ўжо замяніў пару d супраціву і шапку і k-line і ўзмоцненая 59f на лаўцы leggie але ўсе яшчэ застаецца не стабільнай, па мне, сення курс кварц, і рэгулятары, і мы бачым см ідзе і яшчэ, калі onesatamente я ўсе яшчэ рэтранслятары! у rx tx яшчэ не ідзе ? па мне, рэтранслятары сон, прыгатаваныя
raffaell0
24-03-2014, 16:39
Але нават калі ? у v53, што ў мяне таксама, я думаю, што праблема/я заўседы кампаненты тыпу рэзістараў і кварц. Толькі, што я не магу знайсці нават я рашэнне. Я бачыў у сеткі р? усе,але, паколькі мой англійская ? ад дзярмо*і звязаныя або руская ці нямецкая.Я лічу, што цюй? на форуме будзе? хто-тое, што avr? вырашыць гэтыя тыпы праблем,але калі яны жывыя, не існуе мы нічога не можам зрабіць.Чую, што вы кажаце некаторыя, што ? вельмі добра,або робіць гэта, ці што іншае, але я думаю, што кажа аб тым, clo*, у еўропе. Я прытрымліваюся за абмеркаванне, і спадзяюся, там заканчваецца і, магчыма, усе?апошняе, улічваючы ваш досвед, вы можаце пісаць ;-)
Але нават калі ? у v53, што ў мяне таксама, я думаю, што праблема/я заўседы кампаненты тыпу рэзістараў і кварц. Толькі, што я не магу знайсці нават я рашэнне. Я бачыў у сеткі р? усе,але, паколькі мой англійская ? ад дзярмо*і звязаныя або руская ці нямецкая.Я лічу, што цюй? на форуме будзе? хто-тое, што avr? вырашыць гэтыя тыпы праблем,але калі яны жывыя, не існуе мы нічога не можам зрабіць.Чую, што вы кажаце некаторыя, што ? вельмі добра,або робіць гэта, ці што іншае, але я думаю, што кажа аб тым, clo*, у еўропе. Я прытрымліваюся за абмеркаванне, і спадзяюся, там заканчваецца і, магчыма, усе?апошняе, улічваючы ваш досвед, вы можаце пісаць ;-)
безумоўна, кампаненты праблемы, але калі вы не ведаеце, што і як змяніць гэта як гуляць у латарэю, я v53 кітаі, і я рады, finoro я зрабіў усе, як паслядоўны, што ў школе ў boot і ў j-tag у тым ліку разблакаваць pcr2.1, ce, каб сказаць, што ен узяў амаль у самым пачатку, як толькі выйшаў і заплаціў добра, а потым, як звычайна, цэны ўпалі, але і якасць.
хлопцы, я знайшоў выявы пеўня зрабілі супраць cxxx і не і нават не выдаліў кампанент я, спрабуючы аднавіць нейкі кампанент, але на дадзены момант я не знайшоў нічога, толькі менш супраціў цягі ад блока выведзеныя з эксплуатацыі ў ****лло, чым кварцы ці дзесяці выдатнае якасць? але пачынаюцца ад 12.000 мгц, такім чынам, я ведаю, ke, я павінен узяць трохі d рэчы ў інтэрнэце
нават пярко? кампаненты выкарыстання sn прамысловых кампанентаў і x кожнага тыпу ne я павінен прымаць, па меншай меры, 50 шт ке мне 400 транзістараў x ripararne 1?
вельмі добра, вы можаце ўбачыць гэтыя фатаграфіі?
я не ведаю, калі я магу публікацыяй, калі хоча адмін
я не ведаю, калі я магу публікацыяй, калі хоча адмін
калі фота ўзятыя з сеціва і не маюць publicita' або адрасу я не думаю, што есць праблемы.
даю падказку x кварцавы рэзанатар калі ў вас есць marelli 16f сябе ад іх і ад 16000mhz
запал рухавікоў
25-03-2014, 23:36
Dom, на v53 моды, ці не так? эфектыўныя і прыслухоўвацца да інтуіцыі, як у старой версіі v2, я прыйшоў да высновы, што калі вы хочаце інструмент, які працуе пачынаецца ад друкаванай платы ў vetronite, а затым пачынаецца з неабходныя кампаненты і якасці, а таксама прашыўкі f? яго частка з меншай колькасцю памылак, і вы атрымаеце званок бясплатны амаль ідэальны.......
вядома, тады я правеў 3000 еўра, то я купіў ужо дасканалым? я не ведаю, калі вы хочаце сапраўды дапамагчы або дапамагчы выкінуць усе смецце? ! не мне дапамога, каб знайсці эквівалент дапушчальным замену для перадатчыкаў max485
запал рухавікоў
26-03-2014, 00:05
Вс ўсе, што вы робіце ўжо? зроблена ў лабараторыі электронікі, не хачу расчараваць вас, але з майго вопыту скажу, што, калі яны пачынаюць дрэнна заканчваецца яшчэ горш. Многія з іх набылі гэты інструмент працуе і без праблем, не ўсе яны з'яўляюцца дэфектнымі, паколькі яны робяць тонкай працы зрабіць столькі ўвагі на надзейнасць? мода і інструмент. Я хачу ўдакладніць, я просты аматар гэтага інструмента, і я хачу спазнаць яго да канца, усе, qu
я разумею, што ке вы кажаце, але мой працуе дастаткова добра х шляхам паслядоўнага цяпер робіць усе, і я памяняў толькі кандэнсатары, ужываючы якасці? лепш і кварц замяніць 2-pin з металічным нашмат больш? стабільнай я хацеў бы мець больш? надзейнасць? у rx і tx і на мой погляд, son i max 485 хк? кі зрабіў сваю лютасць пясок, па-мойму ў пашкоджаных кампанентаў ke sn вельмі адчувальныя, см: кварц ke быў сарваныя з dremler ласкава бачылі ke tu haigia вы спрабавалі x калі ласка, raddrizzarmi ідэі
напрыклад, кантактны цэнтр ke адсутнічае кварц металічны не ідзе, наадварот для абалонкі ?
cinqueturbo
26-03-2014, 19:52
Выбачайце, але s? у паслядоўны, добра?
але ў школе не?
для праверкі праводкі, які пастаўляецца ў камплекце з пеўня?
я сення, пасля чытання двух edc17 і ўсе ішло добра, я іду, каб напісаць і не причащался-ы?...
пасля двух гадзін, што я sbattevo, каб зразумець і белае твар, і рукі, што мяне дрыжалі, ведаеш, што было?
выключальнік карціна..
пракляты!!! у любым выпадку..
калі ласка, праверце таксама impiantino загрузкі і renas..
пяць ужо зрабілі ў пачатку гэтыя элементы нават пін станоўчы камутатара рабіў falsocontatto з корпусам поршневага пальца і я баюся, ke, гэта было-кароткая danneggiarmi у renesas xk? цяпер у k-line ідзе добра
запал рухавікоў
30-03-2014, 17:19
Прывітанне Dom, я пакінуў цябе паспрабаваць, толькі не таму, што? як вы кажаце, вам здаецца, што я не хачу, каб дапамагчы, сапраўды, шмат разоў быў не я, як гэта зрабіць, кожны інструмент ? розных праблем, і не ўсе рашэнні будуць зніжкі, тое, што я хачу вам сказаць, і, што калі есць гэтыя праблемы, спатрэбіцца паставіць яго на стэнд і праверыць усе, што заўгодна, ад зварных злучэнняў да кампанентаў якасці? кандэнсатараў і рэзістараў лепш з допускам 1% і часта для тых, хто не ведае, есць клоны клонаў. Кажу табе, мой, што я ніколі не мяняў кварц 16 Мгц, відаць, што інструмент ori працуе з тым, есць клон, які на месцы U2 маюць consensatori у той час яшчэ маюць ADAA і cos? далей.
Я спадзяюся, што гэты мой адказ часта паўтаральных вы ўдакладніце, што, магчыма, не тое, што вы думаеце......
запал рухавікоў я не хачу абсалютна, і буду судзіць цябе балюча, калі вы думаеце, ke тым, я прашу прабачэння, магчыма, sar? быў трохі рэзкім, але я лічу, цы гэты форум існуе x дакладна, нам пн аднаго, і было б карысна атрымаць дапамогу ад тых, хто ведае больш, я, напрыклад, cn майго я зрабіў гіганцкія крокі ў см у камплекце ўсе месца фатаграфіі cn розных мод надаваць не х зразумець d быць вышэй, але дапамагчы ki см мяне можа знаходзіцца ў сталовай і яшчэ, калі выкарыстоўваць гаджэт падобны на edc17 c патрабуецца мужнасць, xk? толькі ў тым, зварных швоў micro з'яўляецца гусіная скура і пашкодзіць edc17 там вы збіраецеся, момант, купіць яе c займае тры месяцы працы d
гэтыя фатаграфіі пеўня v 53 працуе all100%