Перегляд Повної Версії : scodifica іммобілайзер fiat stilo jtd
Привіт, я новачок на форумі, і я хотів info, мій автомобіль тепер відкривається з ключа і загоряється інший (так я його купив) я купив на ebay комплект, який містить блок управління з собою моток дроту та два ключа з фіксатором. Аванс, який ще комплект повинен бути встановлений, але я вже зробив лезо дизайн інший, мені висвітлює картину і змушує мене повернути стартер, але не заводить. Оскільки електрики, що мені доведеться? зібрати комплект не так ніс, бачачи працю, що вам треба? робити, що порадите мені робити???
- чи можу я встановити комплект самостійно?? ? важко???
- я можу вийняти іммобілайзера, так що активуйте прямо машина з нових і старих ключів, без проблем???
- я можу зробити це в поодинці??
спасибі тим, хто буде реагувати?!!
ви повинні дати ще інфо на тип управління, який монтує.
якщо і jtd. читайте flash і postala. або знайти повний комплект і далі.
legendaryslave
20-03-2014, 12:51
ви повинні дати ще інфо на тип управління, який монтує.
ви справді, що стилус ми говоримо jtd 115-120-140 бензин 1.6-1.8-так і ви говорите те, vanvera
І jtd 140 л. однак raga що я не дуже добре з ебу cio? ще терміни, які вживаються для позначення речей, не знаю!!! Вибачте....
blackwolf76
20-03-2014, 23:44
По мені можна було не купувати все, що попо речі і scodificare просто ваш ecu, так, що кладете в рух з будь-ключ міг перетворитися в картину. Навіть у цей момент мені було б правильне рішення, оскільки в іншому разі рішення ви повинні отримати повний комплект бортовий комп'ютер, ключ запалювання і ecu двигуна.
legendaryslave
20-03-2014, 23:47
це ? la bastarda edc16c8 єдине рішення verginare ебу двигуна, а замінити боді і ключі, якби ви були більш досвідчених могли додати безпосередньо ключі на трико
я розумію,.... я момент, як мені діяти??? ? комплект, який, зрештою, не я заплатив дуже, але і дуже функціональний... якщо ви хочете замість фото...що ви думаєте???? з повагою