Прагляд Поўнай Версіі : scodifica иммобилайзер fiat stilo jtd
Прывітанне, я новы на форуме, і я хацеў info, мой аўтамабіль цяпер адкрываецца з ключа і загараецца іншы (так я яго купіў) я купіў на ebay камплект, які змяшчае блок кіравання з сабой скрутак дроту і два ключа з фіксатарам. Аванс, які яшчэ камплект павінен быць усталяваны, але я ўжо зрабіў лязо жа дызайн іншы, мне асвятляе карціну і прымушае мяне павярнуць стартар, але не заводзіць. Паколькі электрыкі, што мне прыйдзецца? сабраць камплект не так нос, бачачы праца, што вам трэба? рабіць, што параіце мне рабіць???
- ці магу я ўсталяваць камплект самастойна?? ? цяжка???
- я магу выняць иммобилайзера, так што уключыце прама машына з новых і старых ключоў, без праблемаў???
- я магу зрабіць гэта ў адзіночку??
дзякуй тым, хто будзе рэагаваць?!!
вы павінны даць яшчэ инфо на тып кіравання, які манціруе.
калі і jtd. чытайце flash і postala. або знайсці поўны камплект і далей.
legendaryslave
20-03-2014, 12:51
вы павінны даць яшчэ инфо на тып кіравання, які манціруе.
вы на самай справе, што стілус мы гаворым jtd 115-120-140 бензін 1.6-1.8-дык і вы кажаце тое, у vanvera
І jtd 140 л. аднак raga што я не вельмі добра з эбу cio? яшчэ тэрміны, якія ўжываюцца для абазначэння рэчаў, не ведаю!!! Прабачце....
blackwolf76
20-03-2014, 23:44
Па мне можна было не купляць усе, што папа рэчы і scodificare проста ваш ecu, так, што кладзеце ў рух з любой ключ мог ператварыцца ў карціну. Нават у гэты момант па мне было б правільнае рашэнне, паколькі ў адваротным выпадку для вырашэння вы павінны атрымаць поўны камплект бартавы кампутар, ключ запальванне і ecu рухавіка.
legendaryslave
20-03-2014, 23:47
гэта ? la bastarda edc16c8 адзінае рашэнне verginare эбу рухавіка, а замяніць боды і ключы, калі б вы былі больш вопытных маглі дадаць непасрэдна ключы на трыко
я разумею,.... у момант я, як мне дзейнічаць??? ? камплект, які ў рэшце рэшт не я заплаціў вельмі, але і вельмі функцыянальны... калі вы хочаце замест фота...што вы думаеце???? з павагай