Перегляд Повної Версії : Смарт йде на два циліндра
блискавка
19-03-2014, 20:53
Привіт всім, як назва, я це Smart fortwo, який йде два циліндра.
Smart Diesel 799cc 30kw номер двигуна 61
Доказів того, що я, є наступні управління, розпилювач форсунки, розібрали невдало управління continuit? від ебу до роз'єму форсунки.контроль живлення 1.24 вольта,команди не був в змозі перевірити,інструментів тільки мультиметр.
Форсунки, як правило, не є живленням 12 вольт?
Хтось може не прощає мені один схема підключення?
Інша справа, як правило, ці блоки керування рік такого роду проблем ?ви можете виправити? Якщо ви знайшли підривника ебу клонувати?
Інжектор образити я намагався від pompista і працює.
Заздалегідь спасибі тим, хто мені допоможе.
dariuccio
19-03-2014, 21:00
якщо дроти досить товсті, працює на 12 вольт, але я думаю, ви, тим не менш.
перевірили проводку? якщо інжектор працює, проблема полягає в імпульс, а потім у проводці або в ебу, спочатку перевірте, але, що розетки
ecu не були брудними або окислених
блискавка
19-03-2014, 21:38
Дякую, що відповіли мені,continuit? між ебу і форсунками, і на місці ,в ебу двигуна я не бачу помилки,команда, як я намагаюся за допомогою мультиметра?
dariuccio
19-03-2014, 21:40
повинно бути позитивним або негативним, фіксований під основу і джерело живлення, або негативних (залежить від того, з якою? фіксований, але більше разів, ніж постійний ? позитивно)
я думаю, але, що вам потрібен осцилограф
блискавка
19-03-2014, 21:56
Мене є сумніви, що я неправильно масштаб, за допомогою мультиметра ,завтра ж спробую.
dariuccio
19-03-2014, 22:01
імпульс до форсунок ? настільки швидко що мультиметр не може виявити, для цього потрібна осцилограф
блискавка
19-03-2014, 22:03
З кліщами струмовимірювальні кліщі, не з'? я можу це зробити?
dariuccio
19-03-2014, 22:15
чесно кажучи, не знаю, але спробуйте, не буде коштувати вам нічого
Машиніст
19-03-2014, 22:44
Я не думаю, право, що ви можете побачити сигнал з мультиметр або токоизмерительных кліщів. Ви повинні мати хороший осцилограф, щоб побачити його. Ви впевнені, що проблема инжекторах? Свічки і компресія в нормі?
блискавка
19-03-2014, 23:12
XmaCchinista розумних і Дизель я видалив інжектор ? підключений до автомобіля електрично і палива,а не розпорошення дизельного палива
Ви гоа пробував міняти місцями всі форсунки
блискавка
19-03-2014, 23:32
Ні? у мене інший інжектор і тому та ж жарт,навіть з його
Машиніст
19-03-2014, 23:41
У момент я, якщо continuita проводки і хороший сара ебу. Щоб бути безпечним, слід зробити діагностику!
XmaCchinista розумних і Дизель я видалив інжектор ? підключений до автомобіля електрично і палива,а не розпорошення дизельного палива
ви пробували до обміну spinette?якщо з підключенням електричної інші розпилення форсунки, то проводка ? ок, замінити l ecu.
пристрасть двигунів
20-03-2014, 00:15
блискавка
20-03-2014, 07:30
Привіт, якщо знаходжу від підривника, ви можете клонувати? За допомогою якого інструменту ви можете робити ці операції,і робити коригування
( які дії, щоб влада клонувати цей блок управління і інструменти використовувати.)
ви клонує trnquillamente *****unque на pin 1 dell інжектор у вас base команда негативний. а на pin2 ви позитивне в італії, в інших форсунок
блискавка
20-03-2014, 13:29
X gi? за то вчора я перевірив continuit? і c'? той,сумніви і, що кожен негативний дріт є два дроти припаяні і з termorestrigente це три х,позитивний і унікальний .я не знаю, якщо я добре пояснив.
ви точно перевірені, ті, зварних швів, щоб добре pin боку ебу 63-64
блискавка
20-03-2014, 17:47
ок, спасибі giama
x леандро вчора я зробив трохи плутанини....:або
ducati83
20-03-2014, 18:41
знайшли проблему...
блискавка
20-03-2014, 20:34
Я не можу зрозуміти, чому так? харчування інжектора, і завжди 1 вольт
Але на циліндрах, які добре працюють, скільки v. перебуваєте? Ви повинні знайти з машини на мотоцикл близько 18 -20 вольт . Якщо на форсунки не працюють, не перебуваєте цих вольт і continuit? проводки і ок йде, впевнений на центральній
dariuccio
21-03-2014, 19:55
18-20 вольт ? абсолютно неможливо. форсунки працюють або на 5 вольт або на 12
Вам не доведеться побачити, форсунок common rail, як ті, на бензин, де у вас є 12volts в comume і comamdo в маси, що робить відкриття форсунки. В дизель сучасних тиск в гру, multi ін'єкції для циклу потрібна команда більш енергійним, так як напруга, а струм.це тому, що кожної форсунки повинен мати його ланцюга управління, що і в змозі довести напругу до 80volts я сподіваюся, що ясно
блискавка
26-03-2014, 12:54
Привіт всім,я оновлю ,я приніс ебу фахівця ,як я знаю, що пі? я оновлю.
dariuccio
26-03-2014, 14:01
вибачте, але від системи 12 вольт, максимум 14 двигуні, як це роблять, наприклад, вийти 80 вольт?
я на моєму турбо-дизель я поміряв напругу до форсунок ? 12 вольт, так і з двигуном, як мінімум, що при повному навантаженні; і c'? позитивний під картину
загальною для всіх чотирьох, та команда негативне, що ecu перемикання форсунок.
? тиск палива, що допомагає відкривати форсунки, електромагнітний клапан, до якого йде вставлена в розетку ? простий магніт, щоб підняти голку
закриття у верхній і відкрити отвори
блискавка
26-03-2014, 20:44
Привіт, я намагаюся пояснити, небагато ,то система в бензин та інше c'? позитивний і негативний рядка.замість того, для дизельних і інше є від чотирьох до п'яти вприскування дизельного палива, і, отже, ебу повинен керувати різні стратегії експлуатації для 80 вольт служать для відкриття і підтримки інжектора.я сподіваюся, що добре пояснив.
І правда, що центр працює на 12volts але і в його межах є comdensatori, які заряджаються до 80 вольт. Думаєте, що um п'єзоелектричний інжектор працює з 150 -170 раз і 10ah я сподіваюся, що d' допомога
блискавка
31-03-2014, 20:56
Привіт всім.ви підкажіть, а фахівець мені дав блок управління перероблений, щоб? я не розумію, чому? мені цей анекдот,коли він приведений в рух, і гру відразу ж? два,я зібрав інжектор зовні, і я бачив, що spruzzava,я спробував ще раз і не бризкає-й? зараз є дві помилки активні P1403 тиск газів рециркуляції? невідомий P1057 і eobd не реєструє помилок.
але завжди той самий циліндр, що не так? струму 18 - 20 вольт надходить в інжектор . спробуйте звернути форсунки залиш інжектор зовнішній
блискавка
01-04-2014, 07:02
Привіт струм не доведена? я поміняв форсунку з другого циліндра, і робить те ж саме.
спробуйте перевірити continuit? з навантаженням, тип лампи 100w з на нитку, а потім на інший, може бути, що ви continuit? з тестером, але цього не достатньо для навантаження інжектора.
dariuccio
01-04-2014, 11:22
я повторюю, що, на мою думку проблема полягає в проводці
блискавка
01-04-2014, 12:49
Привіт, я всі проводки, той перевірив і continuit? c'? всі вилки роблять добре, прокладка боку інжектора зараз контроль на стороні ебу.
dariuccio
01-04-2014, 13:56
ви зробили тест continuit? всі дроти один за іншим?
блискавка
01-04-2014, 15:38
привіт, ми з'? - я continuit
блискавка
01-04-2014, 16:58
його я вимірюю, таким чином,**** в інший мультиметр встановлений 200ohm мені 00.2 ом.провід від форсунки боку від вилки,щоб потім прийти в проводку можна продовжити заробляти в термозбіжна трубка збираєтеся вписатися в двох різних пін-кодів.
Проблема ? що в цьому випадку ви можете мати continuit? навіть, якщо провід і майже повністю interotto але в момент, коли має пройти кілька десятків вольт і ампер не з'? е? і інжектор не відкривається.
hftdelta
01-04-2014, 20:07
Тест форсунок до школи з акумулятора, якщо ви відчуваєте, тіц, коли продукти працюють і briblema може бути проводка. Якщо ви не відчуваєте тіц змінити
блискавка
01-04-2014, 21:21
Привіт всім,то збираєтеся шухлядці зводить мене зводить мене з розуму,я вам трохи розповім, що я зробив,я поміняв блок керування двигуном з іншого клоновані,і тому тим же дефектом, який йде в два,я перевірив continuit? що ? 00,3 шкала 200 ом,джерело живлення, позитивний в загальному з трьох інжекторів на двигуні і 1,06 вольт всі три форсунки.двигуні і 6 вольт замість команди і 10 вольт на всіх трьох форсунок до мінімуму.я також намагався встановити інжектор кермо і здається, що бризкає.в той же час я повернення
блискавка
01-04-2014, 21:24
Я попередній пост, ти scollego сторінки
Зібрав блок управління старий,я зібрав форсунки зовні і здається, що бризкає,я змінив інжектор другого циліндра в перший, і не бризкає . Що ви думаєте про це?
hftdelta
02-04-2014, 08:31
Привіт блискавка, як я сказав вам, перш тест форсунок на туристичне 90%, що один і стрибнув
блискавка
02-04-2014, 21:06
Привіт усім у мене новини c'? третій циліндр без стиснення? я не можу зрозуміти, чому так? я не стиснення третього циліндра і не бризкає першого циліндра,блок управління двигуна може компенсувати те, що не вистачає третього циліндра?
Привіт блискавка починається після відновлення компресії в циліндрі
блискавка
02-04-2014, 22:25
Чому? якщо я не стиснення третього циліндра і не бризкає по-перше,інжектор?
hftdelta
03-04-2014, 08:55
привіт блискавка, якщо у вас стиснення інжектор може spruzzarci всередині навіть відро речі, але машини не йде. контролює стиснення, може бути, у вас є клапан, який залишається відкритим. виправлена помилка стиснення ви бачите інші
блискавка
10-05-2014, 13:59
Привіт всім, вибачте, що я не зробили більше? після стількох перипетій клієнт вирішив, що продає cos? як
Без її на місце.
поки читала думала, двигун :-)
блискавка
06-06-2014, 21:21